Bogged handap dina karya

Muhun, éta hirup ...

Pikeun ayeuna mah, dipaku kana ngembangkeun hiji palaksanaan manual sistem informasi geografis pikeun cadastre kota maké manifold GIS.

Kuring boga ngan dua minggu ngalakukeun hal eta, jadi kuring miharep éta poderles buka nepi hal pangpentingna.

gambaran

Hatur nuhun pikeun pamahaman anjeun sarta kasatiaan, pikeun ayeuna kuring nyarankeun Geomaticblog, Mana anu sababaraha lagu anyar.

Hiji Balesan to "Bogged handap dina karya"

  1. uis dina waktu usum panas nu mibanda ligeritas hal saeutik, tapi ngantep éta datangna datangna 🙂

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.