Bogged handap dina karya

Nya, éta hirup ...

Pikeun ayeuna, dipaku dina panjelasan manual tina pelaksanaan sistem inpormasi geografis pikeun cadastre kotamadya nganggo GIS manifold.

Kuring bieu pisan ngagaduhan dua minggu kanggo ngalakukeun éta, ku kuring ngarepkeun kuring tiasa unggah pangpentingna.

gambaran

Hatur nuhun pikeun pamahaman sareng kasatiaan anjeun, pikeun ayeuna kuring nyarankeun  Geomaticblog, Mana anu sababaraha lagu anyar.

Hiji Waleran ka "Henteu damel di tempat damel"

  1. uis dina waktu usum panas nu mibanda ligeritas hal saeutik, tapi ngantep éta datangna datangna 🙂

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.