Jaringan neural, best of Bolivia

Balikna ti Bolivia nyeuseup, sababaraha jam perjalanan 22 sareng hal anu paling pajeulitna janten dina tungtung pamungkas di bandara Comalapa, Salvl Salvador sateuacan sumping di nagara-nagara indit kuring. Ata saminggu kacapean, dinten dianggo ti 8 ka 5 linggih ampir sadayana dinten, kavling pangan, tapi ogé seueur teuing diajar.

Ampir sakabéh urang parantos menyimpulkan yén tangtu parantos teuing dieusian ku eusi sareng anu sakedik pangerjakeunna, ieu bakal mangaruhan beban anu ku instruktur anu kedah ngatur hiji pameran sapoé, sareng PowerPoint satengah kusar sareng auditorium tingkat anu béda ... satengahna drowned, nu séjén satengah leungit sareng sababaraha pilari hiji kauntungan praktis kana naon anu parantos lakukeun. Tapi CD sareng presentasi sareng pelengkap sareng paméran tina sababaraha nagara tos nyababkeun hasil anu saé.

Diantara makalah, anu anu paling narik perhatian kuring nyaéta aplikasi jaringan neural ka prosés kompléks handapeun prinsip kecerdasan jieunan.

gambaran

masalahna

Naha naha lembaga puseur atawa munisipalitas satempat ngecas pajak sipat butuh nerapkeun metodologi pangajen massal. Jang ngalampahkeun ieu aya sababaraha tina saderhana (tukang bohong) kana kompleks teuing (teu stabil). Salah sahiji metodologi pisan disebarkeun ieu nyaéta ngaliwatan métode pasar pangajen taneuh sareng biaya pergantian pikeun wangunan. Ieu merlukeun sahenteuna tilu tugas tangguh:

1. Apdet tina nilai perbaikan. Angkatan pambangan na parantos dikenal salaku kanyolik konstruktif, anu diwangun kalayan bab anggaran, anu anu terpadu kana unsur konstruktif anu terpadu kana dasar dasar pikeun anu ngarobih tokens unit unit. Ku cara sapertos nu pangbasajanna nyaéta ngomean dasar input: bahan, tanaga gawé, alat-alat na mesin, jasa anu sanés langkung seueur, mangka typologies pangwangunan anu siap dianggo. Métodologi praktis sapertos ieu nyaéta yén kumpulan data lapangan pikeun lambaran pangajen ngan butuh ngitung daerah pangwangunan, ciri konstruktif, kualitas sareng konservasi.

Kanggo daérah padésan, ogé disajikan pikeun ciri anu ciri anu masihan sipat éta nilai produksif, sapertos panén permanén, sumberdaya anu dandelkeun atanapi pamakéan poténsial.

2. Update peta nilai taneuh. Ieu diwangun didasarkeun kana sampel transaksi real estate anu dipercaya, ku pawakilan anu signifikan dina waktu nukeun waktu pikeun ngagaduhan nilai pasar. Mangka nilai ieu jadi zona homogen nu ngandung kacenderungan dumasar jarak sareng jasa.

3. Apdet jaringan jasa umum. Ieu kajadian nalika ngarobah kaayaan infrastruktur jalan, méré conto, ciri ieu mangaruhan sipat dina salasahiji na langkung ti payun na. Ku kituna idealna nilai anu ditransferkeun tina blok kana sumbu jalan supados tiasa dikaitkeun kana perbandingan anu mangaruhan papan ka hareup harta ... idéal, yén aréa mibanda ciri anu tangtu anu méré nilai kana jaringan jasa sareng hubungan rasio pikeun kauntungan anu mangaruhan henteu ngan nilai lahan anu tiasa pisan liniér.

Lakukeun unggal taun 5 henteu sesah, tapi kéngingkeun seueur nya ku sababaraha kota bakal matak mangkas tetep henteu aya hiji aplikasi komputer, sabab éta tetep gumantung kana data éksternal sareng sampel sawah.

Aplikasina

Yedra García, ti Kementerian Ekonomi Spanyol nampilkeun tulisan anu aya dina téma "Kacerdasan jieunan dilarapkeun ka pangajen massal"

Konsep ieu aya dina Wéb, basa Inggris, kumaha ogé Yedra parantos ngangkat kamungkinan, make jaringan neural anu nerapkeun masalah ieu bakal ngaréngsékeun hal ngeunaan metodologi, kumaha ogé pajeulitna sigana:

Ieu ngandung harti yén sajumlah minimum indikator dina tingkat sedeng, tiasa gaduh hubungan komparatif yen nuju ngirimkeun ka handapna nilai nilai asupan sareng kaluhur proposal saheulaanan tina nilai zona homogen ku cara maké analisis spasial ku kasaruaan kaayaanana, tiasa ngahasilkeun matriks nu ngajadikeun kaleuleuwihan dina dua cara ngalawan data riil, sapertos data tina kaluaran éléktronik harga konstruksi atanapi nilai real estate.

Tangtosna, ieu teu ngalibetkeun analisis singket data tabular, tapi ogé nganalisis spasial lapisan anu mangaruhan pangajen, interkonéksi tina trunks jalan sareng analisis topological lingkungan-daérah babarengan.

Ieu bisa nyababkeun hasil saluareun pangajen basajan pikeun tujuan pajak harta, sapertos perencanaan karya dumasar kana kaayaan dampak dina peunteun jeung recovery tina kauntungan modal. Ibukota diantarana.

gambaran

Sikep kuring ngantep abdi ngaroko héjo dina hiji dinten niat ngalaksanakeun éta.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.