Bentley Systems Expands nawarkeun rarancang jeung dokuméntasi wangunan beton ku acquiring S-kubus Futuretech

Kamampuan canggih anyar analisis beton struktural, rarancang jeung dokuméntasi

Bentley Systems, Incorporated dinten ngumumkeun akusisi ti Sukabumi dokuméntasi konstruksi beton sareng sofwér desain desain anu didasarkeun ti S-Cube Futuretech Pvt. Ltd. Ditambah aplikasi S-Cube Futuretech manjangan kurban husus Bentley kalayan tujuanana pikeun ngawujudkeun adaptasi boh kabutuhan desain rékayasa beton sareng sofwér dokuméntasi pamaké di India, Asia Tenggara sareng Wétan Tengah.

Aplikasi Futuretech S-Cube, anu diantarana RCDC, RCDC FE, RCDC Plan, sareng Steel Autodrafter, nganteurkeun solusi anu fléksibel sareng kuat pikeun rarancang jeung dokuméntasi anu dipikabutuh pikeun insinyur sareng désainer struktural gedong beton. Dokuméntasi beton otomatis ngaluyukeun sasuai ka régional jeung nyayogikeun pamaké nilai na kamampuhan anu ngayakinkeun katerangan Bentley anu seueur-dipake sapertos analisa struktural, desain baja sareng aplikasi BIM Bentley, STAAD , RAM sareng AECOsim Gedong desainer.

«Langkung ti 2 samilyar jalma bakal ngeusian kota-kota sadunya dina taun 30 salajengna. Tumuwuhna ieu bakal terus konsentrasi dina ngembangkeun pasar Asia, khususna India, Cina sareng nagara-nagara Asia Tenggara. Desain beton anu cekap, otomatis sareng alat jéntré bakal tiasa janten kabisa pikeun unggal nagara pikeun nyumponan paménta ieu »

ceuk Raoul Karp, Wakil Présidén Bentley Design Engineering Analysis.

Ti 2014, Bentley Systems sareng S-Cube gawé bareng pikeun ngembangkeun analisis beton sareng desain anu terpadu pinuh. Akuisisi ngahimpun basa pangaweruh ngeunaan S-Cube sareng tim masing-masing para ahli Bentley, ngalambangkeun sababaraha dekade pangalaman industri anu gabung pikeun nyadiakeun téknologi desain sareng analisis struktural anu maju.

«Kami bagja pisan ngiringan tim S-Cube, anu téknologi anu kabuktosan nyayogikeun kamampuan desain beton otomatis ogé gambar interaktif pikeun pangguna Staad, RAM sareng pangguna desain AECOsim Gedong Desain. S-kubus mendakan pangalaman anu seueur dina nyayogikeun desain beton sareng automation kanggo pasar India, Wétan Tengah, sareng Asia Tenggara »

, ceuk Santanu Das, Wawakil Présidén Senior, Bentley Design Engineering.

Sajit Nair, CEO S-Cube Futuretech nyatakeun, "Minangka pamimpin global dina analisis struktural sareng desain rohangan, Bentley nyangking téknik BIM sareng téknologi analisis struktural, étos anu dipusatkeun ku pamaké, sareng m pangalamanPasar global anu bakal ngabantosan solusi urang ka pasar anu langkung lega. Kami bungah ngeunaan kamungkinan masihan langkung fungsionalitas sareng kamampuan ka langkung seueur pangguna di sakumna dunya, dina jangka waktu anu langkung pondok tibatan urang tiasa kahontal sanés.

Ngeunaan S-Cube Futuretech

S-Cube Futuretech diadegkeun dina sataun 2012 ku tim insinyur dinamis anu kagungan visi jeung manten yén maranéhna bisa ngarombak bentang jalan insinyur. Tujuan utamana nya éta pikeun ngararancang sareng ngamekarkeun integrasi software sareng solusi automation dumasar kana software kanggo industri rékayasa. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, buka www.s-Cube.in.

Ngeunaan Bentley Systems

Bentley Systems mangrupakeun pamimpin global dina méré saurang insinyur, arsiték, profésional geospatial, pembina sareng boga-operator anu lengkep sareng solusi parangkat lunak pikeun kamajuan desain infrastruktur, konstruksi sareng operasi. Pamaké Bentley ngamangpaatkeun mobilitas inpormasi antara disiplin sareng sapanjang siklus infrastruktur pikeun nawarkeun proyék sareng aset kalawan unjuk hadé. Leyuran Bentley ngalebetkeun aplikasi tina MicroStation keur modeling informasi, Ladenan kolaborasi ProjectWise nawarkeun proyék terpadu sareng jasa operasi AssetWise pikeun ngahontal hiji infrastruktur calakan, Pelengkap ku rupa-rupa jasa junun ditawarkeun ku rencana kasuksésan ngaropéa.

Diadegkeun dina 1984, Bentley mibanda langkung ti kolega 3.000 di langkung ti nagara 50, langkung ti $ 600 juta dina pendapatan taunan, sareng saprak 2011 parantos investasi leuwih ti $ 1 miliar dina panalungtikan, pamekaran sareng akuisisi. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang Bentley, mangga buka www.bentley.com.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.