Produk Babandingan Bentley AutoDesk vs

Ieu daptar produk ti AutoDesk na Bentley Systems, nyobian pikeun manggihan kamiripan antara aranjeunna, sanajan geus hésé kusabab sababaraha aplikasi boga orientasi anu sarua, tapi pendekatan na teu salawasna sarua. Sateuacan urang geus katempo sababaraha kamajuan AutoCAD sarta Microstation.

Dina pondok, urang bisa nyieun conclusions handap:

platform dumasar:

autocad MicroStation Bari AutoDesk AutoCAD dianggap platform dumasar Maya sarta AutoCAD, Microstation Microstation dianggap dumasar platform, Project asset Wise na Wise.

Arsitéktur:

gawena undagi Dina widang ieu, saperti Bentley geus ngumpul dina aplikasi tunggal pikeun 3D formated, bari AutoDesk nyadiakeun aplikasi béda (dibeuli misah, tangtu), diantara nu paling berharga kuantitas Takeoff for kos jeung budgets, CAD terpadu

Téknik sipil

rékayasa sipil Dina widang ieu, duanana platform anu diayakeun di kompetisi nu sarupa, Bentley nyokot kauntungan dina aréa struktural, sistem distribusi, sistem plumbing jeung desain electromechanical malah on AutoCAD aya loba pausahaan séjén anu geus dimekarkeun aplikasi husus, kayaning keur EaglePoint diantarana .

rékayasa Geospatial

GIS Bentley dina widang ieu nyandak leuwih kaunggulan ku maturan parabot pemetaan deui, penerbitan sarta manajemén data malah mibanda hambalan Microstation XM arah V8 sababaraha aplikasi anu redesigned. Bentley ogé ngabogaan sajumlah sistem jaringan rarancang-berorientasi jeung produk pangiriman jasa.

Sababaraha poé katukang urang dikaitkeun kana sakumaha AutoCAD na Microstation geus ngalobaan ti eighties mimiti, bari salamet tur adapting kana pangabutuh téhnologis konsumén.

Industri Manufaktur Plant

tutuwuhan CAD Di wewengkon ieu Bentley specializes di naon tutuwuhan industri sarta operasi junun, bari AutoDesk specializes di mékanis, pendekatan design industri jeung manufaktur handapeun aliran produksi kontrol.

aplikasi multimedia

animasi 3D Dina widang ieu AutoDesk boga kompetisi ti Bentley, sarta produk dumasar AutoCAD kalawan Maya sababaraha aplikasi moal tetep diposisikan dina 3D pilem na animasi industri. Ogé di sawah ieu AutoDesk nyadiakeun aplikasi Linux Ubuntu jeung Mac anu ngantep anjeun make teu ngan sababaraha design multimédia produk-berorientasi tapi wewengkon séjénna.

Lajeng daptar produk ditémbongkeun, kalawan pendekatan sarupa.

AutoDesk

Bentley Systems

produk umum

produk umum

AutoCAD (Base Produk) Microstation (Base Produk)
AutoCAD lt (Base Ékonomi) kakuatan Ngiringan (Base Ékonomi)
DWG TrueView (FREE) Bentley Témbongkeun (FREE)
Bentley Redline (FREE)
Autodesk Buzzsaw Proyék Wise (Base Produk)
Autodesk FMDesktop Wijaksana Project Mimitian Point
Proyék Wise Navigator
Autodesk gambaran Proyék Wise InterPlot
MicroStation ekstensi
Autodesk Freewheel
Autodesk Pra-Plan
Simbol Autodesk
Autodesk Pra-Plan Komando
RealDWG
DWG TrueConvert
AutoCAD OEM

gawena undagi

gawena undagi

AutoCAD Arsitéktur Bentley Arsitéktur
Max Autodesk 3ds
AutoCAD Revit
AutoSketch
kuantitas Takeoff

Téknik sipil

Téknik sipil

AutoCAD 3D Sipil, Desain sipil Geopack (Loka, Sasak, Survey, Nagari Sipil)
AutoCAD Land Desktop InRoads
Bentley Rail
Bentley Rebar
Survey Autodesk Bentley Power Sourvey
Power Sipil Bentley

Téknik struktural jeung Konstruksi

Téknik struktural jeung Konstruksi

Struktur Revit Bentley Struktural
Ram
STAAD
ProSteel
Speedikon
AutoCAD MEP (Electromechanical na Plumbing) Gedong Systems Mechanical
Gedong Systems Eléktro
Fasilitas Bentley
Bentley CloudWorx

jaringan distribusi

jaringan distribusi

Bentley Runtah / Cai
badai Cai Bentley Storm / solokan
Bentley Tambaga
Serat Bentley
Bentley Electric
Bentley Coax
Bentley jero Plant
Métode Leyuran Heastad (Cai / solokan / Storm CAD, gems Cai, Hammer, SCADA, HEC)
Autodesk Krisis Komando
AutoCAD Eléktro
Autodesk Location-Dumasar Layanan Produk
AutoCAD Mechanical
Autodesk Mobile Komando
Visual Produk Transportasi CAiCE
Autodesk Constructware
Autodesk Subcontractor
Autodesk Utiliti Desain

industri Geospatial

industri Geospatial

AutoCAD Peta 3D Bentley Geographics
AutoCAD Raster Desain Bentley Descartes
Bentley Peta
Autodesk GIS Desain Server Bentley Geospatial Server
Autodesk MapGuide Pamedal Bentley Geo Web
Bentley I / IRAS B
Bentley Peta Lapang Daya
Bentley Power Peta
Bentley Cadastre
Manajemén Geospatial (XFM)
Bentley CAD / peta Script
Bentley Ahli desainer
Autodesk DWF Writer
Autodesk Topobase Proyék Wise Pamaduan Server

tutuwuhan

tutuwuhan

AutoPlant
Spasi tutuwuhan
Bentley AutoPIPE
Bentley AXYS
PlantWise
Wijaksana Project LifeCycle Server

Manufaktur sarta Desain

Autodesk manggih
Autodesk hajat
Autodesk AliasStudio
Autodesk streamline
Autodesk Desain Review

Aplikasi pikeun Mac / Linux Ubuntu

Autodesk kaduruk (Linux Ubuntu)
Autodesk cleaner (Mac)

aplikasi multimedia

Autodesk Maya (Prod. Base)
Autodesk Gmax
ray méntal
Autodesk cleaner XL
Autodesk durukan
Autodesk FBX
Autodesk Flint
Autodesk hirupkeun
Autodesk Seuneu
Autodesk ImageStudio
Autodesk Inferno
Autodesk luster
Autodesk PortfolioWall
Autodesk Productstream
Autodesk MotionBuilder
Autodesk Mudbox
Autodesk Haseup
Autodesk Batu langsung
Autodesk Backdraft akur
Autodesk Kawat
Autodesk Toxik
Autodesk Wiretap
Autodesk VIZ
AutoCAD P & ID
showcase Autodesk
Autodesk SketchBook Pro

Balesan keur 6 "produk ngabandingkeun Bentley AutoDesk vs"

  1. Nu nuju katuhu, suites AutoDesk urang anu ayeuna béda jeung lamun Bentley geus terpadu produk lianna.

  2. Ieu bakal nice pikeun ngapdet inpo di lantaran platform geus robah sarta dina sababaraha kasus ningkat

  3. Txus nuhun, abdi geus dijieun sababaraha parobahan ngagunakeun informasi berharga Anjeun.
    Wasalam

  4. Abdi hoyong nunjuk kaluar hal ....

    Autodesk Topobase, teu bisa dianggap minangka produk basa, dina kanyataanana bakal kudu nempatkeun deui dina kategori Geospatial. Topobase téh kawas Peta + MapGuide + Oracle on platform a ... ..

    Desain sipil sarta Survey mangrupakeun aplikasi dina Land Desktop (mun extinguish).

    Struktural sarta Téknik Konstruksi, aya:
    Struktur Revit,
    AutoCAD MEP (mékanis, listrik, jeung plumbing)

    Jejaring sarta sebaran, aya:
    Autodesk Utiliti Desain

    jeung salaku hiji aplikasi dina 3D Sipil, Stormwater Desain & Analisis

  5. Bandingkeun pisan pikaresepeun, sanaos kuring hoyong maca hal anu langkung rinci ngeunaan fasilitas anu ditawarkeun MS sareng AutoCAD kanggo anu ngembangkeun aplikasi. Taun ka tukang, MicroSation (sareng Intergraph) nawiskeun basa anu kuat pisan, satengah ASAS sareng satengah Assembler sederhana; pedaran lengkep ngeunaan data data anjeun (dina waktu éta, teu aya anu ngobrol ngeunaan "data base") sareng parangkat lunak (DFO-DFI) pikeun tiasa nyerat penerjemah. Kontras, fasilitas anu ditawarkeun AutoCAD kirang langkung luas. Sareng ku waktos éta henteu acan dibuka format file na.
    Dina bab ieu, kumaha duanana produk dinten ngabandingkeun?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.