Naon Anyar di AutoCAD 2012, Bagian Hiji

Tungtungna, sakumaha geus ngumumkeun keur tanggal ieu, Autodesk geus disadiakeun sagala informasi anu patali jeung anyar AutoCAD 2012. Nya kitu, implikasi pikeun disiplin séjén, iwal AutoCAD pikeun Mac, anu masih tetep dina naon urang nempo taun panungtungan di versi 2011.

Ti outset, urang pleased yén hiji format file DWG anyar teu geus diperlukeun, format 2010 dijaga; nyebarkeun jeung versi heubeul tina AutoCAD 2010 bakal perlu ngarobah kana TrueView. Bari AutoDesk insists yen nya gelombang serelek dwg tina hiji kapal alien, pesen nu ditempokeun pas gawé bareng gvSIG, Microstation, Bricscad atawa software lianna nu ayeuna bisa ngahasilkeun file dwg dibuka. Kuring inget yen gugatan heubeul nu ieu wanting janten nu boga format na sanajan boga katuhu, sigana teu perlu jadi lamun éta virus.

Ogé, éta téh metot nu versi anyar ieu ngarojong prosés paralel, supaya lamun boga kartu vidéo atanapi komputer sababaraha processortiple anjeun bisa ngarasakeun bédana nalika ngajadikeun Kabiasaan kawas na panning dijieun dina pintonan 3D.

Jeung aspék séjén anu ogé pleases kami uninga yen versi ieu tiasa didownload jum'atan pikeun tujuan nguji, tapi versi nu geus pinuh hanca ku 30 poé.

Ti dieu anjeun bisa ngundeur AutoCAD 2012Gratis.

Sababaraha isu abdi hoyong alamat nu jadi ditahan, utamana kusabab loba parobahan anu rada sarupa jeung naon geus anjeunna dipigawé dina Microstation Bentley V8i kitu jauh tina AutoCAD 2012 anyar surpasses eta. Dina pendekatan mimiti ieu kuring rék maén salaku Wasalam konstruksi na deployment kaluaran data.

aspék konstruktif

Aya teu pira novelty dina hal ieu, bisa kaharti lantaran anu pangalusna I bisa ngalakukeun nyaeta ningkatkeun Kabiasaan aya AutoDesk. Kituna parabot ningkat unggul, jadi objék leuwih dinamis sarta maok kaunggulan leuwih ti AIDS visual; tapi kaunggulan gede kamajuan dina 2011 catetan TCTerms:

Spline ngaronjatkeun. Urang ngelingan yen spline mangrupa jenis stroke melengkung hucu freehand nyokot dina hawa; Ieu masalah anu teu bisa diolah jadi polyline di wewengkon kayaning aréa komputasi atawa motong.

... Kuring dilaknat dinten I dipaké eta sangkan kontur ...

Muhun ayeuna mah bisa nyobaan ampir kawas garis pinter Corel Draw, nambahan jeung ngarobah hucu nampanan jeung garis dina busur. Kaasup hiji pilihan disebut alat adun Eta ngidinan balik nyieun spline kalayan pitulung dimana urang rék leumpang.

Nya kitu kami ningali naon kajadian jeung megarSakumaha geus lila datang ngaronjatkeun pola manajemen, sangkan aranjeunna dinamis. tapi kiwari dicekel Aranjeunna langkung mangpaat tur disarengan manglaku ka eusian gradién (gradién).

warta autocad 2012

Ieu pedah prosés kayaning sizing, busur, ellipses, hucu of polylines, rupa, mleaders, sanajan dimungkinkeun dina ngawengku leuwih ti éta kusabab aya kontrol titik beuki closeness kana téks. Kuring ninggalkeun pikeun nempokeun video nu tina carana gawéna.

autocad 2012 arrat Diantara nu paling mangpaat tina aksi dinamis ieu anu geus dibikeun ka objék teh paréntah Asép Sunandar SunaryaNu kiwari janten unsur dinamis teu a alignment basajan ngeunaan inohong leupas. Sanggeus nyieun fix kana, objék boga hubungan hiji, naha linier, curvature atanapi lingkungan 3D, gumantung kana tipeu susunan. Hébat, sabab ayeuna anjeun tiasa ngajalankeun deui desain agility sakumaha dina kasus tina bar of a Joist, keur bisa ngaropéa nu pola linier, skala, jarak atawa sudut tanpa ngabogaan redraw malah lamun urang dirobah camber nu.

autocad 2012 Asép Sunandar Sunarya Sagedengeun ti eta, malah Array nu bisa disalin, tapi teu resep eta. Anjeun bisa nyebutkeun, abdi hoyong salin jenis ieu susunan, kayaning bar tina Joist sarua, ti titik ieu titik ieu. Anu bakal nyieun pola kawas hambalan, samet dijejeran, lampu di kamar hiji, tatangkalan, jeung sajabana Éta bisa disalin kana cara dipake blok paréntah Ukur, jeung variasi anu aranjeunna ngajaga pergaulan sarta beungkeut keur kaperluan alignment.

autocad 2012 duplikat beberesih. Ieu teu heran pikeun maranéhanana anu geus dipaké parabot GIS, dimana nu beberesih topological ngawengku nyoplokkeun kotor. AutoCAD 2012 kiwari implements hiji tombol pikeun jadi gaduh panulisan item.

... eta geus tangtu mantuan lamun kuring kungsi wizard nice anu dua kali kuring lapisan dina gambar anu sarua ...

Beuki jeung gambar parameterized. Ieu salah sahiji fitur pangalusna anu AutoCAD geus dihontal dina versi ieu 2012 kumaha inovatif téh nya éta bisa dipigawé dina laleur ku AIDS visual dipintonkeun dina unggal objék titik. di video ieu Anjeun tiasa ningali éta digawé, fungsionalitas metot eta brings anjeun naon anu urang lakukeun saméméh objék sakumaha mere iket.

... sakumaha conto teken of bertulang rinci baja ... Madness! lamun rasio dirobah sarta boss hayang tetep ngagambarkeun kurva seukeut di tungtung.

autocad 2012

Anyar on pita nu. warta autocad 2012 Eta geus ditambahkeun hiji aksés metot disebut Kandungan Explorer, nu reminds kuring ArcCatalog ruteu, teu balik messing sabudeureun dina pilarian koropak sakuliah Windows Explorer.

Ieu kawas ieu, anjeunna ditambahkeun aksés ka AutoCAD Exchange, saméméhna katempo tapi moal tina desktop, tapi isu bakal toél pita di pos sejen sabab aya kamajuan dina personalization pantas bari.

garis paréntah, mati tapi nyawa. 2012 autocad garis paréntahIeu geus questioned, salaku warisan ti dinosaurus. Tapi wasa gancang ka Paréntah tetep cartoonists rutin umum; langkung I bisa ningali nalika urang sumping ka bingung pita di AutoCAD 2009.

Geus ayeuna mah nambahan hiji autocomplete, sarupa jeung naon urang ngalakukeun di Google henteu nulis kecap leuwih. Bakal gaduh ningali lamun eta batang, saloba bisa leungit dina Samentara paréntah sarupa, sugan bisa ngalakukeun lamun balik pilarian calakan sarta kami balik ka Paréntah nu urang paling mindeng dipaké dina daptar atawa urang apal hotkey supados urang tetep .

Rojong pikeun ningkatkeun kaluaran. Aya sababaraha kamajuan nu geus dicokot aranjeunna, tapi lamun aranjeunna datangna téh wilujeng sumping. Dina ieu Jigana AutoDesk na Bentley bakal dibere beja moal dulled waktu, urang kungsi ngalaman kamajuan dina nanganan kelir tapi alesan aneh planes dihasilkeun ti CAD (dibandingkeun GIS) kasampak hadé dina monochrome ti warna.

ningkat transparansi. Ieu nanaon anyar dina versi ieu, bener sumping ti versi 2011 tapi ieu geus dibawa kana rekening ku AutoDesk beuki réa tur jadi urang tingali sababaraha funcinalidades tambahan geus kaasup. Microstation dilaksanakeun sakumaha tina XM, tapi kumaha manehna geus dipigawé AutoDesk mana salajengna, sakumaha urang tiasa tingali di video ieu.

autocad 2012

Fitur transparansi téh dina duanana panel sipat keur unggal obyek, saperti dina manajer lapisan panawaran ka sakabéh lapisan. Sajaba, éta bisa dilarapkeun ka perenah pikeun percetakan jeung muncul contextually sababaraha sisi; Jigana ieu bakal ngakibatkeun dampak dina presentasi visual jeung nalika gradién eusian anjog.

... dugi dinten (sataun méméh nubuat dina Maya) bisa nyitak gambar jeung orthophoto kana kelir di tukang ...

perbaikan lianna di Layout nu. Ditambahkeun hiji pilihan pikeun skala annotations, ieu ngabantos ulah ngabogaan bisa nyetir gaya dina teks nu ukur ngalayanan ka labél pintonan. Sajaba ti, Handler daun rada naon ngajadikeun Microstation kalawan Models Sigana, tapi kalawan leuwih rasa jeung interaksi dina jandela nangtung nu asuransi bakal ngabantu salajengna ngaronjatkeun manajemen kaluaran.

2011 2012 Bedana autocad

Super documenter. Ieu nu pangalusna, sanajan kuring teu bisa rada nyerna acan. gambar geus ngancik kana dunya, tapi sababaraha urang geus imagined proses kami anu sipil.

autocad lt 2012

Tapi pasti aranjeunna bakal nguntungkeun pamaké tina Autodesk manggih, ayeuna impor model kayaning SolidWorks, Pro / insinyur, CATIA, Badak na NX.

Tungtungna, kuring teu hayang mopohokeun naon geus I katingal dina generasi koropak PDF. masalah sejen nu oge pernah rada leres, teu siga ayeuna.

Geenerar pdf file. Ieu lain novelty, tapi hiji pamutahiran mun fungsionalitas nu asalna tina versi 2010. Henteu ngan ngirimkeun na nunjuk eta bisa diartikeun lamun ngirim sakabeh file, lamun ngirim ngan hiji lapisan anu perenah multi-kaca atawa daun. AutoCAD 2012 [12] [3]

Teras Anjeun tiasa milih nu resolusi gambar na lamun hoyong fon bisa study. Ieu bakal nguntungkeun deal hébat kana file PDF dihasilkeun, sabab aya tiasa switched atawa mareuman lapisan, reminds kuring tina naon ngajadikeun loba ulah program kawas Corel Draw jeung Adobe Illustrator ... na loba program lianna geus ngalakukeun dinten ieu.

Pikeun Microstation, lamun pdf jeung 3D pilihan henteu bade misahkeun lapisan dihasilkeun; ogé aya kitu loba pilihan pikeun ngonpigurasikeun kaayaanana kaluaran malah diékspor ka PDF ti 10 taun.

Di dieu Anjeun tiasa lalajo video nu kumaha PDF di AutoCAD 2012 jalan.

PDF Underlay. Kabeneran nu ngahasilkeun file PDF teu anyar, tapi saluareun anu kuring resep naon ngajadikeun AutoCAD 2012 mun nelepon hiji file PDF jadi rujukan tur berinteraksi sareng eta. Bari ieu didieu salila dua warsih (AutoCAD 2010), AutoDesk ngajadikeun beuki noise kiwari nyokot kauntungan tina kamajuan slight tapi mangpaat.

Lumayan, éta pangalusna Kuring geus katempo interacting jeung file PDF ngandung lapisan vektor sabab diantara hal séjén nu bisa:

  • Georeferenced PDF
  • Jieun klip pikeun nyumputkeun bagian pesawat
  • gambar ieu ngagunakeun vektor snap on pdf
  • Pareuman atanapi dina lapisan PDF

Tungtungna, ngan bakal kakurangan hiji pilihan pikeun ngumpulkeun o salinan pager jeung mawa ka dwg tur bakal dilakukeun. Pikeun Microstation, PDF bisa georeferenced tapi ngabogaan kabiasaan kawas hiji gambar, Anjeun moal bisa ngalakukeun snap atawa berinteraksi sareng lapisan na kuring ngarasa yén duanana teu boga rojongan saharita pikeun mikawanoh georeference PDF.

________________________________________

Muhun, teu ngadamel pos anu ngahontal hiji lombang ecosystem, abdi tetep nepi ka dieu kalawan review munggaran ieu fitur anyar AutoCAD 2012. Urang teruskeun di hareup.

Artikel ieu summarizes nu Anyar AutoCAD 2013

29 balesan pikeun "Naon Anyar di AutoCAD 2012, Bagian Hiji"

  1. porfa rundingan urgent!:

    Kuring kudu nempatkeun hiji téks melengkung tur moal bisa manggihan alat di Autocad nganyatakeun 2012 pikeun Mac, porfa lamun saha weruh kumaha carana ngalakukeun naon pisan agradeceria !! ..

    Salam ti Chili

  2. Abdi hoyong terang naon paréntah sareng simbolna kalayan fungsina

  3. Coba mun ngalakukeun eta dua garis anyar Freshly dijieun.
    Pastikeun anjeun teu daék fillet kalawan objék dina 3D teu motong, nu nuju teu nyoba objék dina file xref, anu henteu multiline atawa blok.

  4. Kuring ngagaduhan masalah sareng paréntah Fillet, kuring kéngingkeun kasalahan anu aya nalika kuring nyobian sosok angka «Fillet butuh garis 2, busuk, atanapi bunderan (henteu ngahubungkeun rujukan).» Dina autocad 2010 kuring ngabébaskeun tanpa masalah tapi dina 2012 ieu kuring masihan kasalahan ieu. Kuring ngantosan hatur nuhun anjeun.

  5. Kuring ieu ngawartoskeun yen versi 2012 boga paréntah atawa fungsi nu sarupa dina penampilan kana versi saméméhna. Kuring geus dipasang deui dina basa Inggris na mah geus teu aya bisa manggihan ieu. Tiasa batur nulungan kuring? Hatur nuhun sateuacanna !! Salam ka sadaya.

  6. ka ok hatur nuhun pisan kanggo bantosan sareng kasadiaan anjeun ..

  7. Surveyors, mun reframe, rethink titik dina kurva.
    Lamun ngeusian deui calculas tur anjeun tiasa nyimpen deui, tapi salawasna digawekeun ku titik.

  8. tapi dina waktos ngaukur deui, kurva badé ngahémutan deui?

  9. kurva a teu naek, tapi anu lulus polygonal ngaliwatan sakabeh stasiun kirimkeun ka GPS Worth, sarupa jeung naon eusina sareng alignment lempeng.

  10. Kuring museurkeun naek alignment, melengkung sareng stasion unggal meter 5 (conto), anu panginten heula, upami alignment melengkung diupload kana GPS, sapertos alignment langsung?
    Kami sadar reply a

  11. Naon kapentingan anjeun nepi?
    Aya stasion tina sumbu sentral?

    Ékspor kana format gpx, kurva moal ditingalikeun, tapi poligon. Nu caket anjeun ngahasilkeun stasion, seueur inpormasi anu anjeun gaduh dina kurva.

  12. Hai, kuring hoyong terang upami aya anu tiasa ngabantosan kuring pikeun kumaha carana ngimpor alignment melengkung kana GPS (trimble r6)

  13. Hai, kuring hoyong terang upami aya anu tiasa ngabantosan kuring, kumaha kuring tiasa ngimpor hiji alignment melengkung ka GPS (R6 trimble)

  14. Abdi peryogi daptar paréntah pikeun mobil otomatis dina basa Inggris sareng Spanyol, tiasa aya anu ngabantosan kuring?

  15. Etimados nalika babarengan Dua apjetos misalna: salah crectangulo kalawan sagi opat sejen, teras lengket babarengan jeung ngabentuk lembaga tunggal, nyaeta kumaha abdi tiasa ngoreksi ieu? pitulung mangga

  16. Baraya, Kuring boga masalah ...
    nyieun pdf urang kalawan autocad 2012, anu CorelDraw x5 henteu mikawanoh kuring. Kalayan versi sejen tina AutoCAD henteu lumangsung. Kuring hayang nyaho kumaha carana ngalereskeun eta.
    Hatur nuhun.

  17. Descepcionante tetep ngeunaan program pikeun platform Windows, leungit Paréntah countless, naha Abdi teu ngajelaskeun ieu

  18. Alus, hayu atuh nyaho naon anu geus lumangsung kalayan paréntah 3d, abdi geus katempo yen di 2012 euweuh, jeung nu abdi tiasa ngaganti.

  19. Mayoritas ANAK NEW AUTOCAD Paréntah THE 2012 kagungan aranjeunna 3D MAX !!, ayeuna nu aranjeunna sorangan program nu nyalin Paréntah anjeun !! MONSE eta, oge anger !!

  20. dinten alus kawas abdi, tingali lamun saha bisa nulungan kuring dina subjek ngagambar garis kalawan jarak jeung program azimuth dina Quantum Gis

  21. Ngeklik "Mem Patch" ngahasilkeun kasalahan di handap ieu: "anjeun kudu nerapkeun patch nalika layar lisénsi némbongan" sareng henteu ngijinkeun kuring pikeun neraskeun pamasangan éta sabab méré kodeu aktivasina anu henteu lengkep; Kumaha cara ngabéréskeun masalah ieu?

  22. Hatur nuhun Jorge, sarta AutoCAD pikeun taun ngalaman watesan éta.

  23. Pangalusna Wasalam.
    highlights sejenna AutoCAD teh 2012 rujukan gambar impor format sejen saméméhna diperlukeun hiji AutocadMAP nangtung tur nyelapkeun sakumaha gambar raster.
    Handap format gambar na oge ngarojong Vérsi AutoCAD 2012 2012 lt (Unggal taun nu AutoCAD lt incorporates langkung parabot versi pinuh)
    file raster dirojong:
    .bmp, .cals-1, .dds, .doq, .ecw, .flic, .geospot, .hdr, .ig4, .jpeg, jpeg2000, .jifif, .MrSID, .NITF, .OpenEXR, .pcx ,. pict, .png, .psd, .rlc, .targa, sarta ogé ngarojong gambar tiff kalawan élévasi.
    Kuring miharep anjeun neuleuman hal input.
    Dugi salajengna.

    Jorge Eliecer Garces Bolivar
    Arsitéktur sarta Téknik Draftsman

  24. jadi transparencies duanana lapisan salaku objék jeung generasi PDF manggihan eta geus di 2011 autocad ... jadi lei manggihan euweuh bédana dina dua isu ieu antara autocad 2011 na autocad 2012, iwal aranjeunna geus ditambahkeun sababaraha jéntré leutik dina penanganan anu teu katarima.
    a ucapan.

  25. Inpo Anjeun pisan mangpaat pikeun kuring jeung karya kuring salaku univesitario guru.
    Apresiasi ti UDO.ANZ.ve
    hatur nuhun

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.