awan titik sarta sinkronisasi sareng Google Maps - 5 Anyar Microstation V8i

Kamampuh berinteraksi sareng Google Maps sarta Google Earth sarta manajemén data ti scanner, aya sababaraha ekspektasi urgent tina sagala sistem GIS - CAD. Dina ngahormat ieu salah euweuh mamang nu software bébas geus maju gancang ti software proprietary.

Ayeuna Kuring reviewing update kadua MicroStation Pilih Series 3 V8i (8.11.09.107), sarta téh alus uninga yen aya kamajuan. Di dieu aya sababaraha fitur anyar nu geus duanana Series 3 2 sakumaha Series:

1. Sinkronisasi sareng Google MapsMicroStation v8i

Dina artikel saméméhna kuring disebutkeun dina Nyingkronkeun sareng Google Earth. Dina hal ieu, aranjeunna geus ditambahkeun langkung fungsionalitas anu ngamungkinkeun pintonan ayeuna tina DGN file / dwg singkronisasi sareng Google Maps, Sajaba bisa milih tingkat zum.

Hal ieu dilakukeun ti Parabot> Geographic> Buka lokasi di Google Maps

Sateuacan ngaklik dina layar jandela ngambang nu ngidinan Anjeun milih tingkat zum nu bisa dibasajankeun 1 mun 23 nembongan.

MicroStation v8i

Anjeun oge bisa milih pintonan, nu tiasa: peta, jalan atanapi lalulintas.

Sarta ogé bisa milih gaya di: peta, hibrid, rupa bumi atanapi satelit.

Hasilna, sistem ngabuka dina panyungsi internét jeung deployment dipilih.

MicroStation v8i

Lumayan, tapi teuas ngartos naha teu jadi basajan sakumaha nambahkeun eta salaku lapisan anyar ... naon geus I uninga, éta téh hal salajengna maranéhna bakal ngalakukeun dina versi salajengna.

2. disimpen pintonan

Éta ciri sakumaha kalayan program CAD / GIS lianna loba nu facilitates manten téh kamampuhan pikeun ngahemat potong kompas ka hiji deployment husus. Jeung bédana nu Bentley manglaku setélan of view, dimana kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nangtukeun mana lapisan tampilan ieu aya aktip, tipe objék ditingali, nempo pandang, diantara lain perkara naon.

Ieu malah mungkin keur ngartikeun naon disebut file rujukan, sarta kondisi pisibilitas.

MicroStation v8i

3. Rojongan pikeun AutoCAD RealDWG 2013

Urang terang yen di 2013 AutoDesk dirobah dina file, sami anu bakal ngajalankeun pikeun AutoCAD na AutoCAD 2014 2015.

Microstation Pilih Series 3 tiasa muka, edit jeung simpen payil natively misalna.

Dina ieu, lamun dina perjangjian kalayan AutoDesk geus mangrupa kahormatan, nu sadayana OpenSource geus bisa ngadukung. Malah impor, teuing kirang edit natively.

4. rojongan titik Awan.

Ieu fitur anu dimimitian kalawan Pilih Series 2. Sanajan aranjeunna geus ditambahkeun perbaikan usability dina édisi anyar.

Anjeun tiasa ngadamel format titik:

TerraScan BIN, CL3 Topcon, Faro FLS, LiDAR Las, ngabuburit PTG - PTS - PTX, Riegl 3DD - RXP - RSP, ASCII xyz - txt, Optech IXF, ASTM e57 sarta tangtu, Pointools téhnologi pod anu kahontal ieu sanggeus akuisisi taun taun panganyarna.

5. kamajuan rojongan di lingkung virtualized.

virtualization server nyaéta penampilan panganyarna, tapi geus dipelak di fungsionalitas sakumaha ayeuna urang boga kadali hadé dina sambungan hubungan trust jeung broadband.

Kalayan ieu, éta mungkin yen sababaraha server babagi prosés, mindahkeun na dikabaran kabuka kapasitas sesi tanpa ngabogaan janten fisik sarta 10 sababaraha taun ka pengker mun server lianna. Ku kituna, jasa kawas nyieun GeoWeb pamedal atanapi Geospatial Server bisa jadi dina awan server tanpa sieun anu janten jenuh atawa butuh exclusivity ku prosés mimilukeun urut overloading.

Sacara umum, urang manggihan warta metot ti Microstation V8i dina runtuyan katilu na. Bari sababaraha aspék poko geospatial salawasna buka laun ti énérgi OpenSource di tingkat aplikasi nangtung dina rékayasa tutuwuhan industri jeung rékayasa sipil tetep hiji patokan penting pikeun inovasi sustained.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.