XVI Kongrés of Geographic Émbaran Panyiaran

Ngan kiwari Juni 25 2014 mun 27 na bakal dilaksanakeun di Universitas Alicante nu Sixteenth Nasional Kongrés Téknologi Émbaran Gegoráfica.

acara ieu diayakeun dina kerangka ti Grup ngagawekeun on Geographic Émbaran Téhnologi Association of Spanyol Geographers (umur), kalawan tujuan promosi pangaweruh jeung kamajuan panganyarna dina konteks geospatial. Ngelingan yén édisi panungtungan geus nyokot tempat di Granada (2006), Las Palmas (2008), Sevilla (2010) jeung madrid (2012).

tig kongres

Tujuan pasamoan ieu anu mawa babarengan grup badag para ahli anu profesi nu patali jeung manajemén darat (élmuwan, professional, lembaga jeung pausahaan) ngeunaan kamajuan panganyarna dina widang Panyiaran of Émbaran Geographic, sarta nempatkeun panyorot bahan makalah na cross sarta inklusif strategis pikeun pangwangunan ékonomi jeung sosial nagara urang (sumberdaya alam, darat, pariwisata sarta jasa pikeun warga, antara séjén). Kalawan pendekatan terpadu ieu kami rék demonstrate butuh geographers, biologi, géologi, fisika, matematikawan, insinyur, arsiték sarta ahli sejenna, bisa tur kudu gawé bareng pikeun mastikeun yén téknologi ieu téh dipaké epektip tur ngabantu ngamajukeun budaya anyar wewengkon.

Bari dinten kahiji nyaéta ngan pikeun akreditasi, sarta muka hiji anggur tina ngahargaan, ieu sababaraha jejer dipikaresep antara Kemis na Jumaah:

26 Kemis

Téhnologi Émbaran geografis di Pengetahuan Alam sarta Lingkungan Élmu. Sababaraha conto di Géologi, Biologi sarta Ékologi. The rapporteur, Pablo Sastre Olmos

  • workshop Geoprocesos kalawan Python
  • GeoMedia Profesional Seminar 2014
  • seminar Atlas Nasional Spanyol (ANEXXI), alamat sarta kolaborasi
  • Bengkel Perkenalan mun Haskell

geomatics prospek karir, Ku Jorge Gaspar Sanz Salinas

Geomatics dina widang koperasi internasionalKu Fernando González Cortés

  • Manajemén workshop jeung operasi Lidar jeung gambar kalawan ArcGIS
  • Terrasit workshop IDE Valencia
  • ERDAS ngabayangkeun workshop

Dina Jumaah 27

Interoperability sahiji layanan dina manajemen darurat terpadu (SIMGE) tina Unit Militér Sistim Darurat (UME). Luis Miguel Martin Ruiz

  • workshop ArcGIS na Data Buka
  • Sistim manajemén jaringan tram rail Valencia
  • Bengkel Nasional Atlas of Spanyol (ANEXXI), sumberdaya atikan jeung web

Demonstrasi tina "drone" (Kandaraan Angkatan Udara Unmanned) on luar Aulario II Universitas Alicante ku parusahaan Consulcart

Konperénsi:  «Pariwisata di Lingkungan Sosial, Lokal sareng Mobile (SoLoMo) ». Beltran Lopez Gerson

  • Pangalaman acara Oculus Rift Virtual kanyataanana
  • Bengkel: Wisata Geoportals

Kanggo inpo nu salajengna: TIG kongres

Pikeun nempo presentasi video: Tempo link ieu

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.