Power Sipil Bentley pikeun Spanyol

180209PowercivilSpainbannerS

Bentley Systems Spanyol geus ngumumkeun podcast keur peluncuran resmi naon disebutna Power sipil pikeun Spanyol, A Spanyol di wewengkon solusi Téknik Sipil berorientasi pasar-, sarupa PowerCivil pikeun Latinoamerica Tapi kalawan aturan diadaptasi ka Spanyol.

Naon daya Sipil keur Spanyol

PowerCivil ngandung parabot diperlukeun tur aplikasi nu patali Geopack ka alamat nu Kabiasaan utama dina rarancang jeung dijalankeunnana infrastruktur sipil:

Desain geometric jalan, Jalur cepat, jalan tol, conservancy cai, ngembangkeun urban, lingkungan, pertambangan, bandara, antara séjén.

Fitur anu announcing nu ngawengku PowerCivil:

  • Desain jalan, Jalur cepat
  • Perencanaan infrastruktur jalan
  • rupa bumi digital modél obyék-berorientasi
  • Perencanaan landfills na wangunan
  • propil longitudinal na transverse
  • ngetik bagian interaktif
  • Desain interaktif lamping
  • Ngaronjatkeun jalan
  • Ukuran na jilid
  • expropriations tata
  • Impor sarta ékspor data ka sareng ti sistem sejen
  • layouts desain
  • Produksi rencana proyek dumasar kana standar Spanyol sarta standar internasional lianna
  • Desain interaktif roundabouts obyék-berorientasi jeung Module Sipil - perbaikan pikeun MicroStation XM

lamun bakal

podcast bakal on Kemis Maret 26 ti 11: 30, Central Time Éropa. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kudu ngadaptar tur mibanda daya konferensi sadia, kayaning Live Rapat jeung audio.

Naon tiasa kami nyangka

26 dasarna acara téh nampilkeun lingkungan PowerCivil, sarta sababaraha fitur nu ngawengku jalur, nyaéta sadia dina ramatloka ngeunaan Bentley tema pinuh, aya malah Tumbu ka video nu nyarita keur diri.

platform terpadu CAD

  • Desain 2D na 3D
  • DGN na DWG format
  • Rujukan vektor jeung raster
bagian Tipe

  • perpustakaan standardized jeung bagian customizable (Video)
  • desain grafis interaktif (tanpa programming)
  • Ti grafik diimpor
  • variabel Jurnalisme sarta lamping kompléks.
model digital

  • Obyek Berorientasi (Video)
  • Grafik impor data ASCII
  • rencana perenah dinamis, profil longitudinal na transverse
  • ngedit grafis interaktif (Video)
  • Volume itungan ku rupa métode
tracings desainer

  • Nyingkronkeun rencana desain interaktif, profil na bagian cross (Video)
  • Itungan jeung analisis Superelevations nurutkeun kana Standar Spanyol.
  • Pra-analisa jilid
géométri

  • alignments harti titik (Video)
  • elemen alignments harti (Video)
  • regression alignments harti
data Kaluaran

  • format XML (Video)
  • Ékspor ka PDF jeung Excel

desain Roundabouts

  • Desain dinamis sarta interaktif (Video)
  • standar desain keur Éropa
Gambar wangunan otomatis

  • Lantai Rencana & pagunungan
  • planes Bagéan cross
Integrasi jeung ProjectWise

  • manajemén proyék di lingkungan aman.

kacindekan

Dina kacindekan, rarasaan alus éta pausahaan téhnologi berorientasi Téknik Sipil keur fokus pasar Spanyol differentially kuring téh, ieu téh diperlukeun henteu ngan keur lingkungan budaya urang tapi ogé lantaran kaayaan pangaturan anu sacara harfiah jadi "dunya sejen".

2 balesan pikeun "Power Sipil Bentley pikeun Spanyol"

  1. Hebat, hatur nuhun kanggo inpo nu ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.