kursus GIS 9 berorientasi manajemén sumberdaya alam

Latihan tawaran online tur aplikasi kelas on geo-rékayasa nyaeta loba pisan dinten. Diantara loba usulan nu aya kiwari kami nampilkeun sahenteuna salapan kursus beredar ku fokus kana manajemén sumberdaya alam, ku tilu pausahaan kalayan nawaran latihan metot.

Luhur Institute of Lingkungan

  • lingkungan gisThe isme ngabogaan istimewa pisan kuat jeung kompeténsi dina subjek, jadi kursus maranéhanana museurkeun arah manajemén sumberdaya alam. Malah maranéhna boga Master of Management Lingkungan.

Kursus anu pikaresepeun:

  • 1. Geographic Systems Émbaran dilarapkeun ka Lingkungan
  • 2. Mapping Nyieun Scopes
  • 3. Aplikasi tina GIS mun Studi Litorial sarta Kelautan

Sajaba ti éta, tawaran ngawengku nu kursus di handap:

aplikasi praktis GIS pikeun Studi Lansekap

aplikasi praktis Geographic Systems Émbaran hidrologi

AutoCad teknisi Lingkungan

téhnik inventory satwa GIS / GPS.

Geo-Cimanuk

  • lingkungan giskursus ieu dijalankeun ku Geosolucions, hiji parusahaan ngadeg di Andorra.
  • kursus ieu boga pendekatan rarancang jeung manajemén sumberdaya cai pikeun duanana suplai jeung sanitasi.

  • 1. Network Reka sanitasi sarta Giswater drainase urban
  • 2. Desain Network Giswater cai potable

3. Bubuka keur desain jaringan sanitasi sarta drainase urban tépa SWMM

Ogé éta kaasup di lembut teh:

Geographic Systems Émbaran kalawan QGIS dilarapkeun ka Giswater

  • Geographic Systems Émbaran dilarapkeun ka manajemén kota
  • Spésialisasi Kursus di GIS kalawan QGIS

Dina kasus Geo-Cimanuk, lamun ngaku di egeomates kode diskon, simpen 20% tina kabeh kursus ditawarkeun ku pausahaan.

Geoinnova

lingkungan gisparusahaan ieu sauntuyan leuwih kursus 40 di ditulungan jeung otonom ogé katelah modalitas GEOPLAY. kursus disebut duanana software bébas tur proprietary.

Diantara highlights téh:

1. GIS dilarapkeun ka pamakéan Téritori profésional

2. Kursus canggih di GIS. Specializing di Manajemén Cai

3. Kursus canggih di GIS. istimewa Manajemén satwa

Pikeun sampel Geoinnova kami nawiskeun ngawengku:

Tangtu GIS specializing di darat jeung lingkungan alam

  • ArcGIS 10. Manajemén spésiés ditangtayungan na spasi alam
  • Maxent na ArcGIS. model prediksi sebaran spésiés, niches ékologis jeung konektipitas ngagunakeun téknologi GIS.

Dina kacindekan. nawaran metot mertimbangkeun nalika néangan latihan alternatif.

Hiji jawaban kana "kursus 9 GIS ditujukeun pikeun ngokolakeun sumber daya alam"

  1. Postovani,
    da li moze da se kode vas pohadja individualno kurs GIS-a i koja bi kapan dinner?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.