9 kursus GIS berorientasi kana manajemén sumber daya alam

Tawaran latihan online sareng tatap muka dina aplikasi Geo-Engineering seueur ayeuna. Diantara seueur usulan anu aya, dinten ieu kami hoyong ngiringan sahenteuna salapan kursus anu pinunjul kalayan pendekatan manajemén sumber daya alam, ku tilu perusahaan kalayan tawaran latihan anu pikaresepeun.

Luhur Institute of Lingkungan

  • lingkungan gisISM ngagaduhan kakhususan anu jelas pisan sareng kompeténsi dina mata pelajaran, janten kursus na fokus kana pengelolaan sumber daya alam. Aranjeunna bahkan ngagaduhan Gelar Master dina Manajemén Lingkungan.

Kursus anu pikaresepeun:

  • 1. Geographic Systems Émbaran dilarapkeun ka Lingkungan
  • 2. Mapping Nyieun Scopes
  • 3. Aplikasi tina GIS mun Studi Litorial sarta Kelautan

 

Sajaba ti éta, tawaran ngawengku nu kursus di handap:

aplikasi praktis GIS pikeun Studi Lansekap

aplikasi praktis Geographic Systems Émbaran hidrologi

AutoCad teknisi Lingkungan

téhnik inventory satwa GIS / GPS.

 

Geo-Cimanuk

  • lingkungan giskursus ieu dijalankeun ku Geosolucions, hiji parusahaan ngadeg di Andorra. 
  • kursus ieu boga pendekatan rarancang jeung manajemén sumberdaya cai pikeun duanana suplai jeung sanitasi.

 

  • 1. Network Reka sanitasi sarta Giswater drainase urban
  • 2. Desain Network Giswater cai potable

3. Bubuka keur desain jaringan sanitasi sarta drainase urban tépa SWMM

 

Ogé éta kaasup di lembut teh:

Geographic Systems Émbaran kalawan QGIS dilarapkeun ka Giswater

  • Geographic Systems Émbaran dilarapkeun ka manajemén kota
  • Spésialisasi Kursus di GIS kalawan QGIS

Dina kasus Geo-Cimanuk, lamun ngaku di egeomates kode diskon, simpen 20% tina kabeh kursus ditawarkeun ku pausahaan.

 

Geoinnova

lingkungan gisPerusahaan ieu nawiskeun langkung ti 40 kursus, dina modalitas anu ditulungan sareng otonom ogé katelah Geoplay. Kursus na duanana software gratis sareng proprietari.

Diantara highlights téh:

 

1. GIS dilarapkeun ka pamakéan Téritori profésional

2. Kursus Tinggi dina GIS. Husus dina Manajemén Hidrologis

3. Kursus Tinggi dina GIS. Spésialisasi Manajemén Satwa

 

Pikeun sampel Geoinnova kami nawiskeun ngawengku:

Tangtu GIS specializing di darat jeung lingkungan alam

  • ArcGIS 10. Manajemén spésiés sareng ruang alam anu dilindungi
  • Maxent na ArcGIS. Modél prediksi sebaran spésiés, relung ékologis sareng konéktipitas ngalangkungan téknologi GIS.

 

Kasimpulanana. Wawaran pikaresepeun pikeun diperhatoskeun nalika milarian alternatif latihan.

Hiji Waleran "9 Program GIS anu berorientasi kana manajemén sumber daya alam"

  1. Postovani,
    da li moze da se kode vas pohadja individualno kurs GIS-a i koja bi kapan dinner?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.