AutoCAD 2016. Ahir lisensi poverty.

Salaku kacenderungan alami globalized era ieu, interconnected jeung evolusi ampir unpredictable, anu software masih mangrupa produk boxed tur janten jasa a. AutoDesk aya iwal urang geus ningali kalawan Adobe, Bentley Systems, Corel, ka sawatara ngaran.

AutoDesk geus ngumumkeun yén taun 2015 jadi panungtungan nu aranjeunna tiasa mésér lisensi poverty. Ku kituna ayeuna, anu mésér lisénsi a bakal mayar dasar bulanan atawa keu kalawan katuhu boga aksés kana versi panganyarna sarta ladenan tambahan, gumantung kana jumlah dibayar.

Harga AutoCAD lt

Sedengkeun pikeun harga, teu a pilihan goréng, tempo yén unggal tilu taun unggal versi AutoCAD diwatesan ku parobahan dina format DWG. Contona, lamun batur hayang meuli AutoCAD lt, anjeun tiasa mayar dina langganan tilu taun, dollar 360 per taun, jumlahna aya 1,080 di tilu taun. Ieu bisa ditempo dina tabel di handap, nu paruk moal sakumaha jelas sakumaha sakuduna dina kasus pangmayaran bulanan mana tétéla batur kedah mayar 540 total per taun.

\

harga AutoCAD 2016

Dina hal ieu, lisénsi taunan pikeun $ 1,600 leumpang lamun langganan tilu taun ieu dipilih. Lamun batur hayang hiji lisénsi pikeun hiji bulan, hargana mana pikeun $ 210.

\

Sakuduna assess kumaha mangpaatna éta. Dina kasus Bentley Systems, pakét anu launching anu jadi pikaresepeun kusabab aranjeunna ngidinan aksés ka sakabéh portfolios tina garis kawas Téknik, Tutuwuhan, puseurna, jsb Sanajan kitu, ku software anu henteu panjang pikaresepeun, sabab siklus kahirupan produk nu leuwih nyebar. Pikeun masalah éta, anu boga di leungeun-Na Microstation V8 sataun 2002, éta boga masalah alatan éta format DGN nyokot 14 taun keur sami. Ku kituna masarakat luncat kana versi anyar siklus nepi ka 6 na 8 taun, nalika kaleuwihan kamajuan dina versi anyar téh hésé ngandung.

Jigana eta pikaresepeun ka kaayaan pasar ayeuna, aya perioda nu gaduh proyek ageung anu panungtungan sababaraha bulan, nu mangrupakeun leuwih pikaresepeun kaasup waragad proyek renting lisensi, upami urang tiasa nelepon ku kituna, tinimbang meuli loba lisensi poverty nu lajeng wasted titimangsa.

Kabeneran aya nu kieu teu ngarobah deui, teu pilihan tapi beradaptasi ka ngarobah sarta manggihan kauntungan.

Inpo nu leuwih lengkep bisa kapanggih ku panyadia lokal atawa toko online AutoDesk

4 balesan pikeun "AutoCAD 2016. Ahir lisensi poverty ".

  1. pantun anu bisa cutatan kuring poverty lisénsi AutoCAD

  2. Ummm.
    Kuring masih ragu lamun aranjeunna lisensi légal.
    Digp pikeun harga.
    Anjeun kudu menta nasehat ka Jumlah WhatsApp diémbarkeun dinya.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.