2.12 Interface nyieun husus

Kuring gé ngabejaan Anjeun hal Anjeun meureun geus disangka: panganteur Autocad bisa diadaptasi di sagala rupa cara pikeun ngaropea pamakéan Anjeun. Contona, urang bisa ngaropéa tombol mouse katuhu kanggo menu konteks euweuh muncul, urang bisa ngatur ukuran nu kursor atanapi layar warna. Sanajan kitu, ieu mangrupa salah sahiji golongan kemungkinan paradoxical, sabab najan loba parobahan anu mungkin, biasana setelan standar gawéna ogé pikeun paling pamaké. Jadi iwal mun hoyong program pikeun boga fungsi nu tangtu, naon we nyarankeun éta nu ninggalkeun eta sakumaha anu. Atoh, hayu urang marios prosedur nyieun parobahan.

Menu aplikasi ngandung hiji tombol dilabélan "Options", nu muka hiji kotak dialog mana anjeun bisa robah teu ngan penampilan Autocad, tapi loba oge parameter operasi lianna.

Halis "Visual" boga bagian 6 patali langsung jeung pintonan layar objék nu urang narik. Bagian munggaran ngabogaan sajumlah elemen ti jandéla panganteur aya pilihan. Tina daptar ieu, anjeun kedah mareuman bar nangtung sarta horizontal ngagulung, sakumaha parabot "ngadeukeutkeun" nu bakal dibahas dina bab relevan nyieun perlu bar. Kahareupna éta "Tembongkeun layar menu" henteu dianjurkeun, saprak éta mangrupa menu diwariskeun ti versi sateuacanna tina AutoCAD moal make tulisan ieu. Eta teu ngajadikeun loba akal pikeun ngarobah font tina "Komando Jandela", nu bisa dirobah ku "Tipe ..." tombol.

Pikeun bagian anak, nu "Kelir ..." tombol muka hiji kotak dialog nu ngidinan Anjeun pikeun ngaropéa antarbeungeut skéma warna Autocad.

Sakumaha anu geus bisa nempo, anu warna poék Autocad teken aréa ngajadikeun jelas jeung garis digambar kacida luhurna, komo lamun kami digambar kalawan kelir séjén ti bodas. Kursor jeung item nu sejen ditémbongkeun di wewengkon gambar (kayaning garis renik bisa dibahas dihandap), ogé boga jelas pisan jelas lamun ngagunakeun hideung sakumaha tukang. Ku kituna, sakali deui, urang nyarankeun ngagunakeun kelir standar tina program, tapi anjeun bisa ngarobah éta, tangtu.

conto sejen tina parobahan dina panganteur layar Autocad nyaeta ukuran kursor. The ngagugulung bar kotak dialog sarua ngidinan Anjeun ngaropéa eta. Standar tina 5.

Pikeun bagian anak, maca bakal ngelingan conto kami geus dibere lamun jandéla paréntah nanyakeun anjeun pikeun milih hiji obyék, mucunghul kotak leutik tinimbang nu kursor biasa. Ieu persis kotak Pilihan anu ukuranana robah-robah, tapi waktos di tab "Pamilihan" tina "Options" dialog urang nuju reviewing:

masalahna di dieu nyaeta yen kotak Pilihan kacida gedéna henteu ngidinan pikeun discern jelas naon obyék keur dipilih nalika aya loba obyek dina layar. Sabalikna, hiji kotak Pilihan hinders objék signalling pisan leutik. Handap garis? Deui, ninggalkeun eta sakumaha anu.

Mun kabeh apology urang ngeunaan teu merenah sangkan parobahan ka panganteur na operasi Autocad convinces anjeunna, teras, sahenteuna, neangan halis teh "Profil" kotak dialog, anu dasarna ngidinan Anjeun 2 perkara: 1) ngahemat parobahan ieu handapeun ngaran nu tangtu, jadi profil setelan custom nu bisa Anjeun pake. Ieu pisan mangpaat nalika sababaraha pamaké nganggo mesin sarua jeung unggal konfigurasi pikaresep tangtu. Ku kituna unggal pamaké bisa ngarekam profil anjeun sarta baca nalika maké Autocad. Sarta 2) Jeung halis ieu bisa balik deui ka Autocad sakabeh parameter aslina, sabab lamun anjeunna ngalaman teu digawe parobahan nanaon.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.