2.11 Workspaces

Saperti dipedar di bagian 2.2 dina palang potong kompas aya hiji menu turun-handap nu pindah antarbeungeut antara workspaces. A "Workspace" sabenerna ngarupakeun susunan Paréntah disusun dina pita nu hiji husus pilihan tugas-berorientasi. Contona, dina workspace "2D gambar na annotation" ni'mat ayana paréntah for jeung gambar objék dua diménsi jeung nyieun tingkat saluyu maranéhanana. Sami mana keur workspace "modeling 3D" nu nembongan dina Paréntah pita mun nyieun model 3D, ngajadikeun maranehna, jeung saterusna.

Nempatkeun jalan sejen: Autocad ngabogaan jumlah badag paréntah dina pita sarta tulbar, sakumaha urang bisa ningali. Loba teu kabeh cocog dina layar dina waktos anu sareng jadi, sajaba, ukur sababaraha aranjeunna deal gumantung tugas keur dipigawé, tuluy, pamekar ti Autodesk urang disusun dina naon maranéhna disebut "workspaces".

Kituna, nalika milih hiji workspace husus, pita nu boga paréntah set anu pakait. Kituna, nalika ngaganti ka workspace anyar, tape ogé robah. Ieu nambahan yén bar status ogé ngandung hiji tombol pikeun pindah antara workspaces.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.