7.2 Tipe garis

Jinis garis hiji barang ogé bisa dirobah ku cara milih tina daptar group Pasipatan turun-handap dina tab Imah, nalika obyék anu dipilih. Sanajan kitu, dina konfigurasi awal nepi gambar anyar Autocad ngawengku ukur salah sahiji jenis garis padet. Ku alatan éta, input, teu pira milih ti. Kituna, urang kudu nambahan kana gambar kami jelema dadaran tipe garis anu bakal kami nganggo. Jang ngalampahkeun ieu, pilihan séjén tina daptar turun-handap muka hiji kotak dialog nu, salaku ngaranna ngakibatkeun, ngamungkinkeun urang pikeun ngatur jenis garis sadia dina gambar urang. Sakumaha anjeun tiasa tingali langsung asal tina definisi ti tipena béda garis nu di acadiso.lin na acad.lin file Autocad. Gagasan kaayaan éta ngan maranéhanana rupa garis bener we kudu di gambar urang anu dimuat.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.