2.12.1 parobahan More mun panganteur di

Rék ngalaman? Anjeun hiji jalma kandel anu diaku pikeun ngamanipulasi sarta ngarobah lingkunganana pikeun ngaropea drastis? Muhun, mangka anjeun kudu nyaho yen Autocad méré Anjeun kamampuhan pikeun ngarobah teu mung warna program, ukuran kursor anjeun sarta kotak Pilihan, sakumaha ngan disebutkeun, tapi ogé ampir sakabéh unsur panganteur program. Anjeun teu resep tombol ikon dipake ngagambar rectangles? Ngaganti kalayan hiji ikon jeung nyanghareupan Bart Simpson, upami anjeunna pleases. Anjeun teu resep paréntah ieu pilihan tangtu? Basajan, ngaropéa ka suratna, anu pilihan jeung hasil anu béda. Ulah ngarasa kawas anjeun gaduh tab disebut "Vista"? Ngaleupaskeun teras nahan aya naon rék.

Pikeun ngahontal tingkat ieu kustomisasi, nganggo "Atur-nyieun husus-pamaké Interface" tombol. a kustomisasi panganteur dialog nu ngidinan Anjeun pikeun ngarubah pita, tulbar, palettes, jsb nembongan. Jelas ieu ogé bisa disimpen di handapeun ngaran dibikeun, lajeng ka balik deui ka panganteur standar.

Sanajan kitu, tina titik abdi of view, rarancang panganteur geus taliti rencanana ngidinan néangan gawé productively kalawan program, paduli naha éta desain arsitéktur, rékayasa atawa gambar teknis basajan. Kuring keukeuh: ulah runtah waktos Anjeun maén kalawan panganteur, malah kirang lamun teu mastered program.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.