6.4 Washers

Washers ku harti anu bagian logam sirkular jeung liang di pusat. Dina Autocad aranjeunna kasampak kawas cingcin kandel, tapi sabenerna diwangun ku dua busur sirkular kalayan ketebalan dieusian ku nilai diaméterna jero tur diameter luar sejen. Mun diaméter jero sarua jeung enol, lajeng kumaha urang ningali hiji bunderan kaeusi. Kituna, ieu sanyawa obyék séjén aimed dina ngajarkeun kreasi program, tinangtu frékuénsi anu bisa dipaké.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.