10 BAB: tracking osnap

"Tracing obyék Rujukan" mangrupakeun extension berharga tina ciri tina "obyek rujukan" ngagambar. fungsi na nyaeta ngawangun garis tina vektor samentara bisa diturunkeun tina "Osnap" aya pikeun signalling sarta titik tambahan salila dijalankeunnana Paréntah teken.

Dina basa sejen, bari teken jeung sakali anjeun parantos ngaktipkeun rujukan, Autocad dibangkitkeun garis samentara nu jelas dibédakeun ti sésana ku mahluk punteadas- nu ngidinan "ngorondang" lokasi titik anyar. Lamun ngaktipkeun leuwih ti hiji rujukan, teras naon urang meunang bakal leuwih ti hiji tracking garis na malah munculna intersections antara aranjeunna, sabab lamun maranéhanana éta objék anyar jeung rujukan maranéhanana.

Anjeun oge kedah dicatet yén unggal garis scan ogé ngabogaan labél nu nembongkeun koordinat polar relatif dinamis, jadi urang mindahkeun kursor, jadi anjeun bisa newak titik dina posisi nu tangtu ditandaan kalayan labél ieu. Malah sakali arah hiji titik relatif anyar kana set rujukan dipaké, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun néwak kajauhan dina garis nyukcruk langsung kana jandela paréntah. Hayu urang nempo conto nu sejen.

Dina kotak "design parameter" dialog, dina tab "obyek snap", anjeun tiasa ngaktipkeun atawa nganonaktipkeun tracing. Sanajan, sakumaha urang némbongkeun di awal, bisa ogé ngalakukeun hal eta dina palang status. Kahareupna paripolah AIDS visual renik, disebutna Autotrack, nu disetél dina dialog "Options" dina tab ka "teken" yen urang geus dipake samemeh dialog.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.