8.1 téks dina jalur

Dina sababaraha kasus, anotasi gambar gambar diwangun ku hiji atanapi dua kecap. Éta umum pikeun ningali dina rencana arsitéktur, contona, kecap sapertos «Dapur» atanapi «North Facade». Dina kaayaan sapertos kitu, téks dina garis gampil ngadamel sareng maluruh. Pikeun éta, urang tiasa nganggo paréntah "Téks" atanapi tombol anu saluyu dina grup "Téks" tab "Annotate". Dina ngalakukeun éta, jandela paréntah naroskeun ka urang pikeun nunjukkeun koordinat titik sisipan téks. Catetan ogé yén urang gaduh dua pilihan: «Lereskeun» sareng «Gaya», anu bakal urang bahas sakedap. Samentara éta, urang kedah nambihan yén urang ogé kedah nunjukkeun jangkungna sareng sudut kecenderungan téks. Gelar nol masihan urang téks horisontal sareng, deui, derajat positip teu kabeungkeut. Tungtungna, urang tiasa nyerat naskah kami.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, dina tungtung nulis garis téks urang tiasa pencét «ENTER», anu ngamungkinkeun Autocad nyerat garis téks anu sanés dina garis anu sanés, tapi yén téks anu anyar bakal janten objék anu mandiri dina baris anu parantos ditulis. Malah sateuacan nyerat téks anu énggal, urang tiasa ngartikeun mouse sareng titik sisipan énggal dina layar.

Pilihan "jUstificación" dina jandela paréntah ngamungkinkeun urang milih titik téks anu bakal kabeneran sareng titik sisipan. Kalayan kecap sanésna, ku definisi, titik téks nyaéta pojok kénca dasar surat kahiji, tapi upami urang milih titik sanés sanés, maka téks bakal "diyakinkeun" dumasar kana éta kalayan hormat ka titik sisipan Titik sisipan téks nyaéta saperti kieu:

gambaran

gambaran

Anu écés pakait sareng pilihan anu salajengna nalika urang milih "jUstify."

Meureun anjeun salawasna nganggo leresan kénca sarta menerkeun teks garis ningali titik panempatan (tungtungna nganggap yén objek teks hiji garis bisa mindahkeun gampang, sakumaha wajib urang tingali dina bab devoted kana objék ngedit) . Tapi lamun hayang jadi akurat ngeunaan lokasi teks, teras anjeun kedah terang tur nganggo pilihan ieu leresan.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.