Tips: Kumaha ngamimitian nulis hiji artikel

HQ_2hands Sarerea hayang nulis ngeunaan hal, subjek nu jelas, mun saha eta anu kajawab na naon maranéhna mudahan pikeun ngahontal jeung masalah oge jelas. Tapi plaguing phobia ieu:

Kumaha kuring mimiti? Kumaha kuring mesen naon atuh hartina?

Di dieu opat latihan penting naon nu kudu sateuacan Anjeun ketikan mun jahat; ordo henteu masalah, tapi unggal geus berharga jeung perlu.

Naha naskah téh leuwih praktis, tapi kana waktu ogé bisa dipigawé di processor Kecap ampir automaton.

1. Ngadamel inventory méntal

Daptar ieu ngan kumaha bisa nyaho ngeunaan subjek. Contona, upami topik ieu "beurit teu bisa dipake ogé"Ieu kudu dicatet hal kawas:

  • Aya beurit na bola optik.
  • pellet beurit nu ngeusi gajih na lebu.
  • mencit optik manggihan masalah surfaces beureum atanapi ngagurilap.
  • gumdrops handapeun mouse ngumpulkeun lebu jeung Nyegah balik di jero.
  • Beurit nu disposable.

Ideally, nyandak wujud pernyataan leupas ngawengku jejer utama subjek, néangan lamun aranjeunna diaksés sarta gampang cutatan aya, aspék lucu lamun lumaku. Ku cara conto:

Mun anjeun Spanyol sarta ngarambat ka Amérika ngajar kelas komputer Anjeun bade pernah nyebutkeun, "ngumpulkeun beurit niatna"

2. Nanya ka diri patarosan

Eta oge patarosan mangpaat dijieunna umumna pikeun struktur eusi:

  • alesan naon ngakibatkeun mouse a meunang kotor?
  • Naon nasihat bisa dibikeun pikeun nyegah kotor kana mouse a?
  • Kuring kaasup ukur beurit analog?
  • Lamun ngirim mouse jauh?
  • Kumaha pikeun ngabersihan mouse a?
  • Naon uninga pamiarsa kuring kana masalah ieu?
  • Éta hadé pikeun wol mouse Pad atanapi salah plastik?

3. pakaitna gagasan

Lajeng, kudu dibikeun gagasan aksés, mun balik structuring subjek. Contona:

  • Lamun mouse optik meunang kotor kirang, lasts panjang, éta leuwih mahal.
  • Mun bola mouse, meunang dirtier, éta ngawengku datar.
  • Pikeun ngabersihan gajih jeung lebu bisa dipigawé ku kuku anu ngagunakeun péso leutik.
  • Anjeun kudu ngabersihan bal, teken puteran vertikal sarta horisontal, anu kabayang thumb diagonally gummies éksternal, ngocok, niup.

Cat-na-Beurit-sato-humor-1993687-1024-768

4. panalungtikan leuwih.

Bisa scratching nu sketsa, perlu pikeun panalungtikan salajengna dina aspék anu merlukeun jero. Teu merta jadi searched lamun batur diangkat masalah sabab bisa nyebarkeun atanapi discourage kami. Tungtungna podríammos descepcionarnos na teu nulis, lantaran ampir sagalana geus ngadawuh, tapi Enoque nu pernah tiasa sami, kedah mendakan pangarang sejen dina subjék anu sarua bisa dilegakeun eusina tur disebatkeun salaku rujukan hiji.

Panalungtikan mana saluareun néangan naon geus kungsi ngomong, éta pikeun neuleuman naon urang teu terang pasti, contona:

  • The mouse Pad wikipedia, kumaha carana nulis dina basa Spanyol nyebutkeun. Anu nimukeun eta.
  • Lamun tulisan tina roda, sugan eta timbul panasaran sabab nu disebut, kumaha gawéna jero mékanisme nu.
  • Alesan naha nu beureum warna mangaruhan mouse optik, sakumaha mangka disebut kilat, upami eta mangaruhan tetempoan.
  • Urang ogé bakal butuh sababaraha gambar, sangkan kudu kasampak di Google jeung anu bakal nyandak urang ka leuwih jéntré.

______________________________________________

Tungtungna, urang kudu boga pamanggih jelas ngeunaan kumaha carana ngamimitian nulis awak dokumen, janten eta esai, hiji redaksi atawa pos basajan kecap 700. Ideally, eusi nu bisa ngawujud kana bagian pondok, tilu atawa opat titik sequential; Méré bisi of a dokumen panjang, hiji pamanggih indéks kalayan bab sarta bagian utama. Ku kituna, naon anu asalna mangrupakeun mimitian nulis dumasar titik ieu, bisa disimpulkeun, najan ieu nyokot kriteria tinangtu lajeng nyebut.

______________________________________________

Ransomed Tangtu tulisan abdi, abdi nyandak opat jam pikeun sababaraha Senén. Perquisites sahiji na séjén jobs nu ngarasakeun ampir kawas nyokot Tangtu di AutoCAD. Perkara teu lamun éta online atanapi ti korsi lectern dimana grup panulis ngora nyangka di genep minggu geus dilaksanakeun prinsip dasar tina komposisi.

2 balesan pikeun "Tips: Kumaha ngamimitian nulis hiji artikel"

  1. Anjeunna mangrupikeun Spaniard anu rusting ka palih ditu, sareng palatihan éta disayogikeun tanpa biaya. Henteu yén éta terang.

  2. Kasalahan, naha kuring hartosna naha hiji Spanyol bakal masihan kursus komputer ka Amérika? Di Amérika aya jalma anu siap pikeun ngalakukeun éta. Salaku conto: Mexico sareng Amérika Serikat langkung komputerisasi tinimbang Spanyol.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.