Anjeun aya ...

mojang pirouetted, tos ka anjeunna, ditilik, ngagulung ka handap, sarta ningali manehna sentimeter 34. Lajeng anjeunna terang ieu nya, éta panon sarua ...

Ieu wengi rutin di kantor buruh dipaksa. Maranéhanana poé nalika itinerant musik U2 ditiup dina Chamaco keyboard, kaasup bringing speaker kalawan suround, saluareun tukang, kalawan headphone Raul ngoyagkeun sirah na kana ngamen di Arjona sarta jawara rutin; bari Jorge meringues leyur antara cubicles, kaliwat, dulur sank ka wengi 9 nyoba vectorize naon panon capé na bisa nedunan interpretasi poto.eYqL-1

Tapi dinten anu husus, timnas dicoo kaulinan séjén -atanapi kirang, pernah sabe-, sahingga revelers yakin boss ka rupa-rupa saminggu, ngaliwat hiji bar wengi ningali meunang, balik di wewengkon ekslusif teh gringos of Palmerola. Ieu ilahar yén anjeunna baris gabung kami, sakumaha sirah salawasna tetep di sela, tapi sakumaha sobat nu ieu confianzudo tungtungna, éta intruded malah dina isu nu teu sakuduna.

Ditinggalkeun, leumpang guyonan, sangrones, kejem, tapi pleasing kana rarasaan yen pasti bakal leuwih vektor pikeun poé -wengi-. Raul episode sarua ngawartoskeun, nalika anjeunna threw nu peta jauh, Yahya peta baseuh dina hearings publik dina vaksinasi anjing, abdi eta terang abdi, yen ngan disababkeun kuring seuri di sorangan pikeun mahluk wanda lima puluhan.

Urang anjog di hiji nightclub nu lahiriah seemed pangkeng imah, sanggeus ngaliwatan panto atmosfir robah. The nak anu kungsi ngalaman di trances ieu, nangtung kalawan acurdo Gorilón lawang, nyandak urang ngaliwatan petikan ka hiji auditorium kalawan revolving lampu, jalma linggih di samet tilu, tahap triangular ku tube nangtung sarta puseur horizontal ka mungkas bleachers. Parusahaan kudu mayar on ember tiis, anu kaasup hiji cadar palastik husus pikeun pirouettes.

Pihak, pikaboseneun. Midway liwat satengah kadua ngarah ka Pilihan 4 1 kana, sarta kalawan sababaraha tanda survival. Ti salah sahiji tahap tungtung, hiji animator ngumumkeun ieu waktos nempatkeun rasa ka buruan. Langsung jalma piled ka bar, manéhna mimitian keprok tarik dina hiji Pace nu tadi nganggur teu jeung lagu datang tukang BonJovi. Jeung kitu, hiji-hiji, anu belanja tilu katresna, unggal ku rutin sarupa. 4 platform inci rags provokatif. Hiji lagu pindah, teras lampu indit ka handap sarta lagu romantis nyandak gadis pikeun wirahma keprok, beuki, pakean kirang, bari sababaraha nekat spent tab niat kahiji maranéhanana.

Tapi lamun manehna ngahontal gadis kaopat, gambar nu robah. samping pasangan kuring meunang saeutik saraf, saprak mojang wungu, nyandak lemon jeung squeezed kana sungut jeung tanaga, lajeng netep kana korsi sarta mikir manehna ngancik sababaraha gears jero candi. Kalayan muka kawas Pac-lalaki drooled sungut, melong spin filly on bar, tegalan eta ku napkin manehna ditawarkeun a lad dina vertex lianna, sarta jadi lagu Carlos Vives ieu spent kalawan gaya impeccable.

Kuring bisa ningali eyelids sobat urang lowered ka satengah, sakumaha Garfield, teras twisted, glassy sakumaha marbles baseuh. Lampu indit ka handap, sarta mimiti lagu abadi of Def Leppard: cinta bites.

Lamun anjeun sangkan cinta, anjeun neuteup dina eunteung?

Anu saur anjeun tina, teu I kasampak kawas abdi?

Tapi rarasaan na teu langsung rasa eta sempet nempatkeun iklan huntu anjeun pas maranéhna ngawitan babak éta, rada eta seemed datang jeung indit dina waktu ayunan, dina tangent Langkaplancar anjeunna oyag kantong jeung diréaksikeun di gideg sirah. kenangan maranéhanana kudu geus ngalayang nu sataun mimiti kuliah lamun ransel jeung notebooks éta sakabéh nu ieu aktipitas salamet.

Anjeun ngabejaan ngampar terus ucapkeun Éta éta salamina

Lajeng, kuring kungsi gambaran anjeunna ningali dina eta panon, hiji beungeut wawuh, sugan dibawa balik ka zikir of a cinta heubeul, saméméh hirupna kieu mortgages. Boro mattered ieu nyaho yén turunna robes maranéhanana, nya panon sarta seuri disumputkeun nu dibawa manehna -sarta anjeunna dibawa anjeunna- ka Landmark jauh, dina keteg jajantung tukangeun eta wangunan Téknik Industri, sajauh orbit rasi GLONASS tapi sacaket motret fase gelombang pamawana maranéhanana.

Saur anjeun dua kali atawa ngan toél 'n' tingali

panon na nu spinning di ngarecah seukeut, tapi teu di 10 ujung méter equilateral, éta loba salajengna. Lajeng anjeunna ngarasa yén lapisan hiji kaluar tina épidermis, karana deui, di gooseflesh. Bari ngalamun némbongkeun kaahlian na impian, keprok rang sarta manehna mangkal tabung dina sweaty satengah péngkolan. Spektakuler!

Kuring teu wanna touch Anjeun teuing orok

cinta cos makin 'ka anjeun bisa ngajalankeun kuring gélo

Manehna ditutup earwig nu, ngawengku hirup nya dgn hiji leungeun, manéhna ngancik manéhna, ditilik, ngagulung ka handap, sarta ningali manehna sentimeter 34. Lajeng sumpah yén anjeunna terang ieu nya, éta panon sarua, mojang seemed pencét teuing, pensiunan jeung balik ka acara-Na. Lajeng anjeunna chased panon nya kacapean, manéhna dodged sakumaha anjeunna bisa tapi jarak tuh nganggur mempermudah view photogrammetric maranéhanana sarta tungtungna rahang turun sakumaha laci.

Ku teu sangka nu cinta nyaeta cara nu nyieun

Saatos sapasang piercing panon nu seemed ngalembereh kana hawa, manéhna teu bisa rengse lagu, dijieun gesture a mangga panongton, manéhna ngancik na walked leuwih pikeun garis nangtung. média umum ambekan nu leuwih, tapi manéhna geus aya keur mantuan ku coime, Mana eweh garments luhur-Na, hijina leuwih nu bisa dihapus tur dibabawa dina hiji tungtung bar. The animator anjeunna concealed sagalana, dijadikeun panggero kahiji pikeun sagala katresna sarta dipénta keprok pikeun Pamela hébat.

Ku kituna kuring teu wanna jadi aya Lamun anjeun milih megatkeun eta

Cinta bites cinta bleeds - ayeuna teh bringing 'kuring keur kneeds kuring

Cinta kahirupan cinta mati - éta henteu heran

Cinta begs cinta pleads - éta naon Abdi peryogi

mojang walked kaliwat, nyawang kana panon na, Anjeunna nyandak leungeun nya jeung dicium nya dina macana jeung whispered hal di handapeun napas-Na. Lajeng anjeunna ditinggalkeun. Kuring bisa ningali dina panon nya lucu tilu-fifths tina lawon, abdi ieu baffled, bewildered jeung teu nyaho persis naon pikir. Lieur taya sahijieun weruh kana ngabejaan babaturan, anu dumadakan hiji stroll malem nyaéta dina jarak hiji centimeter panon 34 nu sigana uninga jarak laér pondok.

_________________________________________________

__________________________________________________

Taun engké anjeunna ka kuring, yén yakin nu coime nyokot mojang wengi éta. Anjeunna teu ngawartosan rinci dugi I maca eta dina status Facebook Anjeun, nu teu robah di lila.

wengi eta anjeun aya. Maranéhanana panon anjeun, biwir anjeun, anjeun aya. Éta seuri anjeun, tattoo anjeun, kesang anjeun, anjeun aya.

Isuk-isuk kuring nempo panon anjeun deui,, seuri lucu anjeun, geulis, tapi ieu moal Hormat. Anjeun aya.

Anjeun ngan madhab.

Balesan keur 4 "anu anjeun aya ..."

  1. Anjeunna kaluar lalaki nu ... anu dijudulan ...

  2. Hehe, éta jahat anjeun.
    Abdi ngan jadi riweuh nu kuring boro bisa nulis subjék gampang.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.