Kumaha carana néwak layar ipad

Urang hirup di waktos pangan gancang, sadayana aya dina jalan modular, scalable sareng rélatif relevansi. Jadi loba, yén urang diajar hal dina hiber teh. Sanggeus ampir genep bulan migunakeun ipad, éta kuring nyerat kumaha kuring tiasa ngalakukeun naon dina komputer desktop kami nelepon "layar citak"Atawa ditarjamahkeun kana basa kami" newak potret layar".

Sakumaha nu dilakukeun dina PC éta

layar print ipad Jang ngalampahkeun éta sareng PC, kibor brings tina versi DOS tombol di sisi katuhu anu nyayogikeun poto sareng ngalirkeun paréntah salinan. Teras supaya urang nyata jadi program anu dipikaresep ku urang (Cet, Kecap, Excel, jsb.) Sareng urang Diédit / Témpél atanapi di cacadnana Ctrl + V.

Basicta dasar -oge- Tapi ku pinalti yén kopi jeung donat sore ieu, pikeun kuring lila kuring henteu terang anjeunna; na ieu kuring dipaké ngagantung disk ti 5-1 / 4 dina IBM 286 kalawan monitor oranyeu-hued anu pencét katuhu dina rétina ... lain carita.

Kumaha dipigawé kalawan IPad.

Abdi mastikeun yén kuring rék meuli aplikasi kanggo cents 99 kusabab kuring teu bisa manggihan cara éta. Tapi moal mungkin nya hal-unsur dasar sapertos kitu teu acan dilaksanakeun dina alat anu kalahiran kapinteran Steve Jobs, sahingga sanggeus néang sababaraha menit kuring tungtungna mendakan jalan.

layar print ipad

layar print ipadTombol anu dicirian dina grafik anu dipencet dina waktos anu sareng. Makesta ngajadikeun jenis luntur ngacieupan, teras sora ngadangu saatos ti pamoto kaméra jeung éta. Gambar disimpen dina aplikasi poto sareng resolusi 1024 x 768 piksel.

Pikeun ngirimkeunana kana komputer henteu tiasa dianggo ku abdi ngajelaskeun sababaraha poe ka tukang, nu kanggo lulus file anu sanés kana komputer. Dina hal ieu, Ipad disambungkeun kana komputer teras nampi saolah-olah anjeun ngundeur poto ti kaméra. Upami wizzard otomatis teu diaktipkeun, tombol katuhu diklik dina alat sareng Meunangkeun pilihan Gambar.

_______________________

layar print ipad Kuring ngamangpaatkeun tema pikeun ngamajukeun sababaraha gambar ka awéwé anu mana, manéhna pigawé kalayan AutoDesk Sketchbook -Kuring ngan ngaharepkeun kuring henteu ngapung rubakpita- Samentara vérsi ieu pikeun Ipad teu gaduh sakabeh fungsionalitas destop, kuring kedah ngaku yen eta berpotensi anu agung. Putri abdi dipedar mun kuring méh sacara léngkah évolusi; Mah makéna sababaraha kali dina mimiti tapi lajeng manehna nyokot wakil sanggeus usaha ngajar nya cet ku minyak; Manehna méh mati sabab alérgi kana terpentin.

gambar 062

Ieu usaha kahijina.

gambar 036

Ieu klasik, Abdi hoyong ningali éta lakukeun ku akrilik.

gambar 052

Dina ieu mah kuring ménta pitulung pikeun nyabeungkeun lauk éta ... tuluy kuring terang yén file anu disimpen minangka file lapisan Kuring sangsara waktos kusabab gelembung kuring kungsi nyabak.

gambar 046

Kalayan ieu anjeunna ningalikeun ka abdi yén dina versi anyar sambut anu dimuat plugins.

gambar 049

_______________________________

gambar 053

Panungtungan urang ngalakukeun babarengan dina Natal, nalika kuring ngajar anjeunna dasarna. Sanajan di jahiliah mah urang teu sadayana dina hiji lapisan Saolah-olah urang make MS Paint, teras anjeunna mendakan sareng ditingalikeun ka kuring yén hal éta tiasa dilakukeun dina lapisan misah.

2 Balesanna kana "Kumaha pikeun moto layar Ipad"

  1. Hatur nuhun pisan kanggo ngabagikeun pungsi ieu.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.