Nu Teamviewer - pangalusna pikeun rojongan jauh

Saban poé aya gampang ngarojong upami kaunggulan ditawarkeun ku program Internet sarta aksés jauh aya garapan. Artikel ieu ngécéskeun naon TeamViewer na kumaha untung ti hal pamakéan.

masalahna:

Hiji lahan teknisi dina munisipalitas kalawan jalan macet, mun 48 kilométer jauh nelepon. Kami geus disebutkeun yén Corporation nyanghareup aldermen mun demonstrate na kawas euweuh jalan. Spends 5 menit ngajelaskeun masalah, investasi 10 di wanting ngartos-na explicarle- ka tungtungna ngahontal kacindekan yén tekenan teknisi teu ngarti sarta kami boro bisa mere rojongan telepon.

Saméméhna anjeunna digawé ngagunakeun LogMeInNu éta platform anu cukup mantap ngakses komputer jarak jauh liwat internét atawa Intranet. Salah sahiji peuting ieu, babaturan Mexico geofumado dipedar naon TeamViewer, nunjukkeun yen urang bakal bisa dipaké jeung sambungan modem slow sarta ngahubungkeun jeung kaulinan laptop (netbook Acer Aspire salah). Kuring geus kejutan sanggeus underestimating naon kokotéténgan kawas alat kacida gampangna.

TeamViewer na kumaha eta anu ngajalankeun

Ngarti masalah na leyuran téh kalawan cara anu pangalusna pikeun ngarti naon TeamViewer; Éta sia leuwih ti solusi pikeun mintonkeun layar komputer jarak jauh.

jarami Kuring nurunkeun etaMilih platform on nu urang beroperasi. Dina TeamViewer ieu nu pangalusna, Anjeun bisa dijalankeun dina Windows, Mac, Linux Ubuntu jeung malah on mobile (I-Pad, Android, iPhone). Merlukeun duanana pamaké ngajalankeun versi sarua program lamun teu sistem gera pamaké pikeun ngaropéa; tapi euweuh alat konektipitas sistem operasi, nu TeamViewer. Perkara teu anjeun dipake dina sistem operasi anu béda.

Eta moal diwajibkeun install, hak-hak administrasi keur ngalakukeun deal ieu. Kalawan pilihan nu ngamimitian eta ngalir ampir kabeh fungsi; Kuring resep ieu kusabab unggal dinten nu versi anyar janten bisa dipasang unggal waktu. Ogé ngaji di jalan ieu téh haratis, salami teu pikeun tujuan komérsial.

Sakali jalan, sistem nyadiakeun hiji identifier tina formulir komputer 145 001 342 sareng kecap akses Anjeun 4-angka sanajan anjeun bisa ngaropea. Ieu jumlah anu kudu dibikeun ka pamaké pikeun disambungkeun jarak jauh; Hal ieu diserat dina jandela katuhu maké pilihan nu bantuan jauh sareng kecap akses Anjeun nu geus diasupkeun.

TeamViewer

Sakali disambungkeun, anjeun bisa nempo naon pamaké ieu lakukeun, sanajan nyokot kadali ngagunakeun mouse atawa keyboard. Aya fitur dasar kawas sora talatah instan sarta mindahkeun file méré Anjeun leuwih mangpaat.

leyuran

pamaké éta nyambung ka Internet, ngundeur TeamViewer (lamun gaduh teu acan), executes sarta ngajadikeun urang meunang ID jeung / sandi. Kalayan ieu, anjeun bisa ngakses komputer tur ngajawab masalah; Ieu malah mungkin migunakeun ka nyambung ka mesin jauh mana sistem nu sorangan fungsi leres durasi presentasi teh.

poténsi TeamViewer

The usefulness sahiji alat ieu anu sababaraha. Kuring geus boro ditémbongkeun dina sambungan via rojongan jauh, tapi aya pilihan sejen pikeun file mindahkeun, presentasi sarta sambungan VPN. Ogé lamun dipasang pilihan deui pikeun ngatur pamaké, naon we babagi jeung sababaraha séjén vericuetos.

teamviwer5

Sakeudeung, abdi ningali loba poténsi di kali ieu anu komunitas diajar anu mere hiji nilai béda pikeun latihan klasik lamun kami nganggo konektipitas.

  • A utiliti tiasa mungkas rojongan jauh, kaasup sababaraha pamaké bisa nyambung ka mesin sarua, bisa kénéh ditempo ku pamaké béda tina specialties béda. Contona, dina programmer, pemetaan teknis na rojongan lokal teknis; pikeun ngajawab masalah kompléks.
  • utiliti sejen metot kanggo presentasi jauh, kayaning mun némbongkeun sistem anu dipasang dina hiji mesin desktop atawa occupying data teu bisa dipindahkeun ka hiji piringan éksternal.
  • Ogé pikeun tujuan latihan, eta pisan hanca. A teknisi bisa jadi lecturing sakuliah dunya sarta boga pamaké béda disambungkeun ningali prosesna, kaasup interacting saling.
  • Éta ogé bisa jadi pisan gunana lamun keur iinditan, sarta diharepkeun ngakses komputer di kénca kantor.

Vérsi nu dibayar ngamungkinkeun ngarojong leuwih tim, kaasup nyieun panel pribadi mun ngadistribusikaeun, Anjeun ayeuna tiasa nyandak tombol, logo na kelir yén ulah sigana janten TeamViewer.

Nurutkeun naon parusahaan nyebutkeun aya naon TeamViewer, sambungan nu geus énkripsi sarta kaamanan dijamin. Sanajan pamaké kedah ngajarkeun naon anu lumangsung ku cara méré aksés jauh, sabab bisa dipaké maliciously ngabentuk keur kaperluan spionase.

teamviewer

Ngundeur tur nempokeunana TeamViewer.

2 balesan pikeun "Naon Teamviewer - pangalusna pikeun rojongan jauh"

  1. Ieu karya program favorit kuring keur klien tur I make teamviewer ka nyaring wincik pesenan kuring, méméh anjeunna dipaké pikeun digawé di group kuliah abdi kalayan program nu pasti bakal nyieun hirup leuwih gampang.

  2. Mun anjeun resep pilihan software lianna Jauh Desktop Connection, Anjeun meureun hoyong ogé nungkulan Ammyy Admin (http://www.ammyy.com/), Teu merlukeun instalasi, pendaptaran atawa setélan konfigurasi husus.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.