QGIS tampilan data dina Google Earth

GEarthView mangrupakeun plugin penting anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngadamel panempoan nyingkronkeun tina deployment Quantum GIS on Google Earth.

Kumaha masang plugin teh

Pikeun masangna, anjeun kedah milih: Tambihkeun> Atur tambihan sareng milarian éta, sapertos ditingalikeun dina gambar.

qgis google bumi

Sanggeus plugin geus dipasang, éta tiasa ditingali dina toolbar.

qgis google bumi

Kumaha nyinkronkeun pintonan dina Google Earth

Sakali dipasang dina plugin, upami urang hoyong nunjukkeun panyebaran ieu, pilihan «GEarthView» dipilih. Google Earth kedah dipasang, sanaos henteu kedah ngamimitian.

qgis google bumi

Hasilna kami bakal ngagaduhan lapisan dina wms, dina Google Eath.

qgis google bumi

Ladenan ieu ditembongkeun salaku gambar, tapi kalayan pilihan pikeun nempokeun data nalika ngaklik, ogé wms.

Interestingta menarik, yén sipat tampilan anu sapertos, sapertos transparansi, urutan lapisan, jsb.

qgis google bumi

qgis google bumi

Dina video Anjeun tiasa ningali operasi.

7 Balesan pikeun "Témbongkeun data QGIS dina Google Earth"

  1. Salam… .install plugins sareng sadayana sampurna, sanaos kuring coba pikeun ngaktipkeun pandangan saatos muka Google Earth, Global Mapper dibuka yén kuring ogé parantos dipasang dina PC…

    hatur nuhun

  2. Pohara sae pos ieu. Hatur nuhun ka Roberto kanggo inpormasi ti toko buku Zope sareng Twisted. Abdi teu tiasa masang aranjeunna atanapi ngajalankeun tarosan sareng anu.

  3. Nyarios ka panyipta plugin, anjeunna ngintunkeun abdi ka surélék ieu:

    1) panempo QGIS numutkeun kana panempoan GoogleEarth
    2) GoogleEarth nempo koordinat pusat (ku Z!) Ayeuna dipintonkeun dina status status QGIS
    3) QGIS tiasa nempatkeun titik-data data tina cusah panempoan GoogleEarth
    4) GoogleEarth ningalikeun cutatan Z tina titik dina pintonan puseur
    5) GoogleEarth sareng QGIS gaduh QrCode kanggo tiap titik anu disimpen

    Naon anu goréng? Ngan ieu: anjeun kedah pasang dua pustaka python énggal:

    twisted
    zope

  4. Halo, plugin henteu tiasa dianggo
    Naon léngkah anu kuring kedah laksanakeun, hal anu sanésna kedah dipasang sareng kumaha kuring ngalakukeunana?
    Nuhun, Estela

  5. Dina blog abdi abdi nyelapkeun vidéo basajan anu ningalikeun kumaha masang GEarthView 2.o di MacOSX:

    http://exporttocanoma.blogspot.it/2015/01/gearthview-20-plugin-per-qgis.html

    Pikeun perpustakaan python, kanggo momen, anjeun tiasa milarian duanana aya:

    https://drive.google.com/folderview?id=0B61MnFr3hr6mTVg1SVNLVmFDSGM&usp=sharing

    🙂

    Upami anjeun dina Windows, anjeun kedah pasang aranjeunna di jero Apps / Python / packages-site of QGIS.

    Punten, wartoskeun kuring upami OK.

    Roberto

    Roberto

  6. Hatur nuhun info ti.
    Dina link aya ngan

    Sigana anu kedah dipasihkeun:

    twisted twisted-13.0.0-py2.7-win32
    ( https://pypi.python.org/pypi/Twisted/13.0.0 )

    zope zope.interface-3.6.0-py2.7-win32
    ( https://pypi.python.org/pypi/zope.interface/3.6.0 )

    Anu mimiti teu aya masalah, tapi anu kadua deui dina ieu kakait ukur payil ieu:

    zope.interface-3.6.0-py2.4-win32.egg (md5)
    diwangun dina Windows-2003Server Python Egg 2.4
    zope.interface-3.6.0-py2.5-win32.egg (md5) Telepon Python 2.5
    zope.interface-3.6.0-py2.6-win-amd64.egg (md5) Telepon Python Egg 2.6
    zope.interface-3.6.0-py2.6-win32.egg (md5) Telepon Python 2.6
    zope.interface-3.6.0.tar.gz (md5) Sumber
    zope.interface-3.6.0.win-amd64-py2.6.exe (md5) installer MS Windows
    zope.interface-3.6.0.win32-py2.6.exe (md5) installer Windows Windows

    dimana versi 2.7?

  7. Halo,

    Kuring ngaleupaskeun 2.0 versi anyar tina plugin GEarthView.
    Ieu warta:

    1) panempo QGIS numutkeun kana panempoan GoogleEarth
    2) GoogleEarth nempo koordinat pusat (ku Z!) Ayeuna dipintonkeun dina status status QGIS
    3) QGIS tiasa nempatkeun titik-data data tina cusah panempoan GoogleEarth
    4) GoogleEarth ningalikeun cutatan Z tina titik dina pintonan puseur
    5) GoogleEarth sareng QGIS gaduh QrCode kanggo tiap titik anu disimpen

    Naon anu goréng? Ngan ieu: anjeun kedah pasang dua pustaka python énggal:

    twisted
    zope

    Tapi, éta basajan dilakukeun, sareng kaunggulan seueur 🙂

    Wasalam

    Roberto

    PS: kuring resep kana tulisan ieu 🙂 Naha henteu ngamutahirkeun ngeunaan GEarthView 2?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.