Lamun anu cacah ...

... sabaraha kali parantos salah.

... nalika kuring geus ngalanggar batur, ku tinggi, low atanapi henteu niat.

... jaman anu kuring parantos narajang ngaliwatan batu anu sami, sareng sukuna anu sami, sareng kuku anu sarua.

sagalana bakal jadi basajan.

... Anjeun ngan kedah gaduh kalkulator jentre. Ngan ukur nganggo jumlahna, tanpa régrési kompléks, runtuyan atanapi integral.

Kendungan anu paling nyeri anu disababkeun ku salah paham. Ngelek kareueus, ulah ngabantah sarta ngantepkeun énggal anu sanés, henteu aya di akademi. Tapi buka anu jalan sakumaha panungtungan pikeun mendakan damai.

... itta ogé kajadian yén kuring jarang datang jalma-jalma anu nganggap anjeunna seueur gratis sakumaha anu cungkeun kana jalan éta.

santo éta

Abdi henteu kunanaon, ngan éta FITML jigana moal salawasna digawekeun ku réplika tina database anu kaleungitan integritasnya jeung anjeun hoyong nambihan MILIH bersih FROM.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.