CAD: Kirim deui, mawa maju

Lamun anjeun boga obyek linier tanpa ketebalan atanapi keusikan, ieu sigana teu penting, tapi sooner atanapi engké téh can, sanajan dina lapisan (Tingkat) kedah janten hikmah.

Kuring lumangsung boga sipat ieu, nu dieusi nyertakeun naon balik salaku téks. di Corel Datah pohara gampang, kapaksa ukur make kombinasi Ctrl, shift jeung pageup atanapi pagedown; Pasti aya cara sejen pikeun ngalakukeun hal eta dina CAD, hayu urang tingali kumaha kuring tumaros:

Bawa ka hareup MicroStation autocad 1. MicroStation V8

  • objék nu dipilih
  • édit
  • Bawa ka hareup

2. MicroStation V8i Eta tetep sakumaha kawates, jeung kaunggulan anu sipat umum objék bisa dilarapkeun transparansi.

2. Kalawan AutoCAD saméméh 2009

  • obyék anu dipilih
  • Tombol mouse katuhu
  • urutan tampilan
  • Bawa ka hareup atawa ngirim ka balik.

Lamun geus robah sipat tombol mouse katuhu teu kaci. Ogé jalan kalawan Parabot> urutan Témbongkeun... lamun manggihan nu pakakas.

3. Kalawan AutoCAD sanggeus 2009

  • Salaku kalawan luhur, tapi tinimbang nyebutkeun urutan tampilan eta nembongan jadi Tarik urutan.

4. Kalayan versi AutoCAD panganyarna.

  • Noel objek, jeung nulis paréntah bar DRAWORDER

Hareup, Balik, Luhur, Jeung Dina: Saatos lakukeun asupkeun, anu pilihan anu dipilih kabetot.

5 balesan pikeun "CAD: Kirim deui, mawa sapanjang"

  1. Éta PENDEJO jeung tarik urutan jeung ku kituna> urutan Témbongkeun
    > Bawa ka hareup
    > Kirim deui.

    weyes

  2. Jasmine
    Bawa teung Halo teu nyangking cara melak Q barang nyumput tukangeun objék kirang

  3. Alus kontribusi, abdi baris nguji kumaha gawéna antara objék tina tingkat béda.

  4. Dina MicroStation v8i aya alat pikeun gambar dina 2D «Elemen Unsur Aktip», éta netepkeun prioritas unsur anu aktip, anu nangtoskeun kumaha unsur ditembongkeun ngeunaan unsur séjén.

    Elemen kalayan nilai prioritas luhur nu ditémbongkeun di hareup, sedengkeun elemen jeung nilai prioritas panghandapna anu ditémbongkeun dina tukang. nilai prioritas tiasa dibasajankeun -500 mun 500.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.