Kartografer boga kreativitas?

Sigana anu kartografer henteu ngan ukur désainer gambar anu goréng tapi ogé plagiarist anu goréng. Dina duanana conto, kasus tina manifold dina versi 7 sigana mah anjeunna nganggo sababaraha windows clipart sareng ngan ukur ngagentos warnana. Anu goréng nyaéta éta Tenessee titans

gambaran

gambaran

perkara Microstation tanda Bentley SystemsDina versi 8 na dipake gambar perusahaan dikedalkeun sakumaha V8, kawas :) blends juices, jeung bédana nu V8 teu klip hiji, mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti blends.

gambaran

gambaran

Kabeneran?

4 Balesan ka "Cartographers teu gaduh kreativitas?"

  1. Oke ngaku, jahat teu utusan jeung rék ngalakukeun sagalana

  2. Pikeun hal kami kartografer sareng henteu persis desainer grafis, pamasaran sareng tungtung….

  3. Kitu hehehehe, ngabayangkeun yén pamekar nyandak sakabeh poé balik kode pikeun nyokot aplikasi tahan, jeung pamasaran kreatif (lamun éta hasil boga) nu diperlukeun dua jam sangkan hiji gambar perusahaan

    🙂

  4. Lalaki, tinimbang ngalepatkeun nu mapmakers buang departemén marketing nya jug yén logos éta parantos didamel, sanaos anu kadua langkung kapaksa (v8 sigana sapertos tad umum pikeun mikir plagiarism) anu munggaran nyaéta tina buku 😛

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.