Kartografer boga kreativitas?

Sigana nu kartografer henteu ngan désainer gambar goréng tapi ogé plagiarists goréng. Dina duanana conto, kasus manifold dina versi 7 na sigana anjeunna dipaké sababaraha clipart Windows ukur robah kelir. downside The nyaeta aranjeunna ogé geus dijieun dina Tenessee titans

gambaran

gambaran

perkara Microstation tanda Bentley SystemsDina versi 8 na dipake gambar perusahaan dikedalkeun sakumaha V8, kawas :) blends juices, jeung bédana nu V8 teu klip hiji, mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti blends.

gambaran

gambaran

Kabeneran?

4 balesan pikeun "kartografer boga kreativitas?"

  1. Oke ngaku, jahat teu utusan jeung rék ngalakukeun sagalana

  2. Hal kami teu persis kartografer na désainer grafis, pamasaran jeung tujuan ....

  3. Kitu hehehehe, ngabayangkeun yén pamekar nyandak sakabeh poé balik kode pikeun nyokot aplikasi tahan, jeung pamasaran kreatif (lamun éta hasil boga) nu diperlukeun dua jam sangkan hiji gambar perusahaan

    🙂

  4. Lalaki, tinimbang ngalepatkeun nu mapmakers buang departemén marketing nya jug yén logos éta parantos didamel, sanaos anu kadua langkung kapaksa (v8 sigana sapertos tad umum pikeun mikir plagiarism) anu munggaran nyaéta tina buku 😛

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.