Blog dilahirkeun Ingenieria.com

Urang bagja ngabagéakeun anjeun Blog Ingenieria.com, Anu dinten ieu dijalankeun ku jaringan Blogistik, urang miharep yén datang pikeun ngalengkepan téma anu sakedik parantos dimangpaatkeun dina blogosfir Hispanik.

gambaran
Di antara jalur anu blog ieu boga tujuan pikeun:

  • Aplikasi wéb rékayasa
  • gawena undagi
  • Software CAD / CAM
  • rékayasa sipil
  • Téknik Kimia
  • rékayasa mékanis
  • Sareng nu sanesna ...

Lumayan ka babaturan urang, anu ngajak kuring nalika kuring gaduh waktos nyandak sababaraha puffs lebak anu aya.

Pikeun janten anu mimiti, aranjeunna nyarios yén kuring parantos disebatkeun di Area Teknologi Informasi sareng nambihan ka Blogroll Rékayasa dina bersih, blog anu saé pisan anu urang diajak ngobrol tentang salah sahiji poe ieu.

Sareng salaku urang nyebutkeun di stadion éta, Minggu ... ngaroko!! 😉

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.