Warta ngeunaan Geo-Teknik - Infrastruktur Taun - YII2019

Minggu ieu acara di Singapura diayakeun Konperénsi Konstruksi Praséktur Taun - YII 2019, anu tema utami museurkeun kana kamajuan nuju digital kalayan pendekatan kembar digital. Acara ieu dipromosikeun ku Bentley Systems sareng sekutu strategis Microsoft, Topcon, Atos sareng Siemens; yén dina satru anu pikaresepeun tinimbang ngan ukur ngabagi tindakan, aranjeunna langkung milih nunjukeun solusi tambah nilai babarengan dina kerangka tren révolusi kaopat anu dilarapkeun ka geo-rékayasa, utamina dina bidang rékayasa, konstruksi, produksi industri sareng ngokolakeun kota digital.

Kota-kota, prosés sareng warga.

Pribadi, saurna 11 taun sacara interpéktip milu salaku pencét atanapi juri dina acara ieu, panglawungan industri mangrupikeun anu paling kuring hargai. Henteu sabab anjeun neuleuman hal anu énggal, tapi kusabab tukeur ieu ngamungkinkeun anjeun ningali dimana hal-hal badé. Henteu aya anu henteu kajantenan di industri-industri sanés, tapi dasarna taun ieu mangrupikeun tandaan hiji orientasi kana prosés sareng warga salaku pusat perhatian; Teu bakal anéh lamun kabéh alat perusahaan ieu saderhana pikeun masalah ieu, dina modél anu dibagi sareng interoperability platform.

Genep forum ti ieu kagiatan nyaéta:

  1. Kota Digital: Taun ieu mangrupikeun karesep kuring, anu masihan tarohan langsung ka persaingan anu nyatakeun yén aset di kota ngalangkungan GIS + BIM. Dalil nilai téh kanggo nampilkeun sistem nu nyambung sareng aliran terintegrasi tibatan sababaraha solusi, saluyu sareng portopolio portopolio anu urang katingal taun ka tukang sareng éksisiisi anu sanés ngira-ngira integrasi modél manajemén data rékayasa sareng geospatial, aranjeunna milarian mempermudah modél kota tina sudut pandang holistik, anu dirarancang dina prosés integral tina naon anu dijajah pikeun ngatur hiji kota: perencanaan, rékayasa, konstruksi sareng operasi.
  2. Énergi sareng Sistem Cai: Forum ieu museurkeun kana tantangan tantangan paripolah konsumsi sumber sareng nyiapkeun kaayaan pikeun nyokong tumuwuh paménta. Nilai bet kumaha kaputusan anu langkung saé tiasa dilakukeun dumasar kana manajemén jaringan panyebaran holistik, nyayogikeun liwat manajemén otomatis.
  3. Karéta sareng Transit: Mékanisme konstruksi otomatis, inpormasi langsung pikeun pembuatan kaputusan, manajemén input sareng pangurangan biaya dina ngokolakeun siklus kahirupan aset anu tos aya sareng ékspansi dumasar kana kamekaran urban bakal dibahas di dieu.
  4. Kampus sareng Wangunan: Forum ieu nyobian ngabahas sareng ngangkat tantangan ku simulasi waktos sareng gerakan jalma. Salaku tambahan, kumaha manajemén digital tiasa ngakibatkeun transformasi solusi mobilitas kota.
  5. Jalan sareng Bridges: Ieu bakal nunjukkeun kumaha anjeun tiasa ngarancang prosés konstruksi sareng prosedur nganggo mékanisme konstruksi digital sareng simulasi.
  6. Infrastruktur Industri: Ieu mangrupikeun forum anu cukup dewasa dina solusi PlantSight pikeun operasi proyék dioptimalkeun dina gas, minyak sareng sistem pertambangan.

Kematangan pakarang

Parantos ngawasa diajarkeun kumaha perusahaan anu ngadalikeun kulawarga, tibatan nuju umum, ngusulkeun nguatkeun hartosna pikeun nyandak kapinteran kana révolusi industri salajengna, ku panangan perusahaan anu unggul dina. rékayasa (Topcon), operasi (Siemens) sareng konektipitas (Microsoft). Dina taun-taun ayeuna urang ningali naon ProjectWise bakal ngahontal jangkauan jaringan Azure, kitu ogé PlantSight ka arah pasar produksi industri.

Taun ieu, kejutanana teu pati kirang, ku perusahaan operasi gabungan Bentley Systems - Topcon, museurkeun kana nyiptakeun metode konstruksi anyar dumasar kana téknologi sareng prosés nyederhanakeun. Solusi ieu henteu kaluar tina leungeun baju tina kaos, tapi éta hasil tina langkung ti sataun panalungtikan sareng kolaborasi langkung ti pamilon 80 antara organisasi pamaréntah, perusahaan swasta sareng profesional anu parantos nganggo solusi komputer, alat, prosedur sareng bageur Prakték dina siklus kahirupan proyék infrastruktur anu ageung. Ieu diurus ngalangkungan Akademi Konstruksi, sareng hasilna nyaéta Digital Konstruksi Gawé DCW

Karya Pangwangunan Digital, Ieu dibuka pikeun sadaya jinis usaha dina tren révolusi kaopat industri, tapi sacara khusus dina sektor konstruksi, perusahaan tiasa ningkatkeun proyék konstruksina - ngalangkungan nganggo alur kerja digital - sasarengan tim ahli tina DCW, anu giliranna bakal nyayogikeun otomatisasi digital sareng jasa anu disebut "kembar".

Ngabeungitkeun simbiosis ieu diantara klien-perusahaan, Karya Konstruksi Digital, Bentley sareng Topcon, waktosna, bakal milarian prioritas investasi na tina hal pamutahiran sareng ngararancang deui parangkat lunak rékayasa konstruksi. Éta teu tiasa langkung saé saur ku Greg Bentley, CEO Bentley Systems:

"Nalika Topcon sareng kami sadar kasempetan konstruksi pikeun tungtungna industrialisasi pangiriman proyék modal, urang janji masing-masing pikeun ngarengsekeun sarat perangkat lunak. Kanyataanna, kamampuan software anyar urang ngamungkinkeun pikeun ngawangun kembar digital: kontéks digital konvergen, komponén digital sareng kronologi digital. Anu tetep, ku janten digital pikeun konstruksi infrastruktur, nya éta prosés masarakat sareng tukang ngawangun ngamangpaatkeun téknologi. Kami sareng Topcon parantos komitmen seueur sumber daya anu paling saé, ahli profesional anu gaduh pangalaman dina ngawangun sareng parangkat lunak, pikeun nyayogikeun taktak, dina hélem maya, pikeun ngupayakeun integrasi digital anu diperyogikeun. Usaha gabungan Digital konstruksi kagungan manajemén anu pinuh sareng komitmen modal dua perusahaan urang, ngalikeun kakuatan anu unik pikeun ngabantosan poténsial Konstruksi pikeun ngalaan jurang infrastruktur dunya.

Langkung ti Kembaran Digital

Konsep Kembar Digital asalna tina abad ka-tukang, najan aranjeunna tiasa kabangkitkeun éta salaku pas, bakal nyatana pamimpin industri anu gaduh pangaruh dina téknologi sareng pasar deui, ngajamin yén éta bakal janten gaya anu teu bisa malikkeun. Kembar Digital sarupa pisan sareng tingkat 3 metodeu BIM tapi ayeuna sigana bakal Prinsip Gemini anu bakal ditandaan jalur jalur.

Dina update ProjectWise 365 -nak anu nganggo Microsoft 365 sareng téknologi basis SaaS- jasa basis wéb - awan- sareng panggunaan data BIM diperpanjang, ngamungkinkeun jasa sapertos iTwin tetep sayogi pikeun sadaya jinis révisi sareng di unggal tingkatan pikeun sagala jinis perusahaan. Dina rasa anu langkung lega, kalayan ProjectWise 365 jalma anu kalibet dina proyék tiasa ngokolakeun sadayana anu aya hubunganana sareng proyek (desain toko, ngatur alur kerja kolaborasi, atanapi pertukaran eusi).

Pamaké –professionals- tiasa ngaksés Tinjauan Desain iTwin, supados tiasa nyambungkeun proyék sareng cara anu terbalik, navigasi antara pandangan 2D sareng 3D. Ayeuna, jalma anu bakal ngagunakeun alat ieu pikeun proyék-proyék, kalayan integrasi ProjectWise na, mungkin waé bakal ngarobah kembar digital kana proyék, ngalacak dimana jeung iraha perobahan éta lumangsung. Sadaya fitur ieu bakal sayogi saatos taun ieu 2019.

"Kembar infrastruktur digital sareng proyék rékayasa konstruksi tiasa maju sareng pengumuman ieu, khususna sareng jasa awan anyar kami. Pamaké ProjectWise, software kolaborasi nomer BIM 1 dina pangajaran pasar ARC énggal, parantos ngajantenkeun Bentley salah sahiji pangguna ISV panggedéna Azure. Kami ngembangkeun ProjectWise 365 basis web instan dina jasa awan instan; ngadamel layanan awan iTwin sacara lega aya pikeun ulasan desain boh tingkat profésional sareng proyek; sareng ngalegaan jangkauan tina SYNCHRO ngalangkungan jasa awan. Pangiriman proyék infrastruktur dasarna dumasar kana waktos, ogé rohangan. Konstruksi digital 4D Bentley sareng kembar proyék nyaéta nyetir kamajuan digital pikeun rékayasa infrastruktur, ayeuna, di sakuliah dunya! »Noah Eckhouse, wakil presiden senior pangiriman proyék pikeun Bentley Systems

Pikeun jasa awan SYNCHRO Pangguna Bentley Systems tiasa ngahasilkeun modél pikeun ngatur pelaksanaan proyék, data di lapangan atanapi di kantor, ogé pandangan sadaya tugas, modél sareng peta anu sacara efektif ngamajukeun panangkep data sareng ngaminimalkeun résiko kajadian sababaraha kajadian Ka sadaya anu di luhur, integrasi realitas nambahan kalayan Hololens 2 Microsoft ditambah, hasilna pandangan 4D ngeunaan desain proyék, nyaéta, visualisasi 4D kembar digital.

Akuisisi énggal

Kulawarga Bentley Systems ngagabung sareng téknologi sapertos Global Mobility Simulasi Software (CUBE) - Citilabs, analisa (Streetlytics), sareng anu sanés aya hubungan sareng ngokolakeun data geospatial, Orbit GT ti panyadia Belgia Orbit Geospatial Technolgies - anu nawiskeun software pemetaan 3D, topografi 4D, koléksi data ku dron.

Acisisi ieu mangrupikeun bagian tina téknologi canggih terpadu, dimana perencanaan digital kota tiasa ningkat. Nampa data ti kota-kota ngalangkungan drone, dumasar kana 4D - Orbit GT- topografi, ngalebetkeun data dina aplikasi sapertos Open Roads - Bentley sareng ngahasilkeun simulasi CUBE, konglomerat data aset jalan anu tos aya diaku sareng caket diwangun, kalayan dunya nyata anu dimodelkeun.

Modél kanyataan kalayan alat ieu, ngamungkinkeun pikeun ngaidentifikasi status sareng kinerja struktur sareng prasarana, - ieu mangrupikeun tujuan-akuisisi ieu. Saatos nampi sadaya data kanyataan, kalayan jasa Bentley awan, anu kataji tiasa ngaksés data ieu, validasi kembar digital.

«Kami bungah janten bagian tina Sistem Bentley. Klién sareng mitra kami bakal gaduh kasempetan anu hebat pikeun ngahijikeun pinuh rencana, desain sareng operasi sistem angkutan multimodal. Citilabs, misi urang parantos ngawenangkeun klien kami ngamangpaatkeun data dumasar lokasi, model tingkah laku sareng diajar mesin ngaliwatan produk kami pikeun paham sareng ngaramalkeun gerakan di kota, daérah sareng nagara kami. sareng perjalanan ngarencanakeun pikeun ningkatkeun desain sareng operasi sistem mobilitas énjing «. Michael Clarke, presiden sareng CEO Citilabs

Pondokna, minggu pikaresepeun ngantosan urang. Urang bakal nyebarkeun artikel anyar dina dinten ieu.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.