Peta Saluran: Jieun peta, earn duit

Saluran peta Ieu layanan pisan metot, nu kuring diajar ngaliwatan blographos, Fungsionalitas Anak pisan mantap tur praktis:

saluran peta wizard

1. Ieu ngoperasikeun Wizard

Pisan praktis, sakali anjeun ngadaptar wungkul anjeun kedah ngaliwat léngkah-léngkah milih tempat nyimpen file kml atanapi georss anjeun, anjeun ogé tiasa nganggo peta anu disimpen kawas mymaps ti google. Sésana ieu pikeun milih gaya bar, pilihan pintonan sareng nu sanesna.

  • Anjeun tiasa ngagabungkeun sababaraha lapisan
  • Anjeun tiasa nambahkeun saringan pikeun Pilihan
  • Anjeun bisa ngaluyukeun ikon atawa tanda
  • Anjeun tiasa nambahkeun fitur sapertos wikimapia, sungsi lokal jeung lianna
  • GeoRSS rojongan

2. Eta tetep jasa lokal atawa jauh

Lamun hayang bisa dipaké sacara serius, anu Aksara bisa disimpen lokal dina spasi blog; Pikeun ukur Googlemaps konci API ieu diperlukeun.

3. Eta ngidinan Anjeun pikeun ngaktipkeun Adsense konci Anjeun

saluran peta

Pikeun maranéhanana anu hayang meunang sawatara duit ka maranéhanana diungkabkeun balik kbps 256, boga pungsi pikeun nambahkeun Adsense pikeun Iklan teang jeung tampilan bisa monetize peta Anjeun.

Butuh saeutik trial and error, sabab sababaraha fitur na téh mangrupa bulu bit dicokot, tapi tétéla patut usaha tinimbang quarreling jeung API GoogleMaps.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.