ESRI Gambar Mapper, mun nyebarkeun peta

Diantara solusi pangalusna keur web ESRI eta geus ngarilis 2.0 nyaeta HTML Gambar Mapper, kalayan rojongan pikeun duanana platform 9x kawas 3x heubeul tapi fungsional.

gambar mapper esri

Samemehna urang ningal sabagian Toys ESRI, nu éta pernah jadi alus, utamana lantaran maksa dina ngajaga WFS maranéhanana sarta format WMS on standar sorangan.

Diantara ciri na Hadé pisan runtuyan Pangarang na nu hambalan aranjeunna shaping sumber data, format tampilan, saluran éksternal na luhureun sakabeh atribut.

Alugnas tingali fungsi ditawarkeun:

  • praktis, kreasi dina menit
  • Taya pangaweruh HTML anu diperlukeun, sanajan sababaraha tweaks mantuan CSS
  • Anjeun bisa ngékspor langsung ti proyék nu 3x
  • Gélo teu merlukeun konfigurasi server
  • Anjeun tiasa nyebarkeun lokal atawa piringan gudang ... na gawéna
  • Panon ... versi 3x ngarojong hiji extension

Abdi émut naon eta ngarugikeun pikeun ngalakukeun hal ieu kalawan GeoWeb pamedal Bentley, sanajan ieu bisa dilakukeun ku manifold pikeun harga pisan low tapi nyokot loba programming. Sanajan platform ieu cukup gampang ESRI, ulah percanten input nya, salawasna ngawengku ngajawab sababaraha isu kasaluyuan jeung jasa JavaScript kumaha ogé teu ngabandingkeun jeung cinta indung a.

Tungtungna peta kaluaran pisan hanca, mawa ménu dasar maranéhanana ngagulung, tampilan, neangan sarta atribut.

Kacida alusna ceuk dina kampanye iklan na: Konsep na atribut: Keep basajan.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.