Plex.Earth 3.0 beban WMS jasa ti AutoCAD

plex bumi 3 connect with google autocad bumiGeus datang ka scoop Plex.Earth 3.0, Kuring geus kungsi waktu ngabuktikeun salaku tanggal kasadiaan Vérsi final diartikeun. Jigana dina bulan 2012 Nopémber.

Ngajalankeun kalawan AutoCAD 2013

Bisa oge paling novél éta versi ieu dijieun husus pikeun AutoCAD 2013, atawa salah sahiji versi nangtung na (Negeri Sipil 3D 2013, 2013 AutoCAD Peta, jsb)

Ieu penting pikeun nyebut, sakumaha AutoDesk tina versi ieu bringing ditumpurkeun kamampuhan pikeun ngimpor gambar Sipil 3D Google Earth jeung modél digital, pangabisa perjangjian on nu ngajalankeun éta dijieun Plex.Earth dina versi sateuacanna, sakumaha Abdi spoke poé Urang toél subjek lamun ieu haram atanapi henteu.

Ti versi ieu, PlexScape boga perjangjian sorangan jeung Google pikeun ngimpor gambar, singkronisasi, ngimpor grid jeung kontur. Bari AutoCAD Sipil 3D 2013 euweuh nawarkeun kamungkinan yén, sanajan éta hiji gambar kulawu skala sarta resolusi rada goréng.

jasa rojongan WMS

Vérsi ieu brings tab nu Plex.Earth - Peta Explorerpilihan pikeun muka jasa peta web, pisan metot alatan jadi jauh euweuh pamaké tina AutoCAD aspire ka ieu nu ngan ngajadikeun 3D Sipil.

Abdi émut dina versi saméméhna atuh éta beban WMS on Google, lamun aranjeunna tega eta ti dinya diimpor gambar. Kiwari éta jasa bisa searched boh ku url langsung atanapi aréa lokasi. Ieu menarik, sabab bisa milih nu lapisan sadia ditémbongkeun saperti dina gambar di handap ieu.

plex bumi 3 connect with google autocad bumi

Éta ogé bisa ngahemat sakumaha file XML pxmap hiji extension, sakumaha ditémbongkeun tur tingal hal ieu, numana lapisan PNOA resolusi maksimum sarta Mapping Catastral nu IDE Spanyol anu tangtu. Teras Anjeun tiasa nelepon file jeung lapisan nu geus disetel.

plex bumi 3 connect with google autocad bumi

Sanggeus ditetepkeun ladenan di pamakéan, anjeun tiasa diimpor boh mangrupa gambar tunggal, kotak atawa teratur polygon tipe géométri salaku urang teu keur Google Earth. Katuhu didieu aya parabot pikeun clipear edges of hiji gambar atawa ngagabung sababaraha kana salah.

plex bumi 3 connect with google autocad bumi

Pangalusna, anjeun tiasa milarian peta sadia ku nagara. Nyaan kawas gagasan ieu, saprak eta nungtun pamaké AutoCAD umum anu teu ahli dina GIS tapi kartunis, anu ngaharepkeun teu terang teuing ngeunaan IDEs, tapi ngawengku hiji gambar tukang keur pakasaban keur dimekarkeun. Jadi genius of désainer ieu Yunani Plex.Earth simplify leyuran:

Dimana anjeun? Di dieu téh peta nu ngurus!

ulang pita

Aranjeunna geus greatly ningkat pungsionalitas pita kontekstual jeung tampilan panels. Pakakas urang terang saméméh ditinggalkeun dina tab kadua: Plex.Earth - Google EarthDimana pilihan penerbitan ti AutoCAD Google Earth, tiled gambar impor, polygon atanapi jalur na nyieun modél élévasi digital sarta kontur ti Google Earth mun AutoCAD téh.

plex bumi 3 connect with google autocad bumi

ekstensi

Dina tab katilu geus Plex.Earth - ekstensi, Mana parabot pikeun pamrosésan citra, nyieun surfaces jeung koordinat konversi ngagunakeun layanan WS nu kumaha anjeun tiasa ningali kana koordinat Google Maps ngagunakeun ampir Sistim wae koordinat dunya.

plex bumi 3 connect with google autocad bumi

Pondokna, sigana hiji lengkah badag di integral tina Plex.Earth Web Peta Services anu ditambahkeun pikeun nyinkronkeun Gambar Google Earth ngagambarkeun ciri yén AutoCAD teu gaduh, sareng sigana mah moal di istilah pondok.

Kuring mastikeun naon Cenah mah sateuacan, nalika kuring ningal mimitina Plex.Earth: The kesederhanaan of leyuran babaturan ieu mangrupa ngahalangan:

Hoyong gambar Google Earth kana AutoCAD? Di dieu éta

resolusi Kumaha tinggi? Tangtu, mosaic handap

Kumaha sapanjang jalan hiji? Balik payun na nurunkeun eta salaku panyangga kana sumbu nu

Teu kontur nu? oge

Kiwari éta layanan peta.

ngundeur Plex.Earth

8 balesan pikeun "Plex.Earth 3.0 beban WMS jasa ti AutoCAD"

  1. ??? sapertos
    install plex.earth dina 3d sipil sarta reinstall sakumaha 3 kali tur ngamimitian Tempo sipil nu beban modul ngeunaan plexearth tapi tingali aya tab, teu menu kontekstual jeung euweuh pita atawa ngeunaan plex nu.
    Kuring noticed dina sakabéh workspaces sipil.
    bisa jadi jalan ???
    Hatur nuhun x jawaban
    topo.ejroca@gmail.com

  2. ??? sapertos
    install plex.earth dina 3d sipil sarta reinstall sakumaha 3 kali tur ngamimitian Tempo sipil nu beban modul ngeunaan plexearth tapi tingali aya tab, teu menu kontekstual jeung euweuh pita atawa ngeunaan plex nu.
    Kuring noticed dina sakabéh workspaces sipil.
    bisa jadi jalan ???
    Hatur nuhun x jawaban

  3. Négatip, teu manual di Spanyol. Tapi aya video dina Youtube ngeunaan sababaraha hal anu ngajadikeun Plex.Earth

  4. alat ieu metot jeung rada mangpaat, jeung Abdi nyobian tapi heran lamun
    Aranjeunna bakal manual di Spanyol pikeun pamakéan sarta aplikasi

  5. Upami anjeun hartosna modél bumi digital sareng kurva nivesl, nuhun. Plex.Earth tiasa dianggo sareng versi AutoCAD umum sareng masihan anjeun kamampuan pikeun ngerjakeun hal-hal anu ngan tiasa dilakukeun sareng Civil3D, sapertos ngimporkeun sudut daya tarik, ngahasilkeun kontén, jsb.

  6. Hatur nuhun. Kuring boga sual ka plex modul. Abdi tiasa ngekspor ka Ras hec bumi tanpa autocad sipil saprak kuring boga autocad basajan

  7. Vérsi éta henteu acan siap diunduh. Mungkin di ahir Nopémber parantos na.
    Atuh resensi geus on Béta a veresion aranjeunna disadiakeun kami.

  8. Kuring ragu dimana abdi tiasa ngundeur 3.0 vercion program ieu kusabab dina ramatloka resmi aya ukur 2.5 vercion sarta lamun geus Anjeun bisa nyadiakeun kuring ogé sateuacanna hatur nuhun

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.