Musik Maps, luhureun nagara musik

gambaran

Gracenote Teu a web kartografik, tapi rarancang na pisan intuitif. Peta anu terpadu di Flash yén pas milih nagara nempokeun anjeun ku artis sareng albeum anu paling didangukeun.

Dina conto éta, di Mexico, langkung ngadéngé:
Luis Miguel
The Beatles
Alejandro Fernandez
Ricardo Arjona
Miguel Bosé
sakira
Mana
José José
Vicente Fernandez

2 Tanggal kana "Music Maps, musik pangcaketna ku nagara"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.