Tanda kutip Adat bener ku tanda petik lempeng dina Microsoft Word

Ieu biasana masalah nalika ngédit hiji téks HTML dina Microsoft Word atawa Live Writter.

masalahna nyaeta kode kawas

<A href ="/ Patarosan-aneh-on-téknologi-CAD /"> Patarosan Aneh ngeunaan téknologi CAD </a>

Urang bakal masalah, saprak urang nempatan tanda petik kudu lempeng saperti kieu:

<A href =«/ Patarosan-aneh-on-téknologi-CAD /«> Patarosan Aneh ngeunaan téknologi CAD </a>

Nalika urang ngaganti dina Word, ulah ngadangukeun kami, sarta lamun urang boga sababaraha jenis sumber mana robah teu katarima madness téh goréng. Ku kituna didieu sababaraha saran:

1. Kalawan Live Writter

Anjeun kudu nyimpen off pilihan nu bade mangaruhan. Kaasup widang dash, inget yen hiji tipe labél <-! -> Eta bakal leungit, lamun urang ngadamel salinan / némpelkeun ti Firman mun LiveWritter atawa editor WordPress.

Panulisan kutipan Kecap tanda petik lempeng

masalahna bisa jadi negligible dugi kami nyalin html WordPress eusi atawa editor kode teras lebetkeun LiveWritter, atawa Word.

2. Kalawan Microsoft Word

Hal ieu dilakukeun tina "File> Pilihan", sapertos dina LiveWritter. Émutan anjeun, anjeun kedah ngarobih dina tab Autoformat sareng Tindakan, sapertos anu dituduhkeun dina gambar ieu:

Panulisan kutipan Kecap tanda petik lempeng

3. Salaku ngaganti cutatan pinter ku kekenteng lempeng

Lamun geus aya, mangka meunang manggihan / ngaganti. Ngelingan yen dina pilihan ieu, Firman teu ngidinan bédana, tapi keur teu aktif pilihan typographic tanda petik, bakal ngaganti kabéh ku tanda petik lempeng.

Panulisan kutipan Kecap tanda petik lempeng

Pikeun nganonaktipkeun tingkat ieu WordPress, anjeun make plugin nu wpuntexturize

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.