Tembongkeun file panganyarna, Firman jeung Excel

Mindeng éta kajadian yén urang poho mana file a ieu disimpen. Sok we dipindahkeun ti tempat, muka éta dina browser download folder atawa ngan saukur tinggaleun jaman Panimu Windows anu calamity a.

Pikeun lamun file anu dipimilik ku 50 panungtungan urang buka, jalan panggancangna nyaeta ningali tina program anu sarua (Word atanapi Excel) dina deployment koropak panganyarna.

Sacara standar hijina datangna sababaraha tapi bisa ngonpigurasi ambéh tinimbang némbongkeun aranjeunna langkung 6.

Pikeun nyetélkeunana,, anjeun milih pilihan nu katémbong mun ku anjeun mencet bola tina sudut.

tingali file panganyarna Excel

Duanana Kecap sarta Excel atanapi program Kantor lianna, ieu nembongan dina pilihan Advanced, sarta Ayat Tembongkeun.

tingali file panganyarna Excel

Anjeun tiasa milih nepi ka 50, sanajan maranehna bisa ningali jumlah anu geus ditingali dina ukuran monitor kami nganggo. Taya Gulung.

Lamun file kami kukituna dipindahkeun, sahenteuna urang boga pilihan pikeun nempo naon nami pinuh sangkan pilarian a gampang. Mun urang ngaganti ngaran, sahenteuna bisa nyaho nu folder téh.

Lamun lasut ... anjeun kudu ngalepatkeun virus.

Sugan tip panungtungan ieu paling salvageable tina jenis ieu pos nu kuring nulis lantaran leuwih ti kantos geus poho kuring jeung alesan yén kuring megatkeun pikeun muka ieu tag de Kantor keur deadly.

4 balesan pikeun "Tembongkeun file panganyarna, Firman jeung Excel"

  1. Hatur nuhun, kuring leungiteun file dina Excel, pikeun nyarioskeun anu sami tapi tapi éta sanés sareng anu aya deui henteu aya, ningkatkeun bacaan sajarah sareng sami muncul kalayan nami anu kuring kantos sareng ayeuna kuring ngagaduhan dua sami nami !!! hatur nuhun

  2. Geniooo !!! Anjeun disimpen hirup abdi !!!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.