Salaku nambahkeun hiji file kml kana peta

Pikeun nambahkeun peta kana pos blog anu kenging ngarobih Google peta, kumaha ogé pikeun nambahkeun peta kml anu asup, ngan kedah nambihan jero ranténa

& kml = lajeng url file kml, anu ogé tiasa janten peta anu dijieun dina mymaps of googlemaps.

Mun anjeun teu kersa megatkeun sirah anjeun, hal anu hadé kanggo rarancang peta, Dr2000

www_dr2ooo_com_tools_maps

Anjeun tiasa ngarobih:

  • ukuran jandela
  • peta / satelit / pilihan deployment hibrid
  • ngalereskeun puseur peta
  • AIDS zum
  • sarta tangtu, alamat payil kml.

Mangka saukur nyalin kode éta

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.