UTM koordinat sistem dipintonkeun dina Google Maps

Teu muncul, tapi banding geus disusun pikeun PlexScape Layanan Web transformasi koordinat di Google Maps jeung tampilan Ieu mangrupa latihan metot ngartos kumaha koordinat sistim kawasan béda tina karya dunya.

Keur kitu, mangka dipilih ti panel nu mintonkeun koordinat Systems, nagara nu lajeng muncul di luhur éta béda sistem na datums yén layanan kasebut terpadu jeung wewengkon anu nerapkeun koordinat. Ngaklik dina kaca pembesar, anjeun tiasa ningali géométri digambar dina peta ditémbongkeun saperti dina gambar di sababaraha nu dipaké di Brazil.

wewengkon utm

Candak kasempetan ieu nyimpulkeun yen bisa jadi minat konteks urang sanajan aya pikeun sakabéh nagara sejen tur malah sababaraha nu berlaku regionally sakumaha Éropa, Amérika Kidul, jeung sajabana

nagara

koordinat Systems

Argentina

Campo Inchauspe
Chos Malal 1914
Hito XVIII 1963

Pampa del Castillo
Amérika Kidul 1969
WGS72
WGS84

Bélis

WGS72
WGS84

Bolivia

Samentara Selatan Amérika 1956
Amérika Kidul 1969
WGS72
WGS84

Brasil

Aratu
Chua
Corrego Alegre
Amérika Kidul 1969
WGS72
WGS84

Kanada sareng
AS
Pikeun dua nagara ieu aya sistem anu ampir unggal kaayaan sajaba ti sistem wengkuan régional
Chili

Samentara Selatan Amérika 1956
Amérika Kidul 1969
WGS72
WGS84

Colombia Bogota
MAGNA-SIRGAS
Samentara Selatan Amérika 1956
Amérika Kidul 1969
WGS72
WGS84
Kosta Rika, Él Salvador, Honduras

WGS72
WGS84

Kuba

NAD27 (CGQ77)
NAD27 (Harti 1976)
WGS72
WGS84

Républik Dominika. Haiti

WGS72 WGS84

Ékuador

Samentara Selatan Amérika 1956
Amérika Kidul 1969
WGS72
WGS84

España

ETRF89
ETRS89
1950 Éropa
1870 madrid (Madrid)
REGCAN95
WGS72
WGS84

Guatemala

NAD27 (Harti 1976)
WGS72
WGS84

Jamaica

Clarke 1866
Jamaica 1875
Jamaica 1969
WGS72
WGS84

Méksiko

GRS 1980
WGS72
WGS84

Panama

Amérika Kidul 1969
WGS72
WGS84

Paraguay

Amérika Kidul 1969
WGS72
WGS84

Péru

Samentara Selatan Amérika 1956
Amérika Kidul 1969
WGS72
WGS84

Portugal Sentral Azores Isls 1948
Oriental Azores 1995
Oriental Azores Isls 1940
datum 73
ETRF89
ETRS89
1950 Éropa
Lisbon Hayford
Lisbon (Lisbon)
Lisbon 1890 (Lisbon)
Madeira 1936
Porto Santo 1936
Porto Santo 1995
WGS72
WGS84
Puerto Rico

WGS84

Uruguay

Aratu
SIRGAS
Amérika Kidul 1969
WGS72
WGS84

Venezuela

Samentara Selatan Amérika 1956
REGVEN
SIRGAS
Amérika Kidul 1969
WGS72
WGS84

Pikeun sakabéh sistem ieu, kalayan wewengkon maranéhanana béda bisa ditempo dina Google Earth koordinat duanana projected tur geografis unit. Aya ogé pesen ti aranjeunna, éta lamun sistem tinangtu teu, maranéhna nyieun up lamun aya dilaporkeun.

Buka kaca

2 balesan pikeun "koordinat sistem UTM dipintonkeun dina Google Maps"

  1. Halo wilujeng wengi abdi hoyong terang naon sistem koordinat anu tiasa saya pake pikeun nyungkeun sababaraha data anu kuring ngagaduhan di Panama di Google Earth dina kmz, aranjeunna dina WGS 84, tétéla kuring kedah nganggo Nad27 tapi nalika ngarobih inpormasi éta nyarios yén éta henteu parantos didefinisikeun koordinat sistem, di sisi anu sanésna lamun kuring nyarioskeun yén anjeun ngartikeun, éta "ngarobih" deui, tapi kirang diunjang, naon anu kedah kuring laksanakeun? Nuhun kanggo ngawalon

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.