ngabandingkeun software CAD

Salaku aya perbandingan antara solusi pikeun Systems Émbaran Geographic GIS, Ogé kana Wikipedia aya hiji méja sarupa pikeun parabot CAD aimed dina naon katelah AEC (Arsitéktur, Téknik sarta Pangwangunan)

ngabandingkeun software CAD

Aya guru kuliah, biasana leungit aranjeunna nitah murid maranéhna pikeun nempatkeun Wikipedia salaku sumber hiji nyaeta mun nurunkeun tingkat gawé, tapi éta tangtu éta sumber ieu sababaraha taun bakal ngeureunkeun nepi keur hiji rujukan dilawan keur pangaweruh koléktif (jeung eta aya dina sakitu legana) kusabab dokumén kawas ieu teu di mana wae média dicitak sejen, loba kurang jeung évolusi konstan.

ngabandingkeun nu ngawengku parabot béda, loba di antarana dipikawanoh kalayan pangsa pasar cukup tur inisiatif séjén anu kabuka sumber atawa distribusi kawates:

  • ArchiCAD
  • AutoCAD
  • Bricscad (IntelliCAD)
  • BRL-CAD
  • Caddy
  • CATIA
  • digital Project
  • CAD bébas
  • formulir • Z
  • GStarICAD
  • AutoDesk manggih
  • cadkey
  • Microstation
  • NX
  • ProEngeneer
  • ProgeCAD
  • QCAD
  • CAD hiu
  • padet Tepi
  • Solidworks

Teu kabeh nu kaasup, utamana maranéhanana ti garis IntelliCAD kayaning BitCAD. Jeung di kalangan babandinganana eta ngawengku:

  • pamekar nu
  • ngabebaskeun
  • Husus tur 2D / 3D aplikasi
  • sistem operasi nu ngarojong
  • tipe lisénsi (haratis atawa proprietary)
  • basa panganteur pamaké
  • rojongan BIM
  • rojongan IFC
  • rojongan DXF
  • urusan format
  • Exporting format

Hiji rujukan metot nu pasti bakal tumuwuh sarta jadi diropéa salami software nu evolves. aya oge ngabandingkeun sejen ti Cam sudut pandang

Di dieu anjeun bisa nempo matrix komparatif dina Wikipedia. Ulah maranéhna nangtukeun batur nu saluareun ngabandingkeun?

4 balesan pikeun "Babandingan software CAD"

  1. Anjeun bisa babagi kuring tabel ngabandingkeun anjeun atanapi diajar sakumaha ditangtukeun méja anjeun anu Kami rék mutuskeun dimana ngalatih software na hoyong ningali naon nu bisa potencializarme langkung

    Wasalam
    JP

  2. Kuring ningali aya haveis ramatloka GstarCAD dituduhkeun di pos teh. Éta program anu Abdi ngagunakeun pikeun desain kuring jeung anjeun bisa manggihan eta di http://www.gstarcad.co

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.