PlexEarth brings 2.0

Dina bulan Nopémber taun ka tukang Kuring dijieun assessment versi 1 PlexEarth Pakakas pikeun AutoCADNu eta kaasup interaksi AutoCAD kalawan Google Earth diantara inovasi na. Kamajuan dina topik ieu aya saperti StitchMaps, KMLer, CounturingGE, kml2kmlKasus Plex, dina pamanggih kuring, salah sahiji kamajuan pangalusna Kuring geus ditempo dina duanana platform, teu leungit élmu optik ngamangpaatkeun fitur well-dipikawanoh tina AutoCAD tur ngeusi sela nu gaduh GoogleEarth.

autocad plex 2011b

Ngan ngan anjog 2.0 versi test béta, Anjeun baris geura-giru jadi datang ka pasar. Lawang, nyaéta ngembangkeun pisan metot, didieu aya tayangan munggaran abdi.

ngeunaan AutoCAD

autocad plex 2011b Vérsi ieu asalna pikeun AutoCAD 2010, sarta siap ngajalankeun on AutoCAD 2011 ieu waktos ngawengku transparansi. Ieu jelas yén ngalir dina Civil3D atawa aplikasi séjén tina versi 2010, Kaula teu yakin ngeunaan 2009 jeung pasti moal ngajalankeun leuwih wae versi saméméhna salaku tuh warisan-Na.

Ngembangkeun, sakali dipasang ieu otomatis diaktipkeun salaku tab anyar pitaJeung kaunggulan atra tina cintillo ieu, dipareuman atawa ngahurungkeun praktis panels.

Hal ieu kaasup versi

Desain panel dijieun dina "Atra" dipisahkeun dina hiji logika pisan praktis, sapertos nu versi ieu abdi diuji tanpa catetan manual atawa sékrési jeung ampir ku intuisi ti diperkirakeun maju, Kuring geus datang ka ngarti kana ngalayanan tombol.

  • Koordinat sistem. Di dieu, tanpa loba péngkolan, éta ngidinan Anjeun pikeun milih zona nagara sarta UTM.
  • autocad plex 2011b imagery. Di dieu nu pilihan nyieun mosaic gambar, éta ogé bisa sasari ti hiji polygon nu aya digambar dina laleur sapanjang jalur a, nyieun mosaic nu nurutkeun pendekatan ngadegkeun.
  • kamera. Di dieu aya fungsi pikeun fokus sarta sinkronisasi di Google Earth dumasar kana deployment of AutoCAD atawa sabalikna. Dina ieu eta ngasuh sababaraha kasaruaan naon ngajadikeun Microstation Tapi nu ragrag pondok.
  • autocad plex 2011b nyiptakeun. Ieu anyar jeung direnovasi deui tuh sateuacan. Anjeun tiasa nyieun titik, jalur, polygons, kalawan sakabeh hukum AutoCAD sarta bakal otomatis diropéa keur kml. malah boga pilihan keur ngahasilkeun gaya titik simbol dumasar kana AutoCAD, Google Earth komo jalur html.
    Dasarna fitur ieu mangrupa ngagambar dina Google Earth, jeung precision of AutoCAD. Pikeun nalika operasi aya sia aya di dwg, ngan di Google Earth, ditambah kapuasan of sanggeus dipigawé dina AutoCAD.
  • autocad plex 2011b digitalisasi. Ieu piket, bisa digambarkeun dina Google Earth, titik, polylines na polylines 3D bisa disimpen di DWG. nepi ku ngarojong snap! on Google Earth, sarta naon anu digambar keur dijieun dina dwg.
    Nyeken topeng ieu super-menarik, sakali anjeun ngawitan paréntah freezes nu zoom dina duanana program pikeun mastikeun konsistensi. Hiji tombol katuhu ngidinan Anjeun pindah antara fungsi atawa freshening yen asuransi geus dibébaskeun aranjeunna ti pusing keur trik nu babaturan ieu geus smoked.
    Di tukang teh kabalikan tina Jieun, geus teken on dwg a, ngaklik on Google Earth. Tungtungna, objék anu ngan digambar dina dwg, euweuh dina Google Earth.
  • Ékspor ka Google Earth. Di dieu anjeun bisa ngirim kml objék, sarta ogé ngirimkeun gambar. dimungkinkeun aya hébat, ekspor Gambar georeferenced di AutoCAD; sababaraha (saeutik pisan) parabot ngalakukeun ieu.
  • autocad plex 2011b Rupa bumi na surfaces. Di dieu nyaeta smoked héjo, sabab ditambahkeun pungsi pikeun nyieun model digital rupa bumi, permukaan jeung kontur tina citakan gambar teu ukur ti data Google Earth.
    Anjeun tiasa diimpor ti Google Earth, nyieun grid a, tapi ogé ngarojong model rupa bumi nu dijieun ku program séjénna (kawas 3D sipil), Objék dijieunna tina CAD (titik, polylines 3D, breaklines, polyface bolong, luar / jero wates, jsb), anu méré AutoCAD potensi basajan nu ngan bisa dipigawé ku Land atawa Sipil.
    Ieu bisa diitung jilid antara surfaces, nyieun titik tina FITML téks, labél garis kontur ... kedah tingali! lantaran pasti boga leuwih.
  • jasa. Di dieu éta pikeun ngeset parameter umum, kayaning jalur mana gambar seep stream tina Google, aktivasi lisénsi, disimpen jsb

Iraha jeung kumaha eta

keur kiwari Kuring nguji versi béta, tapi pendapat abdi siap dipaké. Cai mibanda loba fitur pinter geus diasupkeun, kayaning:

  • Nalika anjeunna direbut gambar, upami sawah aktip, éta otomatis pareum dipilampah nampa / nolak.
  • Sabalikna, lamun rék diimpor model digital tina Google Earth warns lamun sawah teu aktip, sahingga nampa atawa nolak robah teh.
  • Kuring nebak nalika launching versi stabil bakal sadia manual, sarta teu menyakiti nu dipicu bahasa Spanyol, sabab kuring akal yen alat ieu najan dilahirkeun di Yunani, anjeun tiasa gaduh panarimaan alus di lingkungan Hispanik kami; tempo yén Google Earth geus datangna pikeun ngajawab kurangna data dina loba wewengkon husus.
  • Taya harga acan, teu pikir nu bakal keur lisénsi dumasar urus-saméméhna, nu kuring manggihan pisan hanca sababaraha lingkungan. Diperkirakeun ninggalkeun pikeun lisénsi permanén, ménta ngeunaan:
  • Sabaraha kedah patut hiji aplikasi kawas ieu?

ngundeur PlexEarth.

Artikel ieu ceramah ngeunaan PlexEarth warta ti 2.5

Hiji Balesan to "Naon brings PlexEarth 2.0"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.