Pamaké of ArcView 3x cinta GvSIG

Dinten I geus dina produksi cartographic instansi, jalma anu diajar kacida alusna diprogram ku Avenue, niat awal éta nampilkeun alternatif keur leungit formal 3x ArcView na ArcGIS ngawatesan switch ka 9.

gambaran Ieu geus tangtu harder lamun maranéhna kungsi pamaké Geomedia ka saha pabandingan Ieu geus tangtu leuwih luas, atanapi kagungan pérak sadia tur éta dina kamungkinan acquiring ArcGIS atanapi aplikasi ongkos handap tipe Manifold. Dina sababaraha menit ti paparan aranjeunna geus wareg jeung mangpaat GvSIG; Ayeuna kuring nyimpulkeun aranjeunna naon Jigana geus yakin aranjeunna

1. Sigana mah duanana ArcView na AutoCAD

Kanyataan yén GvSIG boga loba kasaruaan jeung ArcView 3x dina panganteur maranéhanana dumasar kana pamadegan, tabel sarta layouts geus decisive. Lajeng tingali cara ngawangun hiji data sarupa AutoCAD, ngedit paréntah cukup dipangaruhan; Tangtu we terang yén pamaké tina ArcView 3x dikritik teuing kasusah ngédit data akurat sarta kurangna topology.

2. Ieu bébas, atawa ampir

Kecap nu bener nyaéta bébas ngagunakeun kitu cara aranjeunna geus ditampilkeun nyaeta mun ngadistribusikaeun teu kudu meuli lisénsi a. lembaga ieu dimekarkeun sababaraha fitur dina Avenue kukituna tempo pindah ka ArcGIS 9, naon kajadian éta pamaké aplikasi Anjeun hese mésér lisénsi ieu ... utamana sabab kotamadya-panghasilan saeutik.

Tangtu, pikeun ieu Kuring keur komitmen ka impart kursus GvSIG disebut "GvSIG pikeun pamaké ti ArcView" ... Jigana bakal metot.

ArcGIS beuli, ArcGIS Engine, ArcObjects, Gis Server jeung ArcSDE dimaksudkan aranjeunna ngeunaan $ 57,000. Kiwari ukur investasi $ 2,000 dina kursus Java, $ 1,000 dina kursus GvSIG na $ 2,000 dina ngamekarkeun leungeun alus ... teu gratis tangtu, tapi ngan kos maneh $ 5,000 sabab geus programer anu ngatur Java sarta nyaho kalayan panon ditutup maké ArcView.

3. Kasaluyuan multisystem

Keur dimekarkeun dina Java, ngalir dina Mac jeung Linux, eta hartina memang maranehna bakal euweuh sangsara keur pak layanan nu ngarojong sistem nya éta perencanaan pikeun diimplementasikeun.

Pikeun ayeuna mah kaputusan dijieun, aranjeunna ukur bakal dianggo rencana reflecting panggung formasi, ngembangkeun jeung palaksanaan versi anyar tina sistem na. Pangalusna sadaya nyaeta aranjeunna nyangka systematize pangalaman dina nyieun eta publikasi a.

Jadi enya, pamaké ArcView kawas GvSIG. dua bulan Kuring dites hamil, Hal ieu geus ngahasilkeun hasil.

Aya kuring ngabejaan ka maneh kumaha eta mana.

Balesan keur 4 "Pamaké of ArcView 3x cinta GvSIG"

  1. gvSIG henteu haratis, tapi anjeun mayar kalawan pajeg urang ku sababaraha pamaréntah.

    Anu henteu ditampi nyaéta parangkat lunak dimana seueur artos sareng waktos parantos kapayunkeun telat ngeunaan parangkat lunak bersaing (baca qGIS atanapi mirip). Sareng sadaya kusabab Spanyol "adat" ngalaksanakeun sagala ti mimiti, tanpa ngagunakeun deui naon anu parantos dilakukeun di komunitas (sapertos GRAS sapertos).

    Ieu gampang, mawa duit publik. Sabaraha pausahaan ieu gawe dina gvSIG (baca IVER, Prodevelop jeung nu lianna), salaku hiji investasi sarta aranjeunna teu bener datangna nanaon?

  2. Pikir anu software bébas téh haratis nyaeta salah sahiji kasalahan Palasik nu bisa lumangsung di sabudeureun SL nu. Mun nu éta jadi, abdi bakal nyandak dua taun oksigén tinggal kuring ngambekan sakumaha loba komitmen gawé abdi kanggo proyék gvSIG tur écés bos kuring teu jadi philanthropic. Hartina, gvSIG tur loba proyék séjén hirup lembaga SL jeung pausahaan nu investasi di proyék ieu kalawan tempers pisan béda, sababaraha disinterested teu batur, enya salawasna halal.

    Dina proyek éta aya waé waé pikeun kolaborasi, henteu ngan ukur dina pamekaran tapi ogé dina dokuméntasi, janten upami di lembaga produksi kartografis anu pasini hoyong milu dina proyék sareng jalma “manual anu hadé”, kuring yakin yén Mitra proyék bakal ngabagéakeun anjeun nganggo leungeun anu kabuka!

    Kuring nyangka yén lamun unggal lembaga anu nganggo gvSIG nyumbang sakedik kana proyék éta kalayan manual, tutorial, ekstensi atanapi naon waé, kauntungan bakal gancang balik deui ka masarakat sareng kami bakal kéngingkeun naon anu "upami dulur maén, sadaya anu menang." Éta jelas bedana anu aya hubunganana pikeun ngadopsi téknologi propriétasi sareng yén SLAR leres "hotbed" inovasi sareng pamekaran.

    Jeung lamun anjeunna ninggalkeun kuring komentar nice I gé masangkeun eta dina blog abdi 😀

  3. Ti tim gvSIG kami ngan bisa ngahatur nuhun yén urang ngalaporkeun ka alus jeung goréng dina aplikasi anu pamaké, urang bakal salawasna mantuan ningkatkeun. Hatur nuhun!
    Sedengkeun pikeun ngedit, laun bakal ngaronjatkeun guna boga pangsaena. Sarta topology nu geus di hambalan ahir na pembangunan, ambéh Kaluaran kahareup bakal pikeun maranéhanana anu perlu éta.
    Sedengkeun pikeun kursus anu anjeun badé angkat, upami perlu, dina "klasik" wéb gvSIG (www.gvsig.gva.es) anjeun ngagaduhan bahan anu cekap dina bagian dokuméntasi; Dina situs web gvSIG komunitas (www.gvsig.org), di daérah "unduhan henteu resmi" anjeun tiasa mendakan kursus anu parantos dipasihkeun ku masarakat.

    Salam!
    Álvaro

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.