Warta best of SQL Server Express

SQL Server Express

Dinten Kuring kungsi warta hébat, SQL Server Express 2008 ngarojong data spasial natively.

Pikeun jalma anu ditinggalkeun ku sual pentingna warta ieu, Server Express mangrupakeun versi bébas tina SQL anu ngidinan Anjeun pikeun nyebarkeun aplikasi GIS on platform tingkat sedeng henteuna bakal kudu make MySQL teu sasaena keur kaperluan ieu.

Samemehna urang dikaitkeun kana platform GIS nu sipatna geus aya Ngepaskeun jeung integrasi jeung data spasial natively, kaasup ArcSDE, Cadcorp na Manifold.

Bébas hatur warta ka Yakobus Esri

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.