Salaku theming di Microstation Geographics

Ulah kaleungitan moméntum sudut, tinimbang Alzheimer kalana betrays kami, didieu aya sababaraha saran bébas I ieu méré sababaraha guys ti Mexico, nu dipiara migunakeun Geographics.

1. data

resimbolization MicroStation tematik

Aya peta nu ngandung opat séktor, teras tiap apel boga wates sarta centroid. centroid ngabogaan link databés dina tabél apelSarta ogé ngandung nami sektor di kolom Cve_Sec.

Sahingga dina hal ieu, abdi hoyong apel theming, dumasar jumlah sector. Kuring bakal netelakeun masalah ieu heula, sabab ieu perlu sabab link ka database ieu ti centroid teu di wangun.

  • jieun wangun. Mun anjeun teu katingali, aktipkeun alat bar Geographics on menu nu Parabot> Geographics> Geographics. Keur ngahasilkeun ujud, pareuman sagala tingkatan, ngan nyésakeun tingkat block tur centroid, ngadamel pager jeung milih ikon disebut jieun wangun.resimbolization MicroStation tematik
    tingkat nu geus bébas dimana wangun diperlukeun disimpen.
  • Tumbu ka mindahkeun wangun. Keur kitu, urang mareuman tingkat wates apel, sarta ninggalkeun ukur tingkat wangun jeung centroids. urang pager tur pilih ikon kaopat disebutna beungkeut Mitranunjukkeun Centroid -> Wangun sarta ngaklik dina layar.
  • review Tumbu. Sinyal nu sagala aya alusna, nyaeta anu ku maké paréntah atribut reviewData nu tadi kebangkitan centroid.

resimbolization MicroStation tematik

2. sakumaha theming

Pikeun theming, pilih data base> resimbolization tematik. resimbolization MicroStation tematik

Hiji jandela nu Anjeun kudu ngonpigurasikeun, katuhu lamun urang hayang theming téh ngan visual atawa disimpen dina lapisan peta nembongan. Ogé lamun urang hayang sakabéh file, atawa pager. Mangka tombol on kénca, jeung Tambah, upami urang ngadamel queries via queries spésifik.

Pilih tombol OtomatisPikeun nembongkeun yen urang mudahan program otomatis nomeran kategori. Aya pilih tabél apelSarta kolom Cve_sec, Nunjukkeun yén kelas anu unik, filler, warna basa jeung tingkat nu bakal tiap lapisan. Lajeng mun anjeun OkUrang deui bisa milih warna sejen, sabab némbongkeun anu bit awon.

resimbolization MicroStation tematik

Tur éta sadayana, ningali nu nagara GoTeras klik dina layar, apel anu themed séktor dumasar.

resimbolization MicroStation tematik

3. Kumaha carana nempatkeun legenda

Pikeun ieu dipigawé Setélan> KateranganJeung anjeun milih titik panel pilihan atawa ukuranana Unit salaku urang nu digawé, dina hal ieu kuring gé nganggo 100 100 méter x tangtu.

resimbolization MicroStation tematik

Kalawan Bentley Peta, éta gelombang sejen, tapi teuing Kinder.

Balesan keur 9 "Salaku theming di Microstation Geographics"

  1. Masalahna, dina pamanggih kuring, nyaéta installer na korup. Pikeun kasalahan éta dibangkitkeun; meureun sababaraha anu teu cocog sareng perpustakaan versi Windows.
    Lamun ngahubungan kuring via TeamViewer meureun anjeun tiasa ngarojong.

    arroba redaktur geofumadas.com
    Wasalam

  2. teu aya deui cara pikeun milarian Alat> Geografi sareng Alat> Méja Sistem Koordinat anu mangrupikeun anu henteu siga kuring saprak kuring kedah ngalakukeun pamersihan ku bar topologi Cleannup tapi kuring parantos milarian aranjeunna sareng kuring henteu mendakan ka mana waé ... kuring bakal Abdi estu ngahargaan sareng hatur nuhun

  3. Éta anéh Upami anjeun tiasa masang dina mesin anu sanés, éta sanés janten masalah.
    Naon sumber ngaruksak taya masalah.

  4. Le dieusian yén jandela Tendo 7 64 bit jeung mesin séjén yén kuring lumpat téh 7 tina jandela 32bits ...
    Dupi anjeun kudu ngalakukeun atawa henteu yen teuing?

  5. Ieu mangrupikeun léngkah anu kuring lakukeun:
    1. Install Pasang MicroStationV8_2004.
    2. nu Geographic
    3.Descartes
    4. lurgo nempelkeun nu rengat folder di destindas
    Tapi ngan karya tapi moal maranéhanana didaptarkeun di tabalas kuring parabot ...
    Microstation Masang némbak kuring pesen CRC kasalahan: The File C: / Program Payil (x86) /Bentley/Program/Install/VBA6/release/Windows/Fonts/tahomabd.ttf dosent cocog file dina setup`s.the sedeng nu anjeun rouning ti setelan Dupi jadi disogok: ngahubungan ngajual software Anjeun

    jeung lamun kuring masang strip Geographic ieu: kasalahan CRC: The File C: / Program Payil (x86) /Bentley/Worspace/Projects/Examples/Geospatial/Whistler/dgn/pln/Q18.pln doesn`t cocog file dina setelan 's file cab. sedeng ti mana anjeun ngajalankeun setelan Dupi jadi disogok; ngahubungan ngajual software Anjeun ..
    Kuring netelakeun yén kasalahan anu sami masihan kuring nalika masang dina mesin anu sanés sareng kuring ngahargaan pisan kana tabel anu (... atanapi tiasa janten anjeun tiasa mendakan Alat> Geografi dina bagian sanésna?

  6. pantun ieu bakal masang GeoGraphics MicroStation tapi mesin I make euweuh aprece kuring ieu tabel Pakakas> Geographics tur masangkeunana dina komputer séjén na I aprece hijina pilihan dina milik euweuh ... anjeun kudu tingali lamun dijieun léngkah anu sarua ... éta jinis jandela ...

  7. Kuring resep nu hiji prosés nu paling geulis nyanyi atuh programming anu

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.