LiDAR na DIELMO 3D

DIELMO 3D SL boga pangalaman ieu panalungtikan éksténsif dina ngolah data LiDAR geus dilumangsungkeun sababaraha proyék salaku supplier sarta produser data LiDAR di Spanyol, sarta ogé ti 2003 geus ngembang software sorangan pikeun data processing LiDAR nyadiakeun perbaikan penting nu teu ngameunangkeun software komérsial.

Dunya Dina Leungeun kami Kauntungan utama nu disadiakeun ku DIELMO éta nalika gawé bareng software proprietary kami ngadalikeun sagala léngkah dipikabutuh pikeun ngolah émbaran otomatis, ti control parabot kualitas sarta generasi produk ahir dugi éta format konversi, mosaicking , jeung sajabana, kalayan kamampuhan pikeun ngaluyukeun aranjeunna gumantung pangabutuh customer. Di sisi séjén, urang anu terus ngembang fitur anyar sarta boga hiji R & D dedicated nyieun perlakuan ngembangkeun-berorientasi data LiDAR, sarta bakal ngidinan kami pikeun ngajawab dina ragam luyu masalah anu bisa timbul dina generasi béda produk maréntahkeun dina proyék nanaon.

Ku kituna, leuwih taun sarta hatur nuhun ka kontribusi ti nasabah urang, DIELMO geus ngembangkeun hiji metodologi unik aimed di meunangkeun produk LiDAR paling luyu dina unggal hal. Ku sabab kitu kami yakin yén kami nyadiakeun solusi teknis pangalusna jeung paling pangalaman pikeun ngalakonan proyék wae patali jeung data LiDAR.

garis téhnologi kami nyaéta kieu:

DIELMO Server Téhnologi

server LiDAR, orthophotos tur data MDT ngaliwatan internét / intranet global unik.

DIELMO 3D Viewer

3D skenario maya diwangun ukuran dumasar kana software bébas NASA Dunya Angin.

DielmoOpenLiDAR

software bébas pikeun manajemén jeung kualitas kontrol data LiDAR.

DielmoLiDAR

ngembangkeun internal sorangan pikeun LiDAR ngolah data adaptable mun software kabutuhan Anjeun.

lidar

Di sisi séjén, urang nu gawe dina Sunda + D + i bareng jeung ahli dina séktor béda kayaning PLTA, kehutanan, Biologi Kelautan sarta Akuatik, telekomunikasi, rékayasa sipil, lingkungan, jeung sajabana pikeun produk ahir anyar nu cocog kaperluan maranéhanana dumasar kana file data LiDAR anu ongkos téh leuwih leutik tur ngidinan pamakéan data LiDAR pikeun aplikasi anu sababaraha taun ka pengker nya uneconomical.

DIELMO ieu hijina parusahaan Spanyol aktif dina acara utama nu patali jeung téhnologi LiDAR sakuliah dunya (ILMF na ELMF), attending salaku hiji exhibitor di fairs dagang na spiker dina konferensi ilmiah. manajer DIELMO, José Carlos García, ogé bagian tina panitia ilmiah ELMF (Éropa LiDAR Mapping Forum) ti 2010.

Hasil strategi internationalization urang, ayeuna DIELMO geus boga distributor komérsial produk jeung jasa kami di Chili, Jepang, AS, Oséania ...

Tuturkeun kami on Twitter jeung www.dielmo.com

Dielmo pencét release diterbitkeun kahadean tina egeomates.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.