Kumaha nyambungkeun GvSIG kalawan GIS Manifold

Kuring gaduh data dina manifold geodatabase kalawan extension .map jeung Abdi hoyong pamaké tina ngakses hiji GvSIG ieu.

Hayu urang nempo dua cara:

1. Ngaliwatan Feature Web Services (WFS)

Hal ieu dilakukeun ku nyieun jasa WFS Manifold, sarta sanajan I dipedar sababaraha bulan ka tukang, éta disimpulkeun dina:

File / Ékspor / html jeung watesan anjeunna anu percaya jasa OGC WFS

Ku kituna pikeun nyambungkeun GvSIG ieu ngan dipigawé

Tambahkeun Lapisan / WFS /

sarta nulis dina panel alamat ladenan nu bisa jadi aya dina intranet, dina kasus mesin kuring sorangan milih: http: //localhost/wfs.asp

gambaran

gambaranSakali tombol Sambungkeun dipencet, upami sistem manggih data tombol "hareup" diaktipkeun atawa tab sadia ieu dipilih.

Dina "lapisan" tab ditémbongkeun komponen-komponen sapertos nu sadia

Dina ciri tab "informasi" layanan saperti server, versi OGC sahiji layanan nu, tipeu server, seep jeung atribut maksimum nu bisa diundeur téh dipintonkeun.

pilihan dimungkinkeun ieu ngonpigurasi dina tab "Options", beuki atribut dipilih, Anjeun ogé kudu ngangkat seep (seep).

gambaranMun teu allocate cukup data download bakal dugi ka kuantitas anu; tapi ogé laju cooling bakal hadé.

Kuring milih 1000 maksimum fitur sarta lapisan anu geuwat dijieun dina kénca langsung tina peta Manifold.

gvsig WFS

2. Ngaliwatan Web Peta Services (WMS)

Hal ieu dilakukeun ku nyieun jasa jasa sarua kalawan Manifold, tapi nunjukkeun yén anjeunna ogé percaya jasa WMS:

File / Ékspor / html jeung watesan anjeunna anu percaya jasa WMS OGC

Katuhu aya nu diartikeun waktos cooling.

To connect GvSIG ieu proses di luhur sarua tapi tab éta téh WMS.

sarta nulis dina panel alamat ladenan nu bisa jadi dina intranet atanapi internét, dina kasus mesin kuring sorangan milih: http: //localhost/wms.asp

gvsig WFS

Bédana téh nu jasa ieu ngan mintonkeun data sakumaha gambar tapi salawasna themed nurutkeun konfigurasi tina tipe komponén peta Manifold.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.