Kumaha nyambungkeun GvSIG kalawan GIS Manifold

Kuring gaduh data di jero manifold geodatabase, kalayan extension .map sareng kuring hoyong pangguna GvSIG ngaksésna.

Hayu urang nempo dua cara:

1. Ngaliwatan Feature Web Services (WFS)

Hal ieu dilakukeun ku nyieun jasa WFS Manifold, sarta sanajan Abdi nerangkeunana sababaraha bulan ka tukang, éta disimpulkeun dina:

/ Ékspor / file html teras setélkeun kanggo nyiptakeun jasa wg OGC

Janten pikeun nyambungkeun GvSIG ka ieu anu anjeun lakukeun

Tambahkeun lapisan / wfs /

sareng urang nyerat dina panel alamat jasa, anu tiasa dina intranet, upami janten mesin kuring sorangan kuring milih: http: //localhost/wfs.asp

gambaran

gambaranSakali tombol sambung dipencet, upami sistem mendakan data tombol "salajengna" diaktipkeun atanapi tab anu sayogi dipilih.

Tab "lapisan" nunjukkeun jinis komponén naon anu sayogi

Tab "inpormasi" nunjukkeun ciri jasa sapertos server, versi ogc tina jasa, jinis server, waktos ngantosan sareng atribut maksimum anu tiasa diunduh.

Pilihan terakhir ieu ngonpigurasi dina tab "pilihan", langkung seueur atribut anu dipilih, waktos tundukna ogé kedah ditingkatkeun.

gambaranDina hal henteu cukup nyayogikeun, unduhan data bakal dugi ka jumlah ieu; tapi ogé laju nyegerkeun bakal langkung saé.

Kuring parantos milih 1000 paling seueur fitur sareng langsung lapisan dina kénca didamel langsung tina peta Manifold.

 

gvsig WFS

2. Ngaliwatan Web Peta Services (WMS)

Hal ieu dilakukeun ku nyieun jasa jasa sarua kalayan Manifold, tapi nunjukkeun yén éta ogé nyiptakeun jasa wms:

/ Ékspor / file html sareng nangtoskeun pikeun nyiptakeun jasa OGC wms

Tepat di dinya waktos pending dihartikeun.

Pikeun nyambungkeun GvSIG ka ieu, lakukeun prosés anu sami sateuacanna tapi dina tab wms.

sareng urang nyerat dina panel alamat jasa, anu tiasa dina intranet atanapi internét, dina kasus janten mesin kuring sorangan kuring milih: http: //localhost/wms.asp

gvsig WFS

Bédana na nyaéta layanan ieu ngan nunjukkeun data salaku gambar tapi sok ditema numutkeun konfigurasi komponén peta Manifold.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.