gvSIG, janten dina 5tas. poé

Home_400X400_es Geus ngumumkeun hiji Vérsi awal naon bisa jadi dina poé gvSIG kalima bisa dilaksanakeun di puseur acara Valencia, anu 2 4 mun 2009 Désémber.

Loba karya dina hadir nyaeta Spanyol, sanajan aya sababaraha pangalaman ngeunaan Jerman, Italia sarta di dinya. Éta ogé nelepon perhatian sababaraha proyék jumping lingkungan Amérika, salaku geoportal Venezuelan, dimimitian pikeun némbongkeun sababaraha insinyur sarta geographers proyék tanpa wates, sababaraha waktos gawe dina Honduras di ngokolakeun leuweung rojongan.

Hésé nomeran ku eusi tematik, sakumaha sababaraha anu transversal. Tapi nyobian pikeun panduan aranjeunna dina tilikan geus ngumumkeun, didieu urang pangalaman, ceramah jeung bengkel:

elmu ngeunaan jaman baheula GvSIG ngembangkeun sistem keur manajemen warisan arkéologis dina pamaréntah lokal: The kasus Paterna (Valencia)

Arqueologia i gvSIG: Poblament i paisatge andalusins ​​kana Serra Calderona (Valencia)

Kotamadya sarta administrasi umum gvSIG di EIEL Déwan Propinsi of Pontevedra

gvSIG di pamaréntah lokal

Ngadaptar Municipal of urbanism

GvSIG pamakéan sarta ngembangkeun ekstensi pikeun gvSIG sakumaha klien baku pikeun infrastruktur anu dumasar kana jasa GIS Web (GIS) pikeun "Otonom Province of Bolzano" nu

Kamajuan di gvSIG pikeun Plan sanitasi Galicia

IDEs Venezuelan pilot geoportal (GEOVEN)

sosialisasi offline data spasial via Andalusian gvSIG

manajer kempelan sumberdaya spasial pikeun gvSIG

gvSIG na OSGeo dina Google Summer of Code

lingkungan Aplikasi tina gvSIG "software" dina ulikan dina ngawaskeun seuneu.

Jurnalisme sarta ngembangkeun sistem dumasar kana gvSIG keur ngitung indikator lingkungan dina kerangka ti Éropa prakarsa CAT kit -Med: Ngarobah metropolis Tengah ngaliwatan waktu

Mimitina Hambalan gvSIG di Departemen Lingkungan tina Junta de Andalucía

MEIGAS. lingkungan bébas pikeun ngokolakeun leuweung jeung inventory on gvSIG

Kamajuan di gvSIG pikeun ngaronjatkeun manajemen informasi keur ISF di Honduras

Ngalaksanakeun sakumaha hiji software GIS gvSIG Desktop alternatif pikeun proprietary di Jurusan Kaséhatan sarta Lingkungan, Kota of Munich

Cadastre na jalan Proyék kampus - Tanah Cadastre Maintainence Alat

Aplikasi pikeun ngaronjatkeun pangaweruh ngeunaan bisnis, sektor Valencian tur ngaktipkeun analisis ti titik diwengku of view

gvSIGCarreteras: aplikasi pikeun ngolah data pakait sareng jalan

Intersections lila kriminal ngeunaan géografi: aplikasi -na pikeun kaamanan umum

OSGeo

OpenStreetMap Spanyol

gvSIG na OSGeo dina Google Summer of Code

OSGeo na Bab Spanyol Speaker

The Tellus proyék. Integrasi gvSIG Mobile jeung Open Mobile nyaeta ngédit sarta babagi data jauh GIS

produksi pertanian Geographic Émbaran System ngaronjatkeun manajemen na kualitas Olive Minyak

peta kualitas sarta variability viticultural

bengkel geofumados GvSIG ngembangkeun 2.0

2 workshop: gvSIG 3D jeung animasi

ngembangkeun GvSIG Mobile

SEXTANTE dilegaan ngaliwatan jasa jauh WPS prosés sarta algoritma jukut

Data konstruksi NavTable, data browsing di gvSIG

Proyék CarThema5 - alat Tcharting

DielmoOpenLiDAR pikeun control kualitas data LiDAR kaala dina proyék PNOA.

JPostGIS na konektor gvSIG

Ngalaksanakeun hiji prototipe lambang peta jasa

fitur anyar keur basis lokasi gvSIG Mobile 1.0 LibLocation.

server data LiDAR sarta klien gvSIG

Urang bakal ningali ngembangkeun dinten ieu, nu kalima sacara internasional; acara nu diantara hal séjén anjeunna geus earned a difusi hormat deserved. Tungtungna, inisiatif open source kedah ngamajukeun pangalaman systematized mangtaun kelestarian na devotees anu mutuskeun nyieun kabisat ti mahluk spesialis merek pikeun spesialis téhnologi.

Hiji Balesan to "gvSIG, anu bakal di 5tas. poé "

  1. Samentara éta, versi stabil tina gvSIG geus nyangsang 2.0 mun 64 versi ... bit ...

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.