Bandingkeun harga ESRI-Mapinfo-Cadcorp

Saméméhna urang sempet waragad lisénsi dibandingkeun platform GIS, sahanteuna maranéhanana anu ngarojong SQLServer 2008.

gambaran gambaran gambaran gambaran

Ieu mangrupikeun analisis anu dilakukeun ku Petz, hiji dinten anjeunna kedah nyandak kaputusan ngalaksanakeun layanan peta (IMS). Pikeun ieu anjeunna ngabandingkeun nalika hésé ngahijikeun dua operator dina tingkat méja, nyiapkeun kartografi sareng jasa ims.

Harga anu di Pon Sterling, sakumaha Patrick ieu dicutat dina wayah éta, kumaha najan dollar geus fallen precipitously hubungan dijaga.

manifold

Lisensi 2 Universal 2 £ 280 £ 560
Vérsi Runtime 1 IMS 1 £ 100 £ 100

ESRI

2 9 lisensi ArcGIS 2 £ 1,450 £ 2,900
ArcIMS 1 £ 9,950 £ 9,950

MapInfo

lisensi 2 MapInfo Profesional 2 £ 1,095 £ 2,190
MapInfo MapXtreme 1 1 £ 10,750 £ 10,750
total £ 12,940

Cadcorp

2 lisensi Cadcorp Peta Editor 2 £ 2,200 £ 4,400
Cadcorp IMS (operator 1?) 1 8,500 £ 8,500
IDK Geognosy 1 £ 5,500 £ 5,500
Interface Web klien kandel 1 £ 1,000 £ 1,000
total £ 19,400

hal anu alus nyaeta langkung mirah sareng ESRI, sabab nu mantuan nu kelestarian tina platform well-dipikawanoh, tur mangrupakeun Tempo salvageable yén manifoldHiji alat anu on sababaraha kali kami geus dianggap, katempona ku pamaké ngalaman; Ieu pedah kompetisi harga pikeun usaha leutik sarta sedeng ... kedah ningali lamun eta nahan.

4 balesan pikeun "Bandingkeun harga ESRI-Mapinfo-Cadcorp"

  1. yén trbajo misalna kalawan arc gis 9.2 di wewengkon tanah lately sarta sempet sababaraha masalah sareng basis data kuring geus ka kuring yen abdi tiasa dianggo kalayan SQL basis data tapi desconosco anjeun ngajalankeun aya lamun abdi tiasa masihan laporan dina ieu basis data

  2. ay ngarojong ...

    anecdote akina chive:

    sabulan katukang atawa sangkan kapanggih kutu na UMN MapServer, ngarugikeun urang yakin panon urang sabab sih aneh tur tingal bug dina software ieu stabil. Atoh, ieu geulis badag (jeung urang tadi leyuran customer ngantosan) jeung dibahas di milis mapserver.

    Automagically anjeunna dibuka a karcis dina sistem na proyék manajemén 2 poé bug nu ieu dibereskeun di proyék kontrol versi. Urang neangan handap dicoo handap kode nu dilereskeun sumber, compile deui, sarta total ngeunaan 3 atanapi 4 dinten ieu langganan ngajalankeun tanpa kasalahan.

    Éta nangtung: kualitas, saharita, nyebutkeun bébas (teu sagemblengna bener, dina waktos sadaya waragad hal, naon alus nyaeta anu disebarkeun) jeung pamustunganana éféktif.

    Naon deui tiasa ménta?

  3. Kuring méré Anjeun alesan dina hitungan harga, sadaya anu ngalaksanakeun hiji IMS geus sakuduna dituju gaduh pangalaman ngembang néangan alternatif bébas ... sateuacan nu rojongan nu mangrupa kritik

    tapi ESRI ngajawab anjeun bébas? ... ngan garansi aya dina komunitas anu saha anjeun ngabales nalika fussed.

    Dina perbandingan nu dijieun ku panulis aslina (Patrick) ieu mah Geomedia, sugan kasampak di waktu nu sejen

    Wasalam

  4. Kuring teu bade mess jeung GIS desktop (I leungit I: P), tapi can tangtu kiwari méakkeun duit dina server peta kudu menerkeun, jeung loba, sabab kalayan kuantitas jeung rupa-rupa leyuran bébas bebeneran nyaeta méakkeun duit anu dina hiji ArcIMS, MapXtreme atanapi naon Jigana mangrupakeun runtah nyata.

    Ku jalan kitu, Abdi kaget yen euweuh produk Intergraph muncul dina babandingan ieu ...

    Salam !!!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.