file AutoCAD DWG tanpa ngarobah

Abdi émut dina hiji waktu geus miboga kudu ngarobah sababaraha peta pisan heubeul, dijieun kalawan AutoCAD tapi sakumaha versi heubeul Cakram 5-1 éta / 4. Abdi geus resep uninga aplikasi ieu.

amethyst-dwg2dwg1

éta Dwg-2-Dwg

Teu ukur ngarobah payil AutoCAD tina versi heubeul, tapi di antara anyar, hayu urang tingali sababaraha atribut na:

  • Ieu bisa dirobah dina tipe tugas angkatan
  • payil ti Vérsi 2.5 (1987) !!! dugi Vérsi 2008, duanana dwg Como dxf
  • Henteu diwajibkeun kudu AutoCAD
  • sokongan nyitak layouts, bulu ngarojong
  • Anjeun tiasa milih payil atawa polder kumplit
  • laporan tipe file dihasilkeun log
  • panganteur gampang, sered & mode serelek
  • Percetakan ogé bisa dipigawé di angkatan
  • Merenah cageur heubeul atawa pausahaan anu sieun file piracy.

Lumayan keur $ 75

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.