Google Earth 7 wates nyekel ortho Gambar rectified

Nalika rék ninggalkeun versi anyar tina Plex.Earth 3, urang nyadar yén sanajan biruang beungbeurat jasa layanan web peta, oga hébat nu jadi jauh geus bisa ngundeur gambar Google Earth moal orthorectified ... jadi gampang.

Ieu alatan Google, néangan nyegah pamaké ngakses via newak ActiveX keur ngahasilkeun gambar ortho, éta geus ditutup dina versi bébas na pilihan pikeun nganon-aktifkeun taneuh, sangkan gambar anu menyimpang settling dina modél digital . Ieu ogé bakal mangaruhan sarua ka jalma anu meuli versi StitchMaps na sarua ka jalma anu tumaros sacara manual via print layar tur ngagabung di Photoshop.

Kuring inget keuna dina subjék ieu saméméh jeung Thomas, pencipta Cartesia bari urang tadi kopi taun ka tukang. Ieu ditiup bener hésé éta Google bisa asup kalawan PlexScape hiji perjangjian pikeun masihan potensi anu nampik AutoDesk AutoCAD saprak Vérsi 2013. Na, nalika urang meuli gambar satelit jeung GeoEye, salah sahiji prohibitions nyaéta sadia dina deployments Internét; anjeun bisa geus nempatkeun bagian leutik di resolusi luhur atanapi deployment pinuh dina ukuran ngurangan. Ieu kituna ironis yén naon ngajadikeun Plex.Earth katampa dugi versi 6 tina Google Earth.

Kalayan ieu, pamaké bisa neruskeun ngajalankeun eta kalawan Google Earth 6 atawa meuli versi mayar kanggo $ 400 leumpang, sakumaha urang commented Joseph Blog GIS & AutoDesk.

Pikeun masihan, abdi mimiti ngalakukeun tés lamun area topografi datar, sarta kuring bisa ningali yén distorsi URANG SUNDA; janten antara 3 na 7 méter. Tapi nalika tés dina zone teratur, abdi nyadar yén hasil nu nganggur pondok tina mawa musibah.

Mertimbangkeun conto di handap, nu keur kaperluan artikel ieu Kuring geus dipilih hiji titik dimana wates di gambar resolusi luhur, dina pasir nu ngan leuwih 200 méter luhur ditémbongkeun:

orthophotos google bumi

Salaku wates nu geus aya di pusat, di distorsi disababkeun ku relief henteu noticed, sanajan geus atra yén di tungtung aya ditémbongkeun saperti dina gambar di handap ieu salaku urang ngalih ka kénca sarta katuhu.

orthophotos google bumi

orthophotos google bumi

Ayeuna hayu urang jadi nyobian layar tur coba mawa hal kawas ieu. Kalawan Google ieu pasti aya hambalan signifikan pikeun duanana versi anjeun dibayar dijual deui sakumaha keur mencegah masif shock pelanggaran.

Samentara éta, pikeun ngajawab impasse nu, Plex.Earth geus ditambahkeun kana versi nu 3 sababaraha varian kayaning:

  • kamampuan pikeun ngarojong WMS, sangkan bisa lengket gambar na lapisan geografis dilayanan dina standar OGC ti unggal IDEs nagara.
  • Kamampuh pikeun ngundeur gambar ti BingMaps, nu najan teu boga cakupan sarua ngahontal leuwih unggal poé. Maps ogé ngarojong OpenStreet.

Parobahan kanggo versi anyar:

  • Modél Premium Standar-Pro-lisénsi dimana unggal Vérsi éta kapasitas béda jeung bertahap geus ngaleungitkeun. Ayeuna Vérsi sagala boga eta sadayana.
  • Model anyar anu Edition Usaha na perusahaan Edition, kalawan sagala kamampuan na differentiated ku Jumlah mesin.
  • Pikeun versi Usaha, aya harga lisénsi tunggal, jeung meuli sejen 2 10 mun lisensina. Jeung kaunggulan nu lisénsi nu bisa dipaké dina dua mesin, kayaning di kantor jeung di imah, atawa dina PC desktop na laptop. Yakin, éta teu bisa dipaké sakaligus.
  • Dina kasus nu lisénsi perusahaan, aya harga pikeun lisensi 10, nu ogé bisa dipaké dina dua mesin tiap; ie 20 dina total. Kaéndahan ieu for jeung sya sabab ngambang, meh bisa dipake ti sagala mesin nyambung ka jaringan, nganggo dipariksa di candak lisénsi hiji sadia tur pariksa kaluar rék dipegatkeun eta.
  • Dina tungtungna, harga bakal langkung mirah lamun urang mikirkeun mesin ganda.

Urang terang yen di tengah Pébruari ieu bakal sadia na versi ieu Plex.Earth, nu sigana banding dramatis anu nyokot Peta Explorer kiwari ngawengku hiji mosaic anyar.

3 balesan pikeun "Google Earth 7 wates nyekel ortho Gambar rectified"

  1. Clarifying.
    kaayaan mangaruhan nalika wanting pikeun ngundeur éta babarengan salaku coverings mosaic.
    Pikeun nganapigasi Manea normal, teu masalah, teu distorsi, iwal nu teu bisa mareuman taneuh.

  2. Hello babaturan sapertos egeomates, aver aver lamun kuring dipikaharti lajeng rék pos ieu nyebutkeun yén di gambar Google Earth 7 anyar bakal leuwih menyimpang? ie anu leungit kualitas basa aranjeunna keur undeur atawa disungsi dina gé sarua? Jigana mah masih gaduh versi 6.3 ... lamun anjeun bener éta atra yén maranéhna ngalakukeun pikeun gé payu leuwih dilisensikeun diliwatan tumbak .. Kuring keur awaiting jawaban anjeun sobat g!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.