Pro dina gambar GoogleEarth boga resolusi hadé?

Aya tétéla sababaraha kabingungan ngeunaan naon maranéhna nawiskeun versi dibayar tina Google Earth, aya jalma anu yakin yén sinyalna resolusi hadé ieu dicandak.

Memang resolusi hadé ieu dicandak, tapi euweuh deui sinyalna ti urang tingali, naon parabot ieu nyadiakeun kualitas kaluaran hadé, contona, tempoan, citak, disimpen, atawa dikirim ka format PDF, najan sinyalna nyaeta sami.

gambaran

Nyokot kauntungan tina pos teh, hayu urang nempo béda antara opat versi tina Google Earth:

1. google BumiVersi bébas nyaéta naon nyaho ... atanapi naon pitulung ka

2. Google Earth Ditambah

  • Éta pikeun pamakéan non-komersil (harga $ 20 taunan)
  • Anjeun bisa nyambung GPS teras napigasi sacara real waktu kalawan NMEA (baca wungkul), tapi kasaluyuan téh ngan mibanda Garmin GPS na Maguellan.
  • Éta bisa diukur ruteu
  • Anjeun tiasa diimpor file di Excel koordinat dokumén (.csv) kana 100 titik
  • Kumaha manajemén cache mah béda, ku kituna bisa geus ningkat prestasi dina komputer.
  • percetakan resolusina leuwih gede. Panon, teu hartosna yén gambar panganyarna ditangtukeun, nu hartina nya éta cara gambar dilayanan boh dina kualitas nu urang tingali dina layar google bumi (kaasup nyaring anisotropic), hasilna mangrupa kualitas gambar hadé nyitak atanapi ngirim via printer pdf format.
  • Gambar bisa dicitak dina resolusi piksel 1,400Dina versi bébas wungkul dugi 1,000 najan dina duanana versi gambar ukur tiasa gurardar resolusi 1,000 piksel.
  • Iklan bisnis lokal nu hiji pilihan nu bisa disumputkeun, dina versi ieu jeung Pro.
  • Anjeun tiasa meunang rojongan email tapi ngan isu nu patali jeung aksés.

2info 2008 ahir taun Google dihapus biaya lisénsi jeung fitur kaasup dina versi gratis.

3. Google Earth Pro

Éta pikeun pamakéan profésional (harga $ 400 per lisénsi) salian versi tambah boga fitur ieu:

  • Parabot pikeun ngukur bunderan sarta polygons
  • Gaya témplat pikeun ngeset thicknesses, gaya na pigura pikeun printer atanapi plotter
  • Anjeun tiasa diimpor koordinat (alamat) tapi dugi 2,500 salawasna .csv
  • Cai mibanda fitur sejenna email na obrolan
  • Kinerja tim kasebut leuwih hadé ti versi Plus.
  • percetakan resolusi luhur pisanDeui mungkas kaluaran data, kumaha sinyalna gambar nu katingali sarua dina versi gratis.
  • Gambar bisa dicitak tur disimpen ka resolusi piksel 4,800... éta cukup.
  • Anjeun tiasa meunang rojongan via email.
  • Aya fitur sejenna kawas pembuatan pilem, wewengkon ngukur na impor data GIS.
  • Lamun hayang boga data lalulintas (GDT) dibayar $ 200 bonus.

4. Google Earth perusahaan klien (EC)

Ieu for jeung sya kabetot dina ngamekarkeun aplikasi sorangan jeung interaksi jeung data ti Google Earth, pikeun ieu sababaraha parabot, kaasup:

  • Google Earth Fusion Pikeun ngahijikeun data sakumaha pigura (Gambar), data GIS, data rupa bumi sarta titik data.
  • Bumi Server Google Kalawan ieu Anjeun bisa ngirim data aliran mun (Google Earth EC) program klien.
  • Google Earth EC (perusahaan klien) ngamungkinkeun anjeun pikeun nempo, print na nyieun data.

Balesan keur 24 "Dina gambar pro GoogleEarth boga resolusi hadé?"

  1. Google bumi pro kos 400 $ PER YEAR, éta mangrupikeun langganan taunan, éta jelas pisan dina halaman wéb google. «Google Earth Pro dilisensikeun pikeun $ 400 salaku langganan taunan pikeun pangguna individu.»
    Ngarah teu bingung.

  2. CARA mésér hayang nyaho URANG hapunten lisénsi

  3. $ 400 dibayar di sual tunggal, tapi éta lisénsi sataun. Janten upami anjeun hoyong tetep, anjeun kedah ngabaharkeun unggal taun

  4. Abdi hoyong terang upami pamadegan 400 $ nyaeta payable bulanan atawa taunan ????????????

  5. $ 400 sia, éta henteu lisénsi permanén, tapi langganan taunan.

  6. Euweuh nu nanya aya alusna dina versi dibayar.

    Nu katingali hal anu sarua jeung ningali dina versi bébas, anjeun ngan boga resolusi nu leuwih pikeun tujuan percetakan tapi anu sinyalna sarua.

    Teu mungkin yen sistem bakal nembongkeun data real-time, iwal mun boga duit boga satelit sorangan.

  7. Kuring badé mésér lisénsi 400us tapi mimiti kuring hoyong terang upami salah sahiji navigasi sacara real-time, upami persediaan éta langkung jelas dibanding anu gratis, sareng upami kuring tiasa ningali daérah anu henteu jelas katingali dina produk gratis, sareng sabaraha lami lisénsi éta? ngaropea sabaraha biaya.

  8. Lilis:

    Anjeun moal bisa ngalakukeun nu di Google Earth

  9. Kumaha bisa nyorot A polygon yén ieu diimpor ti sipil, éta lamun Jauh ELCUSOR highlights

  10. Marylin, koordinat kudu derajat
    di ditu Aya alat nu tiasa ngawula pikeun ngarobah koordinat UTM kana derajat.

  11. tingali, akurasi relatif (nyaéta, antara hiji titik sareng anu caket dieu) cukup saé. Tapi precision mutlak (éta antara titik jarak jauh) atanapi anu aya hubunganana pikeun posisi nyata anu lumayan goréng.
    Kadangkala horrors nepi ka tilu puluh méter, jadi mun boga nanaon, éta alus tapi pikeun digawé serius yen mungkin gaduh implikasi légal, kayaning rencana ngaluarkeun judul hiji teu dianjurkeun.

    pos ieu Ieu conto
    a ucapan.

  12. Abdi hoyong terang upami gambar googl eart nganggo skala nyata ..!
    lamun abdi tiasa make aranjeunna pikeun ngabandingkeun pesawat di AutoCad ...?
    s bakal ngahargaan informasi ..!

  13. Marilin Hello, database anjeun dina format nu mangrupakeun?

  14. Hola
    Abdi hoyong terang kumaha impor pued koordinat a UTM database ka google bumi tacan bisa ngalakukeun

  15. Muhun, meureun lamun geus leuwih husus bisa ngabantu anjeun alatan sawah téh lega.

    Aya link on pangarang, di Tumbu dina katuhu mana mail abdi ... jeung kami on ordo lamun urang tiasa mantuan Anjeun ku hal.

  16. Hola Como estan miharep saver sakumaha abdi tiasa susuk sistem GPS dina aplikasi di sisi séjén kuring nebak maranéhna kudu boga parabot lianna keur templetas avenidad wewengkon jsb, jsb Abdi peryogi saver sabab kuring gaduh mamang yen atawa lamun batur bisa ngirim kuring informasi ngeunaan templetas of Él Salvador atanapi henteu upami Kami salah dina naon Abdi hoyong saver lamun abdi tiasa masihan hidayah Hatur nuhun Salam

  17. naon rék ngalakukeun Gambar-resolusi luhur na make GPS ukur anjeun meunang kalawan versi dibayar (Google Earth tambah), $ 20 taunan

  18. Abdi hoyong dibere dina Google Earth cara ngadamel pendekatan sapertos dihargaan dina versi gratis, tapi resolusi luhur, ka daérah héjo, urbanisasi, jalan sareng sajabana. sacara real waktos sareng anu ngamungkinkeun panggunaan GPS, anu kuring nyarankeun. hatur nuhun

  19. Hai Martin, anu pangheulana nyaéta nyurtian yén Google ngadukung data kalayan koordinat latitud / bujur (dina derajat perpuluhan), sareng spaniid wgs84. Janten poin anu anjeun kedah diperhatoskeun pikeun kaayaan ieu.

    Hal kahiji nyaéta pikeun uninga naon ramalan data anu anjeun gaduh, dina hal Fernando, éta ngagaduhan sababaraha data dina utangan cylindrical, zona 13, tina itrf12, anu mangrupikeun proyéksi Mexico kalayan datum grs80. Sakali anjeun terang naon ramalan anu di aranjeunna, aranjeunna kedah ditolak ka hiji anu dirojong ku googleearth (google bumi henteu nyungkeun, aranjeunna kedah disayogikeun parantos dirobih).

    Upami Anjeun gaduh sempalan tina basa (a 10 data) dina Excel ngirim anjeunna ka nganalisis, dina pos saterusna kuring coba terangkeun sakumaha reprojection geus rengse.

    redaktur (di) geofumadas.com

  20. Kuring boga database pakait A Ecological OR titik urutan terser (GPS) nu keukeuh Impor TO GOOGLE bumi keur konsultasi internal masalah nyaeta NO EH IMPPORTARLOS bisa hasil sakumaha I tanda ERROR AN dina format hayu atuh nyaho naon pilihan pangalusna pikeun POER nedunan IMPORTECION ieu versi Google Earth GOOGLE dipaké sabenerna pro.

    Salam jeung hatur nuhun.

  21. Kuring boga masalah Abdi teu bisa ngimpor data kalayan koordinat dipikawanoh bisa mantuan kuring jeung prosedur anu bener boga Google Earth Pro

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.