Egeomates, ukur foto

Hiji bulan pajeulit dina waktos, tapi nyugemakeun dina prestasi sareng karep kulawarga sareng barudak abdi sareng gadis anu hurung panon abdi. Kuring geus bieu pisan tiasa masangkeun sababaraha kali, didieu mangrupakeun kasimpulan fotografik ringkes.

100_2256

Prosés sertifikasi ku kompeténsi.

Pangalaman anu metot pisan, pamekaran standar sertipikasi, item bank, uji téoritis, uji praktis, tungtungna ...

... Ku manéh éta sahandapeun luhur ka luhur, sobatna jalan éta. Cacak anjeun tiasa ningali sabaraha jauh suku sareng trep kaluar.

5 kana kabulitan dina teoritis.

Euweuh dina praktis tapi tanpa modul Manifold GIS.

100_2210
100_2222

- Tingali Fila, kanggo Séptémber Abdi hoyong tinggal sareng langkung ti genep téknik. Anu anu pangalusna

- Upami anjeun neruskeun kana éta gulungan, anjeun moal ngagaduhan. Abdi ngajantenkeun anjeun!

Persiapan pidéo pendidikan katastre.

Urban survéy sareng total stasiun, désa sareng GPS / kompas, pemetaan nganggo Microstation, digitization kartu, pangropéa cadastral.

- Cut!
- Saha ceuk pangadilan?
- goodta alus
- Saha diréktur éta?

100_2016
100_1950

Di dieu pikeun tulisan diajar, sareng keusikan tab tab.

Abdi ngarepkeun téknik henteu angkat pikeun Hollywood.

Dua malaikat sakedik ngawujud ku chapina tina rambut biru.

Di tengah sagalana, aya nanaon sanés waé pikeun nampilkeun waktos kualitas kanggo mahluk ieu ... ayeuna anu sanésna nyandak aranjeunna dina taktak maranéhna tetep.

... sanés engké aranjeunna henteu hoyong, kalan aranjeunna beuratna loba ...

... taun kuring, henteu aranjeunna.

100_2277
100_2279

Aranjeunna berkembang, tétéla maénkeun kalayan gelembung sabun.

Nu hiji sareng Acer di leungeun.

Unsur ieu estu hébat.

Anjeunna henteu hoyong noél sawatara Toys, upami aranjeunna gaduh mouse.

Anjeunna geus ngawésan kanggo poto-poto anu anjeunna dimuat ka Facebook.

Upami anjeun badé tumuwuh ... naek saum sareng tanpa nyeri.

100_2294
100_1934

!! teu ...

Manéhna anu henteu tumuwuh jadi gancang.

Ohhhhh!

Upami aya nanaon kanggo anu anjeun bakal bogoh ka abdi, éta kanggo pelesir badarat pita Méksiko kalayan sababaraha nachos buttery.

100_2290

Henteu aya deui anu ayeuna, kakara seueur karya.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.