Lebaran di 10 + poto

Tungtungna sesa liburan teras ngarengsekeun, gumbira geus sareng kulawarga abdi. Leungitna mah Kaméra Benq, poto (paling) paling hadé pikeun ponsel. Kualitas bad, carita tukangeun eta, bakal aya waktos mésér waktos anyar.

Pariksa tegalan di sakuriling désa El Tigre.
Reungit éta penjahat, aranjeunna lengket sareng ngabandungan getih tanpa perasaan nyeureud.
100_5030
The senang guys, aranjeunna nampi keyboard Natal. Google Earth dibawa aranjeunna A Mamang anyar alus pisan.
Abdi diundeur buku sareng nyobian abdi ingetan.
rencana
Di tepi tina kawah badag. Di latar tukang kawah leutik, anu mangrupakeun dampak météorit. danau sareng gunung api
Nu makéna Google nunjukeun dimana poto dina poto ieu, nu aya di suku kawah nu langkung ageung. Tanda panah sejenna nembongkeun kawah handap. google bumi kawah
Aranjeunna mandi dugi aranjeunna kagungan pananganna sapertos kismis bodas. balong kojay
Panonpoé Tilelep Di pantai kidul, tempoan hébat. Deukeut ka pasar lauk diwangun ku Gotong royong Galician. basisir wengi
Urang nyieun gunung seuneuan keusik di Playa del Burro, mecenghul yuyu. kalde
Teras we ningali sababaraha wewengkon pusat sajarah dimana Restorasi Junta de Andalucía. gereja
Funnyta lucu, tapi dina pakansi tunggal sababaraha jalma anu dipikawanoh aranjeunna indit payun. Garéja 2
wordless, Basisir pisan kotor. Saatos poto, urang kedah parios dimana kami nangtung. 6 pantai
Urang ngaleupaskeun roda diajar kana sapédah putri abdi. Sareng anjeunna diajar saatos sababaraha ngapus. bikes

Anu ngajak kaméra anu diinjeum, luluconan aya dina rasa anu goréng. Kuring ukur bisa nyarios salaku lalaki kolot ti kidul, "uih deui kanggo carjer, ku kituna anjeun henteu kedah mésér".

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.