Sigana nu ends krisis Honduran

"Upami anjeun badé ngalahirkeun iguan, kami bakal badé iguanas," cenah. Tapi bakal aya henteu maot deui di kota ieu kusabab anjeun. (kaca 11)

Krisis Honduran "Kumaha saur anjeun?" Jose Arcadio, jujur, diwaler: "Anjing anjing. (kaca 14)

"Kami henteu ngintunkeun tulisan di kota ieu," cenah anjeunna henteu kaleungitan kalem. Sahingga sing saha deui sakaligus, kami henteu kedah cresa corregidor lantaran didieu teu nganggur ngabenerkeun. (kaca 25)

Rama Nicanor ngangkat leungeun-Na sarta opat suku tina korsi éta badé dina taneuh dina waktos anu sareng.
-Nego cenahna. Factum hoc existentiam Dei probat sine dubio. (kaca 36)

"Anjeun sanes liberal atanapi naon waé," ngawartoskeun Aureliano anjeunna henteu meunang kesel. Anjeun aya sia aya langkung ti slaughtererer.
"Dina kasus éta," jawab éta dokter sareng tenang tenang, "masihan abdi deui botol sakedik." Anjeun teu kedah deui. (kaca 43)

"Henteu aya bohong," ceuk Aureliano. Warta perang. Sareng ulah ngawartosan deui Aurelito, éta kuring tos Kolonel Aureliano Buendía. (kaca 44)

"Kami gé ninggalkeun anjeun Macondo," sadayana nyarioskeun ka Arcadio sateuacan ngajantenkeun. Kami tinggaleun anjeun ka anjeun, cobian manggihkeun éta hadé. (kaca 45)

"Kami ibu Kolonel Aureliano Buendia," ngumumkeun anjeunna. The sentinels diblokir jalan. (kaca 52)

Kuring nanya yén kalimah dilumangsungkeun dina Macondo, "cenahna. Présidén Présidén éta kesel.
"Ulah hirup, Buendía," cenahna. Ta ploy mésér waktos. (kaca 54)

"Kami kaleungitan anjeunna salamina," hijil Úrsula sakumaha manéhna maca éta. Natal bakal balik ku jalan anu aya dina tungtung dunya. (kaca 61)

Karaton na éta jadi serius anu nalika anjeunna ngumumkeun datangna komisi ti pihak otorisasi na ngabahas peuntas perang, anjeunna tos aya dina ayunan anu henteu bangun sacara lengkep.
"Candak aranjeunna ka whores," cenahna. (kaca 70)

"Anjeun moal ningali kuring," ceuk Kolonel Aureliano Buendia. Meunangkeun sapatu anjeun sareng bantosan abdi pikeun ngeureunkeun perang ieu anu raket. (kaca 71)

---- Ieu sakedik capé, sakapeung sigana anu hirup téh novél. Kumaha lamun urang nyandak kabisat.

"Bingah anjeun anu terang eta," jawab manehna. Kuring, pikeun, ngan ayeuna nyadar yén kuring keur gelut bangga. (kaca 173)

"Kolonel," ceuk sanés ti perwira-Na, "Anjeun masih parantos nampilkeun waktos saé. Berduka, Kolonel Aureliano Buendía ditandatanganan ti salinan kahiji (halaman 173)

Dicokot sekuen tina buku "Saratus taun katiisan" Sakur sifat anu sapertos karakter nyata ngan saukur mupiran Don Jibril atawa ngan kabeneran.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.